Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 O rezidanslar zamaninda millete cakildi x paralara kesin garantili kiracili diye. Ulke oyle bi cakildi ki, kiraci pazarlik yapiyo "abi aidatin 1200 lira sitede, sen zarar etme ben 500 lira arti aidat vereyim" diyo. Kartalin maltepenin alakasiz havuzlu sitelerindeki aidatlar ucuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ooo üzgün ev sahibi problems'a geçiş yapıyoruz o residence'ları bayağı iyi çaktılar yalnız cidden. eğer bir şekilde giren aidatı hesaba katılıp alım fiyatından düşülmediyse gg ölücüler dadanır direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bir de gayrimenkullere iyi vergi dayamayi planliyorlar yillik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Bizim 30 yıllık emlakci ile antlaşma var. Adam evleri kendi evi gibi kiraya veriyor, biz 1000 tl alıyoruz misal üstü adamın ama herhalükarda ayın 15 inde hesaba geçiyor kira. Evde kimlerin ikamet ettiğini bile bilmiyoruz.Ilk başta her duyan ooo karlı işmiş, emlakçı olmak lazım vs diyor ama totalde bakınca hem başımız agrimiyor hemde mahkeme vs uğraşmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 yani eleman sizin daireleri 3k ya verip size 1k sini gonderiyor da olabilir.. bu arada umarim isid misid cikmaz kiracilarindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 gizli gayrimenkül zenginleri tek tek çıkıyor topikte!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Baggio said: Aylardır kiracı arayıp sonunda buldum derken birden "vazgeçtim ehe bye" demesi, evin içindeki iki tesisattan veya birkaç kiralık depozitodan daha önemli olabilir bazen/bazıları için. iyide işte aylardır bulamamış ve yine bulamamışsın :) döngü devam etmiş. bu aşamada eve kurşun döktürmek lazım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 abi hem ev sahibiyim hem kiracıyım, memlekette ikisini de normalini bulması zor. https://forum.paticik.com/read.php?13,7993369,page=7 2 sene önce bu mevzu oldu, adam bana her ay ihtarname gönderdi, avukat arattırdı, ürkütmeye çalıştı. depozito tutarınca kirayı bi güzel taktım, öyle çıktım. dava falan da açmadı. lan millet 2 yıl takıyor, çıkarma çıkaramıyorlar, insan gibi yaklaşınca da tepene binen çok. glatheros un dediği gibi olmuyor, sözleşme türkiye de sözleşme etiğiyle kullanılsa amenna, herkes işine geldiği şekilde yorumluyor. o yüzden hak verilmez burda alınır a +1 de benden. şimdiki ev sahibim ise melek. burası çok sıcak oluyor klima taktırsak mı dedim ( bunu diyebildim ) tabi, siz modeli seçin bakalım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 valla kimse kusura bakmasın. karşıdakinin havadan gelen hakları iş ahlakı olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. kimse 2 günde mağdur olmaz. kaldı ki mağdur olmaması için de elimden geldiğince teklifler sundum. sunmasam çirkefe yatsam o da hakkını arasa tamam diyecem. ben orta yolu bulmaya çalıştıkça karşıdaki çirkefleşti. bu hak aramak değil yani. neyin hakkı yani. pislik tamamen. kılçıklık yapmanın anlamı yok. baştan sona yapılabilecek her şeyi yaptım. avukat ile görüşmelerim sonunda noterde ihtar çektim. glatheros ve bazılarının beni kesin olarak haksız ve kötü niyetli ev sahibini de haklı görmelerine rağmen şuan haksız çıkacaksam bile tek sebebi çirkeflik yapıp polis çağırmamammış. orda köylülük yapsam ev sahibi sike sike ödeyecekti bana paramı. ben yine pislik yapmak istemedim. yok kilit taksaydın yok biz girmedik derler falan hikaye yani. şuanda da evime girildiği ve ilan asıldığı için haklı konumdayım. glatheros'un kesin hükmüne rağmen baya tanınmış veteran avukatımız haklı olduğumu söylüyor. bakalım hayırlısı olsun. dediğim gibi kimse oturmadığı ev için belirli bir parayı kaybetmeyi göze almışken bile üstüne daha fazla para ödetilmesini istemez. herkesin başına gelebilir. imza atmasaydın kardeş gibi basite indirgemenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Abi seni avukata yonlendireyim mi? Cok yakin bi arkadasim Icra ve is hukuku avukati. O cozer senin sorununu bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Birden fazla avukata daniscan bi kere bu mevzularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 mahkemelik olacak mıyız belli olacak. şuana kadar 2 avukatla görüştüm. biri arkadaşım diğeri de babamın dostu. duruma göre alırım senden numarasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 arka sf'da yazdığım konu hakkında, babama bir tanıdığı tarafından göya "veteran" bi avukat önerilmişti. adam öyle ballandırdı ki kendini. öneren kişi de aynı şekilde. yok şöyle süpermiş, hiç dava kaybetmiyormuşmuş. biz kesin haklıymışız, mahkemede kazanırmışız. (gerçekten haklıyız bu arada bunun gibi bişi değil dsdfg) neyse adam da bunak çıktı ki felaket. celse öncesi babam telefon açıyor sabah adama, bu "aaa bugün dava vardı di mi? falan demiş dsdfg. babama sizin mahkemeye gelmenize gerek yok falan demişti işte. hakim sormuş nerede bu adam diye.. hep babam görüştü ama işte bildiğin outdated yapıdaydı herif, babam bi sürü şeyden yakınıyordu adamın. kanunları falan internetten ben araştırıyordum adama göndermek için falan komedi. adam bi gün bişi diyor, ertesi gün xxx parasını da yatırmanız gerekiyor galiba dünkünün üzerine falan diyor tam kanserdi, net bişi söyleyemiyordu hiç. neyse rekor hızla 2.celsede mahkemeyi kaybettik adamın yetoluğundan. bizler şok içinde. neyse ki yargıtaydan döndü, mahkeme kararı bozuldu falan. hani buradan genç avukatlarla çalışmak çok daha iyidir sanıyorum, 50+ yaşında bi avukat yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ictihat takip etsen avukat a bile gerek yok aslinda..o tip davalarda neye gore ne karar verilmis oradan tutturup gideceksin iste..isini bilen cevval avukatin da yaptigi o.. fark yaratan o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 eee oda iş işte mesai ayırmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 oda değil baro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 goldbären said: oda değil baro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 aktiftablet said: Laurelin said: mesaj kutun dolu Simdide senin dolu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 son mesajını yazdı. (boşalttım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 yok ya avukatlardan yana tereddütüm yok. öyle tavsiye edilen yaşlı amca değil yani. kaldı ki yenge de avukat ama onu işe bulaştırmadım hiç. uğraşmasın kız sdfs. hayırlısı olsun artık. iş mahkemeye kalmaz umarım. iki taraf içinde mahkemelik olmayı gerektircek bir şey yok yani. anlaşma sağlamak için gayet musait bir ortam var. ama maruz kaldığım bu kadar pislik ve fesatlığa karşı da yapabileceğim her şeyi yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Adamlarin eve girmesi konusunda zaten seni hakli bulmayan kimse yok gibi. Hatta kilidi niye degistirmiyon olm, neden polise sikayet etmedin elinde kanitin olurdu falan bile denmisti. Seni elestiren de zaten sozlesme neymis kilciklik yapma tavrin yuzunden elestiriyor zaten. O evdeki tamirat falan zaten geregini yapmissin, onlarda da bir sorun yok. Veteran avukatin bu konuda ne dedi abi, onu da merak ettim ben? Sozlesme gecersiz miymis sen evde kalmak istemedigini emlakciya/ev sahibine beyan edince? Depozitoyu alip susmalari mi gerekiyormus ev sahiplerinin? Ben cidden merak ettim kiraci olarak ne kadar ev sahibine kitleyebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Sormasi ayip evden niye caydin bu arada? Onceki sayfalarda yazdiysan gozumden kacmis olabilir. Yani hem eve masraf edip hem de daha oturmadan caymak ilginc olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ortada resmi olarak taşınmayacağım konusunda bir durum yokken. ben o eve napalım diyip taşınabilirdim. ortada iletişim problemi vardı çünkü net bir bilgi alamadım kimseden. işin sonunda taşınabilirdim de cidden. ve eşya bulundurduğum evime emlakçı soktuğu için şüpheye düştüğüm ve güvensizlik ortamı oluştuğu için tek taraflı fesh ettiğimi, masraflar ve depozitonun x iş günü içinde ödenmesi konusunda ihtarda bulundum. ha karşı taraf 3.700'den vazgeçmiş halimi bile kabul etmedi bunu zaten kabul etmez. itiraz edeceklerdir tabi. polis çağırmamak en büyük hatam oldu. o da efendilikten. ailevi ya. bi de köpeğim için daha iyisi olacağını düşündüğüm bir ev buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Red said: eşya bulundurduğum evime emlakçı soktuğu için şüpheye düştüğüm ve güvensizlik ortamı oluştuğu için tek taraflı fesh ettiğimi Bu avukatının icat ettiği çakal bir senaryo olmuş, ilk postuna bakarsak olan bu değil. Senin fesih sebebin bu değil yani, bildiğin dümdüz vazgeçmişsin "aha daha iyisi varmış" diye. Bunun 3 gün veya 4 ay sonra olması önemli değil, kira kontratında ilk yılın bağlayıcıdır yasal olarak. Ev sahibi de "yan çizen adamla neyin polemiğine giricem, hemen tekrar kiraya koyayım madem" demiş. Evine girmeleri büyük hata her şekilde evet, ama ev tekrar kiraya verilene (ve max. kontratın ilk yılı dolana) kadar senden kira ve aidat talep etme hakkı gayet var. Bu hak da havadan değil de senin söz ve imzandan geliyor. Köpeğin/ailen için daha iyi evi imza atmadan önce bulacaktın, hem imza bile atıldıktan sonra neden hala ev bakıyorsun ki kötü niyetli değilsen? Üç günde kimse mağdur olmazmış, hiçbir şeyi geniş düşünmüyorsunuz, empati yeteneğiniz sıfır, imzaladığınız yasal kontrata saygınız yok, sorumluluklarınızın farkında değilsiniz, üç adım sonrasını planlamıyorsunuz, sonra ev sahibi "gıcık, fitne" oluyor. Neyse, uğraşında başarılar. Zaten yirmi kişi de itiraz etse özeleştiriye dönmüyorsun, akıl almaya değil de onay aramaya gelmişsin birazcık. Edik: Gerçi zaten genel akıl almaya değil de "en pislik ne yapabilirim" diye girmişsin konuya, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 çakallık yapmadığım için iş bu aşamaya geldi. yapsaydım zaten bunlar olmayacaktı. ev kiralamak bu kadar anlam yüklenecek bir hadise değil. internete bile yazdığında bin tane sözleşme imzaladık ama bazı nedenlerden taşınamayacağım örneği var. gayet insani bir durum. bu kadar ağlayacak bir durum yok. internetten ev bakmak ile kadının evime girmesinin alakası yok. dediğim gibi 10 gündür peşlerinden koşuyorum. 3.700'tl min boşa gitmesini de kabul ettim. hatta bu ayın aidatını da ödemeyi kabul ettim. yok imza atmasaydın yok iyi araştırsaydın falan saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar