Grego Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 nartollo ya kadar yolu var nostaljinin.
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Nostalji yapacak kadar bile bilmiyorum EN ELİT BENİM
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 axedice said: Jardel o jardel. Gol kralı göbekli bi herifti. Amokaçi vardı uçeden okoçadan sonra gelmişti. Cey cey okoça. Bide kazma recep vardı beşiktaşta, kendi kalesine uçan voleyle gol atmıştı ama o daha eski Ayagi kirilmasina ragmen bisiyim yok diyen kimdi sahaya gelen saglik gorevlilerine sdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Televole'de Fedon'un alman teknik direktör için (o zamanalr fenerdeydi) "löw ya löw, çamaşır suyu" diyişini hatırlyıroum ama bulamıyorum hiçbi yerde.
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Abi etrafta hiçbir şey yapmadan boş takılan milli takıma verilen primlerden, fatih terime beleşten bağlanan işsizlik maaşlarından sonra nasıl hala futbola ilgi duyabiliyorsunuz? Halbuki bana bağlasanız o primleri badmintonda bir dünya markasıydık şimdi.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 o primleri bana baglasaydiniz hepinize sahane cihazlar alirdim..3 er 5 er..
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 senko said: axedice said: Jardel o jardel. Gol kralı göbekli bi herifti. Amokaçi vardı uçeden okoçadan sonra gelmişti. Cey cey okoça. Bide kazma recep vardı beşiktaşta, kendi kalesine uçan voleyle gol atmıştı ama o daha eski Ayagi kirilmasina ragmen bisiyim yok diyen kimdi sahaya gelen saglik gorevlilerine sdf abi o uçe diil miydi ayak yamulmuş böyle eliyle ayağı gösteriyodu sakin sakin bu bozuldu der gibi.
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ahaha güzel nostalji. (tu) futbol ve got muhabbetinde birkaç kişi demek istediğimi daha iyi açıklamış. futbol izlemek veya got izlemek değil de, bunu merkeze koyup çok çiğ ve ateşli muhabbetler yapıyorsunuz. izle abi de, buradaki futbol bölümünde bjk gs fb diye birbirinizi yiyorsunuz, dh tier yani bu kusura bakmayın. izlenmez diye bir şey yok, her şey izlenir ama şu tr ortamındaki futbolu ciddiye alıp aktörleri ortadayken birbirinizi burada yemeniz yemin ediyorum tamamen zamanınıza aklınıza hakaret. light şekilde takılsanız daha iyi. illa hardcore bişi takip edecekseniz daha adil ve makul şeylere kafa yorun derim ben. dh tier üstüne çıkmaktan bahsediyorum. got konusunda da kusura bakmayın ama ilk birkaç sezondan sonra tamamen popüler külter ögesi oldu, hem de zirvesi yani. dünyadaki herkes izliyorsa derinlik aramam zaten ben. bir fantastik, geek diyebileceğimiz bir ürün olmasına rağmen olabildiğine soap opera'ya döndü yani. yoksa zaten kolombiya'dan avustralya'ya, 15 yaşındaki ergenden 50 yaşındaki teyzeye herkes izleyemezdi. e yine izle işte muhabbetini yap da, üretilen teoriler falan lel yani, senaryoda adamların yaptıklarına bakın, onlar bu kadar detaylı düşünmüyor emin olun yani.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Ama GRRM düşünüyor, bizim yaptığımız dizideki değişikliklerden kitabın ne yönde gidebileceğini tahmin etmeye çalışmak. Ha kitapları okumayan cüheylalar var onlarla da dalga geçiyorduk adminbey bamladı. Yoksa negzel gidiyordu topik
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 nick posta tam uymuş. got konusunda da ben de birşey diyeceğim kusura bakmayın ya ama çok garibime gitti benim de sdfgh. ben yeni izledim diziyi komple 1 ayda topiğe de geçen ilk kez girdim çok komiğime gitti hiç beklemiyordum böyle teoriler tahminler fln. hiç öyle bir dizi olarak düşünmemiştim yani o açıdan. belki de ben de böyle ilk sezondan itibaren anlık izleseydim sizi daha iyi anlardım ama komik geldi ne bileyim. neyini tahmin ediyorsunuz abi izleyin görün işte. ffdfh 7 bölüm sonrası için teori yazan var.
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Dh tier bile degil abi. Ergen tier direk. Benim tuttugum takımın futbolcusu seninkini dover tamam mı kıvamında postlar atılıyor. Haftalık cringe kotanı 2 dk da dolduruyorsun o topiclerde
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 http://www.fenerbahceliyiz.biz/johnyvesika.jpg
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Celtics güzel yazmış ama got teorisi kısmıyla futbolu bir tutamam ya. Popüler kültür oldu diye kakalamak da saçma, izleyenlerin yarısı milletten geri kalmıyım diye izliyor. Sorsan ana karakter isimlerini söyleyemez sdf Ne olacak ne bitecek hangi dizi için olursa olsun konuşulan şeyler yani got için oturup saatlerce düşünerek teori kasmıyor kimse izlerken aklımıza gelenleri paylaşıyoruz, onu da yapmıcaksak vizyonda dizi topaklarının işi ne :D
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Black-ice said: nick posta tam uymuş. got konusunda da ben de birşey diyeceğim kusura bakmayın ya ama çok garibime gitti benim de sdfgh. ben yeni izledim diziyi komple 1 ayda topiğe de geçen ilk kez girdim çok komiğime gitti hiç beklemiyordum böyle teoriler tahminler fln. hiç öyle bir dizi olarak düşünmemiştim yani o açıdan. belki de ben de böyle ilk sezondan itibaren anlık izleseydim sizi daha iyi anlardım ama komik geldi ne bileyim. neyini tahmin ediyorsunuz abi izleyin görün işte. ffdfh 7 bölüm sonrası için teori yazan var. Sen de bir sezonda 10 bolum izleyip sonraki sezonlar icin 1 yil bekle seni de gorelim abi :D Gerci ben kitapcilardanim o yuzden teorilerle pek isim olmadi ama anliyorum adamlari.
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 yumy said: Celtics güzel yazmış ama got teorisi kısmıyla futbolu bir tutamam ya. Popüler kültür oldu diye kakalamak da saçma, izleyenlerin yarısı milletten geri kalmıyım diye izliyor. Sorsan ana karakter isimlerini söyleyemez sdf Ne olacak ne bitecek hangi dizi için olursa olsun konuşulan şeyler yani got için oturup saatlerce düşünerek teori kasmıyor kimse izlerken aklımıza gelenleri paylaşıyoruz, onu da yapmıcaksak vizyonda dizi topaklarının işi ne :D ya işte şimdi sosyal medya sağolsun herkes herkese ulaşıyor, internet üzerinde de ortak bir vasat altı gündem oluşuyor. sitemim ona. 10 sene önce ben lisedeyken film milm olayına gireyim dediğimde işte araştırma yapıp iyi yönetmenlerin iyi filmlerini vs. izlemeye özeniyordum ama şimdiki genç giriyor instagram'a twitter'a, aman got izliyim geri kalmayayım, aman abi narcos escobar abi. leşlik yani. eleman godfather serisini izlemek yerine bunları tüketiyor mesela. elbette tercih yapmak zorunda değilsin, merak eden ikisini de izleyebilir ama dediğim gibi şimdi internette ortak bir gündem var artık vasat kitleye hitap eden ve aslında vasata mahkum olmak zorunda olmamasına rağmen kitleden kopmamak için o seviyeye düşenler var. rafine zevkleri olan gençler göremiyorum şimdi. 16-17 yaşında olmasına rağmen gayet zevk konusunda kriterleri olan insanlar daha fazlaydı, bu gittikçe azalıyor ve tek tipleşiyor her konuda. bu da her yere sirayet edip üsttekini de aşağıya mahkum ediyor vs vs.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Yav iyi de millet birçok konu hakkında teoriler üretip konuşuyor, paylaşıyor. Mesela marvel filmleri/çizgi romanları için de teoriler üretiyor. Wow ile ilgili genişleme paketleriyle ilgili teoriler üretiliyor vs. İnsanlar ilgi gösterdiği şey hakkında, kendisi gibi ilgili kişilerle sohbet edip fikir üretiyor. Kimse konuşmasın mı abi, yorum yapmasın mı dizi ve ilerleyişi ile ilgili? Nesi size garip geldi anlamıyorum. Star Wars ile ilgili son filmde şu olur mu acaba bu çıkar mı demesin de ne konuşsun mesela, özellikle bahsedilmesi gerektiğini düşündüğünüz konuları yazın ona göre konuşalım.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Black-ice said: ben yeni izledim diziyi komple 1 ayda topiğe de geçen ilk kez girdim çok komiğime gitti hiç beklemiyordum böyle teoriler tahminler fln. hiç öyle bir dizi olarak düşünmemiştim yani o açıdan. Kitapta çok fazla foreshadowing var, baya katmanlı şekilde anlatıyor hikayeyi sebep sonuç örgülerini çok iyi kuruyor, üstüne red herringlerle yanıltmalar da gelince acaba şimdi ne olacak merakı ve heyecanıyla okuyorsun. Dizide de bomba ters köşe olayları ilk sezonlarda güzel yansıtıp benzer bi atmosfer yakalamışlardı, kestirmeden gitmek adına kitabın yarısını çöpe attıklarında dizideki ipuçlarından kitap tahmin etmek ayrı bi keyif veriyor şimdi. Ha bu bahsettiğim olaylar tabi analitik bir zekan varsa ve sebep sonuç ilişkisi kurabilecek kadar evrim basamaklarında ilerleyebildiysen geçerli. Değilse keyif almayabilirsin bişi diyemem meheheheheh
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 yekeyeke said: Yav iyi de millet birçok konu hakkında teoriler üretip konuşuyor, paylaşıyor. Mesela marvel filmleri/çizgi romanları için de teoriler üretiyor. Wow ile ilgili genişleme paketleriyle ilgili teoriler üretiliyor vs. İnsanlar ilgi gösterdiği şey hakkında, kendisi gibi ilgili kişilerle sohbet edip fikir üretiyor. Kimse konuşmasın mı abi, yorum yapmasın mı dizi ve ilerleyişi ile ilgili? Nesi size garip geldi anlamıyorum. Star Wars ile ilgili son filmde şu olur mu acaba bu çıkar mı demesin de ne konuşsun mesela, özellikle bahsedilmesi gerektiğini düşündüğünüz konuları yazın ona göre konuşalım. Demek istediğim o değil. İki yönü var. 1- Herkes sürü mantığıyla hareket etmeye çok daha yatkın sosyal medya zımbırtısıyla. Adamın gözüne o kadar çok GoT GoT sokuluyor ki, geri kalmayayım diye izliyor. Çok sevmese de izliyor. İzliyor yani. Bu dizi de sonuçta kötü bir dizi olmasa da abartıldığı kadar iyi değil. Sinema, TV vb. kültürüne hakim olan kişiler de buna katılır yani. Prodüksiyon iyi de olsa, uyarlama da olsa, eninde sonunda tüket geç denen kategoriye giren bir ürün. 2- Burada senin sorunun cevabı var... Tartışmalar çok sığ. Herkes hurra diye üstüne çullanınca dizi için birbiriyle kavga eden fanatikçe saçma kavgalar var. Futbol kavgası gibi teori kavgası yapılıyor burada bile. Dizi için adamlar birbirine girip ban yiyor. Hadi takımı çocukken bilinçsizce tuttun fanatik oldun da, en en kötü ihtimal GoT izliyorsan ergensin ve aklın az da olsa çalışmaya başlamış demek, abi idrak et de bir dizinin fanatiği olma yani. Hele popüler kültürün dibi olan bir dizi için saatlerce milleti ikna etmeye çalışmak falan bildiğin vasatlık. Tekrar diyorum, bugün gidip gözün Acun'un programına dahi takılabilir. Ama öyle bakmak ayrı boş zamanında (ki bunu bile aslında mümkünse yapmamak daha iyi ama dediğim gibi bunu yapmasan başka boş bir şeyle uğraşacaksan sorun değil), ama gidip ekşideki gibi her programdan sonra 500 entry yazıp yok NOUMA TÜKÜRDÜ AHMET DURSUN ÇOK ÇİRKEF gibi rezilce vasat muhabbet yapmak resmen acınası.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Celtics said: şimdiki genç giriyor instagram'a twitter'a, aman got izliyim geri kalmayayım, aman abi narcos escobar abi. leşlik yani. eleman godfather serisini izlemek yerine bunları tüketiyor mesela. elbette tercih yapmak zorunda değilsin, merak eden ikisini de izleyebilir ama dediğim gibi şimdi internette ortak bir gündem var artık vasat kitleye hitap eden ve aslında vasata mahkum olmak zorunda olmamasına rağmen kitleden kopmamak için o seviyeye düşenler var. rafine zevkleri olan gençler göremiyorum şimdi. 16-17 yaşında olmasına rağmen gayet zevk konusunda kriterleri olan insanlar daha fazlaydı, bu gittikçe azalıyor ve tek tipleşiyor her konuda. bu da her yere sirayet edip üsttekini de aşağıya mahkum ediyor vs vs. Bak buna katılmıyorum, vasatlar eskiden de çoktu hala çok. İnternetin yaygınlaşması görünürlüklerini arttırdı tabi, eskiden sadece bizlerin interneti vardı çünkü. Ama elit beyler diziyle tanıştıkları kitapları okumaya başlamışken vasatlar dizi izleyip HÖRÖRÖRÖRÖ yapmakla, araba sileceği kaldırmakla falan meşgul. Aka eskiden de dutluk değildi buralar, tepenin ardı hem samandı.
