dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ben cikarmisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 bi an bende düşündüm de acaba ben olabilir miyim diye sonra aldığım hizmetler hep +18 olduğundan olamaz herhalde birde para peşin çalıştık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 yalnız bütün pati di'den hizmet alıyormuş amünyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Bu arkadas yine haftalarca salladi, haliyle ifsa edeyim de baska pati'nin agzi yanmasin. Elemanin burdaki nick'i 4Ever, adi Ahmet. Soyadi bende kalsin, olur da web developer bir Ahmet'e denk gelirseniz sorarsiniz bu o mu diye cunku sadece aldigi hizmetin ucretini odememekle kalmiyor, kendine verilen isi de yapmiyor. Aylarca sallayip "yeter senle mi ugrasicam" diye birakiyorsunuz. "Ben zamaninda yaparim isimi", "bende kimsenin parasi kalmaz" gibi beyanlarda bulunan bu arkadas, sonraki muhabbetlerde de "ya iste seni de cok mahcup ettim" ya da "bu sefer kesin oduyorum" deyip, o kesin olan tarihi bi 10-15 kere es gecebiliyor. Ha burada esekligin buyugu bende cunku biri gelip de "ya kredi cektiydim, cok zorluyo, bana musade et de ben azcik gec odeyeyim sunu" gibi isteklerde bulundugunda yok demiyorum. Pati'dir, yamuk yapmaz, kacmaz diyerek he diyorum, suyuna gidiyorum. Sonrasi never ending story... edit: pati'nin en sevdigi mesaj tiplerinden birini attim. let the shitstorm begin. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 http://galeri8.uludagsozluk.com/412/sikin_844766_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 eski de sayılır, ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Tim said: edit: pati'nin en sevdigi mesaj tiplerinden birini attim. let the shitstorm begin. heh https://www.youtube.com/watch?v=lco9Ki-5qfQ şerefsiz ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 https://media.giphy.com/media/edho4s1lWEawo/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 şu hizmeti veriyorsan ücretini alıp hizmeti sunacaksın, süresi bittiğinde de keseceksin. niye öyle yapıyosun haketmişsin demiyorum suçlu adam ama, eğer yolunu yaparsan istismar eden çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ilk stalk'i gunahsiz olaniniz yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Nicki tanidik geldi de, kimdir nedir tanimiyorum hic elemani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Flam said: şu hizmeti veriyorsan ücretini alıp hizmeti sunacaksın, süresi bittiğinde de keseceksin. niye öyle yapıyosun haketmişsin demiyorum suçlu adam ama, eğer yolunu yaparsan istismar eden çok olur. 10 yıllık ticarethane var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 bar işletiyorduk da. yani bizde olay daha çok parayı al, birayı ver, boşu topla şeklinde geliştiği için. bilemiyorum her hizmet sektöründe uygulanması gereken taktik de budur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 deep rock bar yapıyordu onu dünyanın en iyi uygulaması resmen hesap derdi yok iç biranı git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Isim soyisim bulunamadi mi hala :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bütün pati'yi kapatalım, yeniden titizlikle üye alımı yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 97 güncelleme yapan alınmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 olmaz, sen nasıl üye olcan o zaman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 İsim ifşa olmuş. Kendini buradan kınıyoruz. Bir çok insan Di gibi düşünüyor zaten. Ben çok alış - veriş yapmadım toplasan 5-10 u geçmez ama hep karşımdakiler on numara insanlar oldu. Böyle bir olayın yaşanmış olduğunu bilmek şimdi ister istemez tedirgin edecektir herkesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar