Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. el araba tercihi (~50k - otomatik)

xaty

Öne çıkan mesajlar

Juke için baya 'hate it' kategorisindeyim sanırım, dışına gözüm alıştı gerçi ama içine arada denk gelip binince kim nasıl yapmış bunu diyorum.

Çok uzun yıllar kullanmayacağımız konusunu netleştirdik önceden, o yüzden sorun değil o :) hatta ayrı bir kriter sayılabilir. 1,5-2 yıl falan kullanırız muhtemelen, şimdiki gibi 15 yaşına getirmeyiz

Grego said:

ilk aracını kiralayabilirsin de, öyle düşündün mü hiç? ilk kez süren için bütün sıkıntıları dert olmaktan çıkarıyor.

Kiralama işini düşünmedik hiç, +/-'lerini bilmiyorum da fikir olarak pek soğuk geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kiranın artısı ;
- kaza derdin yok, çizittin, sürttün, kırdın. nerede yaptırırız, kaç para veririz, ustam şurası da vardı vs. yok, arabasız kalma yok. pata küte yedek araç verip hallediyorlar. bu artıyı anlamak için, bir kez sanayide bir şey yaptırmak yeterli.
- vergisi, muayenesi bilmemnesi senin derdin değil. aylık rapor yolluyorlar.
- düzgün bir firmayla anlaşırsan, her sene yeni sıfır araba.

kiranın eksisi
- kira olması.
Sosyal ağlarda paylaş

oralarda bir yerlerde bir şirket vardır istersen de, bireysel kullanıcı için, elin rahatsa iyi bir şey diyebiliriz. 310 € + KDV ye Polo bulabildik biz şirkete. Filo aracı güya ama filo 1 araçtan oluşuyor. büyük şirketlere çok daha iyi fiyatlar veriyorlar, filo kiralayan bir tanışın varsa, peşlerine bile takılabilirsin filo yenilemesinde.

2. el araç fiyatları çok hakim olmadığım için bilemiyorum, daha avantajlıdır muhtemelen, sonuçta sahip olacaksın. ama aracı yenge gibi kullandığıma eminim ve en büyük derdim araçtan çok çıkardığı sorunlar. tam bir yengeyim. evet.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

2011 mazda 3 otomatik vitesi eski usül olabilir, 4 ileri gözükenlerden. onlar artık gerçekten eski kalıyor hem tüketim hem performans açısından. DSG tarzı en az 6 ileri olması lazım bence bu saatten sonra alınacak araç için.

çok yakması dışında nasıl bir problemi vardır 2010-2012 arasındaki motorun? 2013 ve sonrasında yeni motor sanırım ama fiyat 15-20k değişiyor nerdeyse

Liebe said:

bas geç hiç düşünme

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hasar-kayitsiz-sadece-20.000-km-de-469744362/detay

güzel araba da işte o fiyatlara çıkınca zaten alternatif çok artıyor, ibiza yeni de olsa ufak gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...