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 dizi film topikleriyle bir tutmayın bence de futbolu. Eger got topikinde starkciyiz, lannisterciyiz diyen gruplar birbiriyle kavga etse ok. Millet en fazla yorum ve tahmin yapıyor.
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 axedice said: Celtics said: şimdiki genç giriyor instagram'a twitter'a, aman got izliyim geri kalmayayım, aman abi narcos escobar abi. leşlik yani. eleman godfather serisini izlemek yerine bunları tüketiyor mesela. elbette tercih yapmak zorunda değilsin, merak eden ikisini de izleyebilir ama dediğim gibi şimdi internette ortak bir gündem var artık vasat kitleye hitap eden ve aslında vasata mahkum olmak zorunda olmamasına rağmen kitleden kopmamak için o seviyeye düşenler var. rafine zevkleri olan gençler göremiyorum şimdi. 16-17 yaşında olmasına rağmen gayet zevk konusunda kriterleri olan insanlar daha fazlaydı, bu gittikçe azalıyor ve tek tipleşiyor her konuda. bu da her yere sirayet edip üsttekini de aşağıya mahkum ediyor vs vs. Bak buna katılmıyorum, vasatlar eskiden de çoktu hala çok. İnternetin yaygınlaşması görünürlüklerini arttırdı tabi, eskiden sadece bizlerin interneti vardı çünkü. Ama elit beyler diziyle tanıştıkları kitapları okumaya başlamışken vasatlar dizi izleyip HÖRÖRÖRÖRÖ yapmakla, araba sileceği kaldırmakla falan meşgul. Aka eskiden de dutluk değildi buralar, tepenin ardı hem samandı. Tamam zaten aynı yere çıkıyoruz. Benim dediğim interaksiyon artınca vasatlığın çoğalma hızı da artıyor ve kendi içinde değerlendirme yapıp biraz düşünse daha düzgün bir zevk-hayat sahibi olabilecek adam da sürüye katılıp vasat oluyor. Vasat yoktu demiyorum zaten. Burada sürünün, kalanı içine çekip yutma hızının feci şekilde artmasından bahsediyorum.
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 axedice said: Black-ice said: ben yeni izledim diziyi komple 1 ayda topiğe de geçen ilk kez girdim çok komiğime gitti hiç beklemiyordum böyle teoriler tahminler fln. hiç öyle bir dizi olarak düşünmemiştim yani o açıdan. Kitapta çok fazla foreshadowing var, baya katmanlı şekilde anlatıyor hikayeyi sebep sonuç örgülerini çok iyi kuruyor, üstüne red herringlerle yanıltmalar da gelince acaba şimdi ne olacak merakı ve heyecanıyla okuyorsun. Dizide de bomba ters köşe olayları ilk sezonlarda güzel yansıtıp benzer bi atmosfer yakalamışlardı, kestirmeden gitmek adına kitabın yarısını çöpe attıklarında dizideki ipuçlarından kitap tahmin etmek ayrı bi keyif veriyor şimdi. Ha bu bahsettiğim olaylar tabi analitik bir zekan varsa ve sebep sonuç ilişkisi kurabilecek kadar evrim basamaklarında ilerleyebildiysen geçerli. Değilse keyif almayabilirsin bişi diyemem meheheheheh kültürsüz amerikan gençleri için yazılan fantezi kitabını fazla detaylı ve karmaşık bulup daha da kültürsüz amerikan gençleri için daha da basit hale getiren bir diziyi anatilik zeka ve evrime bağlamak. çilekli topkek. john buzmuş, daenerys ateşmiş karşim. buz ve ateşin dansı karşim.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 SELAM AXEDICE BİRAZ TUZUNU ALIRIM http://img01.alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/161/161642-846150.jpg
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Celtics said: Benim dediğim interaksiyon artınca vasatlığın çoğalma hızı da artıyor ve kendi içinde değerlendirme yapıp biraz düşünse daha düzgün bir zevk-hayat sahibi olabilecek adam da sürüye katılıp vasat oluyor. Bu fazla öznel bi değerlendirme, ben katılmıyorum keza vasat olmayan bu tuzağa düşmez. Ama sen de bana katılmayacaksın, en fazla farklı fikirlerde olduğumuz konusunda uzlaşırız.
Öne çıkan mesajlar