xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Juke için baya 'hate it' kategorisindeyim sanırım, dışına gözüm alıştı gerçi ama içine arada denk gelip binince kim nasıl yapmış bunu diyorum. Çok uzun yıllar kullanmayacağımız konusunu netleştirdik önceden, o yüzden sorun değil o :) hatta ayrı bir kriter sayılabilir. 1,5-2 yıl falan kullanırız muhtemelen, şimdiki gibi 15 yaşına getirmeyiz Grego said: ilk aracını kiralayabilirsin de, öyle düşündün mü hiç? ilk kez süren için bütün sıkıntıları dert olmaktan çıkarıyor. Kiralama işini düşünmedik hiç, +/-'lerini bilmiyorum da fikir olarak pek soğuk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 juke ve qashqai için karışık duygularım var, qashqai çok beğenmiştim, juke u hiç beğenmemiştim. Sonra kullandım qashqai den nefret ettim, juke a bayıldım. Baya mindfuck olmuştum niye böyle oldu diye. bu arada qashqai2 den bahsetmiyorum o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 iki seneye satıp yurtdışına kaçças gibi planınız varsa kirala gogo. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 a1 ve mini güzeller de çok küçükler. bakım/tamir masrafları da yüksek olcaktır tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 kiranın artısı ; - kaza derdin yok, çizittin, sürttün, kırdın. nerede yaptırırız, kaç para veririz, ustam şurası da vardı vs. yok, arabasız kalma yok. pata küte yedek araç verip hallediyorlar. bu artıyı anlamak için, bir kez sanayide bir şey yaptırmak yeterli. - vergisi, muayenesi bilmemnesi senin derdin değil. aylık rapor yolluyorlar. - düzgün bir firmayla anlaşırsan, her sene yeni sıfır araba. kiranın eksisi - kira olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Dediklerin güzel şeyler de 2012 model Astra'ya alternatif olarak kiralayabileceğim ne kadara mal olcak mesela? Özellikle 2 kullanıcı ve bahsettiklerini yapabilecek sigortaları içine kattıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Kiralamanın asıl avantajı şirketin varsa masraf gösteriyosun. Yoksa çok avantajlı olmayabilir. Yine de internetten tek tek bak firmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 vergi cazibesi olmayınca kiralama çok iyi olmuyor gerçekten. fiyat ve kilometre sınırlayıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Şirket durumu yok, 0 araç alıyor olsam geçici süreliğine kiralamak mantıklı olabilir bireysel durumda da 5+ yaşında araç alırken kiralamak çok daha masraflı oluyor. 0km arabada da daha maliyetli oluyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 oralarda bir yerlerde bir şirket vardır istersen de, bireysel kullanıcı için, elin rahatsa iyi bir şey diyebiliriz. 310 € + KDV ye Polo bulabildik biz şirkete. Filo aracı güya ama filo 1 araçtan oluşuyor. büyük şirketlere çok daha iyi fiyatlar veriyorlar, filo kiralayan bir tanışın varsa, peşlerine bile takılabilirsin filo yenilemesinde. 2. el araç fiyatları çok hakim olmadığım için bilemiyorum, daha avantajlıdır muhtemelen, sonuçta sahip olacaksın. ama aracı yenge gibi kullandığıma eminim ve en büyük derdim araçtan çok çıkardığı sorunlar. tam bir yengeyim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 bas geç hiç düşünme https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hasar-kayitsiz-sadece-20.000-km-de-469744362/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 goldbären said: 2011 mazda 3 otomatik vitesi eski usül olabilir, 4 ileri gözükenlerden. onlar artık gerçekten eski kalıyor hem tüketim hem performans açısından. DSG tarzı en az 6 ileri olması lazım bence bu saatten sonra alınacak araç için. çok yakması dışında nasıl bir problemi vardır 2010-2012 arasındaki motorun? 2013 ve sonrasında yeni motor sanırım ama fiyat 15-20k değişiyor nerdeyse Liebe said: bas geç hiç düşünme https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hasar-kayitsiz-sadece-20.000-km-de-469744362/detay güzel araba da işte o fiyatlara çıkınca zaten alternatif çok artıyor, ibiza yeni de olsa ufak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ben vitesi diyorum, en eski tip otomatiklerden olabilir diye. test sürüşü yapmıştım 2010'da, yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. 1-2-3-D gibi olması lazım. vites aralıkları geniş, daha çok yakar, daha sesli falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 bi de kia ceed in otomatik dizel i ne bakın isterseniz, 7 sene kullanıyorum hiç problem yaşamadım, şanzıman çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 i30 için yorum yapayım sadece, 2015 ve üzeri almanız lazım düzgün şanzıman için. eski otomatiği abartı kötü performans olarak da yakıt tüketimi olarak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar