Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Selamlar ahali, Elimde getirdiğim üç adet işlemci var. Hepsi sıfır kutulu. Amerikadan alınma. Kargolamaya hazır. 1800 TL fiyat patiye. İSTANBUL içi uygun tarihte elden de teslim yapılabilir. Go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 abi vatanda 1925, 100 lira için garantiden vazgeçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 AMD için de RMA mümkün diye biliyorum abi. Ki bu işlemci yani, bozmak için ekstra çaba lazım. Ama tabii, talep meselesi ;) 2 tane kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Balta yeterince guclu gelememis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 rott normalde baya uyguna veriyordu da bu sefer pek diil sanki ya. 100 lira için taksitsiz + garanti durumunda yurtdışına falan göndermek falan çok da mantıklı değil şimdi, doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 amazondan 1805 e geliyo, bi 1750 yapta alsınlar abi. işlemci bozulması için gerçekten üstünde tepinmek yada voltajı abanmak lazım. garanti muhabbetini geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 işlemciyi salla ekran kartı getir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Ekran kartı satışa sunmuyorum abi Patide. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 GONDARCENGIZ said: amazondan 1805 e geliyo, bi 1750 yapta alsınlar abi. işlemci bozulması için gerçekten üstünde tepinmek yada voltajı abanmak lazım. garanti muhabbetini geçiniz Amazon için link atabilir misin abi? Son bir adet kaldı işlemci. Sonuncuyu 1750ye bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 devremi kızdırmışsınız be ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 om attım linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 şişkolara satış var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Rotweiler said: Ekran kartı satışa sunmuyorum abi Patide. Özür dilerim. başka satış kanalların varsa oradan alayım o zaman :D patili değilim derim ortamlarda kim bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Amazonla başa baş fiyata geliyormuş. Farketmedim. 50şer TL iade edecem alan 2 kişiye :D Sonuncuyu da 1700den bırakıyorum bu yüzden. Ekran kartı konusunda da dediğim gibi abi. Zaten yeterince özelden ulaşan oluyor, onlarla hallediyoruz. Sonra burda maaşına ek gelir yapıyor, fakir garson felan yazıp benim şirazemle oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 8k maaşa ek gelir yapıyo fakir hostes skdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 UP! Son işlemci kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 3200 e bestbuy dan Amerikandan asus strix oc ti alabiliyorum. Ama burada garantisi yok. 3650 ye penta dan alıyorum ama pahalı geliyor. Sen bunu adetli getirebilirsen kaça getirebilirsin? Hongkong da 2500 e buldum ama kutunun içine taş koyar verirler şikayet bile edemezsin sakın alma dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Şundan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Sonuncusu da satıldı. Kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar