sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Ya kusura bakmayın ayrı başlık açıyorum da, acil biraz ondan. Fiyatına ben baktım kazık değil, ama arabadan anlamam. Bu modeli nasıl bilirsiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emre-oto-dan-2015-golf-vii-1.2-tsi-bluemotion-466514548/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 tok kapı sesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 mis gibi golf. 1.2sini bilmem ama 1.4ü adam gibi adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Bu en boş modeli galiba. Ama ilanda yazanlar doğruysa km/fiyat iyi gibi. Ben de bu aralar 2. el golf bakıyorum , 1.4tsi ve üzeri modellerde arkada bağımsız süspansiyon varmış. Özellikle bozuk yollarda baya farkediyor diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Midline plus diyor en boşu mu oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Dark_Soul said: Bu en boş modeli galiba. Ama ilanda yazanlar doğruysa km/fiyat iyi gibi. Ben de bu aralar 2. el golf bakıyorum , 1.4tsi ve üzeri modellerde arkada bağımsız süspansiyon varmış. Özellikle bozuk yollarda baya farkediyor diyolla yapış ilana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 en boşu, 50 bin km, manuel vites, klima bile manuel ve 63 bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Fistan said: tok kapı sesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 yokuş kalkış desteği bile yok diyo sahibinden özellik ticklerinde, belki görmemiş/unutmuş olabilirler, ama harbiden yoksa yazık derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 O zaman önerin ne olabilir. Limit 60k, düz otomatik falan farketmez, 2013-2014+ bir hatchback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sipeyskeyk said: Midline plus diyor en boşu mu oluyor bu? Evet en boşu. Midline Plus Comfortline Highline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ginaly's womanizer mobile vardı B sınıfı seat. onlara baksana? C sınıfı olması gerekmiyor HB alıyorsan tam HB olsun. daha donanımlı olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 En boşunun en dandik motoru, bütün parayı logoya ve kasaya vermiş. Fiyat da yine de fazla ucuz geldi, gidip göreceksen şasiden vb. tekrar hasar sorgulamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Liebe said: en boşu, 50 bin km, manuel vites, klima bile manuel ve 63 bin tl millet şu paraya porş alıyor. bizim memlekete bak bi de. yakında bisiklet bile alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ben seat ibiza ecotsi 1.0 style plus paket aldım geçen hafta 60,750'e, şurdaki donanımlara ek olarak; 6.5 inç ekran far sensörleri otomatik kararan dikiz aynası arkada 2 tane daha hoparlör otomatik açılır kapanır yan aynalar gündüz ledi ıvır kıvır birkaç özellik daha var camlar kumandayla açılıyor kapanıyor falan. 3 silindirin homurtusu hariç araç gerçekten çok iyi. o fiyata alınabilecek en iyi araçlardan diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 0 mı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sıfırı yok aracın, 13bin km'de aldım ben ama sıfır gibi araç. yenisi çıkıyor eylül başında geliyor, aynı motor plus olmayan style paket 75 bin tl liste fiyatı http://www.seat.com.tr/modeller/yeni-ibiza/fiyat-listesi.aspx baya güzel duruyor yeni hali ama bu arabaya 75 bin tl vermek yerine 84e leon alırsın aynı motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Yalnız yeni ibizanın tasarımı baya iyi olmuş eskiye göre özellikle arka tarafın eblekliğini baya toparlamışlar. Ayrıca arka koltukta diz mesafesi 3.5cm , dingil mesafesi de 6cm! genişlemiş ki iç hacim olarak önceki ibiza ile pek alakası kalmamış. Yalnız 75k de ebesinin nikahı olmuş. Hiçbir B sınıfı araca bu fiyatlar verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Buna ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-116i-80.900-km-de-463127532/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Anasina atlanmis ama o da bi tok kapi sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 3 paraya 5 kofte yok birader. Git sifir clio al bu paralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Niye bunlar araba değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 al geç o bmw yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 sipeyskeyk said: Buna ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-116i-80.900-km-de-463127532/detay E87 kasa yillarca kullanmis birisi olarak soyluyorum. Almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 sipeyskeyk said: Buna ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-116i-80.900-km-de-463127532/detay istanbul trafiğinde 15lt falan görürsün onunla sfdsfds. Ha yılda 10-12k arası yapıyorsan düşünülebilinir. Yada tüplü gezerim dersen np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar