Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemeksepeti joker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav said:

Ben omrumde kullanmadim joker hep kesin bi itlik vardir niye gozume soksunlar diyodum. Dogruymus ahaha

bi kere kullandığım yer arayıp ürün yok dedi ( yalan gel :d) iptal etti. ben yemeksepetine yazdım dedim joker diye ürün göndermiyorlar ne zaman joker ile sipariş versem lastik patladı falan iptal ediyorlar dedim 15 lira kupon attılar gittim mis gibi triple whooper falan yemiştim sanırım
Mesaj tarihi:
bir iki tuyo vereyim:

12-14 saatleri arasi kesinlikle duzgun rest.'lardan joker cikmiyor (cig kofteci cikar ancak)
19-21 saatleri arasi nadir joker cikiyor

mobile ve desktop'ta ayri jokerler cikiyor

haftalik veya aylik belli bir miktar siparis vermemisseniz, siparis vermeye tesvik amacli guzel jokerler cikiyor

2-3 account alin, ve donusumlu -bir hafta biri, bir hafta digeri- (isyeri / ev vs. hepsine ayni adresi ekleyin:D)
(cok defa fake isim kullandim, herhangi bir sikinti yasamadim)

ilk sipariste teyit amacli ariyorlar, dogru telefon verin :)
Mesaj tarihi:
12-14 arası düzgün yerden de çıkıyor ama işte muhtemelen beğendiğin yerleri kullanıyorsun sonra onların timer'ı refreshlenene kadar 1-2-3 ay neyse geçiyor, o arada sürekli boktan çiğ köfteci falan çıkmaya başlıyor.

yeni account yaratınca yine çıkmaya başlıyor iyi yerler.
Mesaj tarihi:
senko said:

Ahah abi neden ya

yanlis anlasilmasin, olucu degilim :D
ahhah cok sevdigim bir mekan var bomonti'de cross fingers diye

islak mini burger - 7 TL
curry mini sosisli - 7 TL

bunlardan yardiriyorum :)
yoksa YS'de ayilip bayildigim cok restoran kalmadi, disari cikip ev yemegi/z.yagli falan cakiyorum ztn...
Mesaj tarihi:
Eee... Bu yıllardır böyle..

Bizim gazetede herkesin sadece işyeri için kullandığı birer yemeksepeti hesabı vardı. Bir bilgisayarda da şifreleri kayıtlıydı. 35-40 tane hesap işte. Sırayla dolaşırdık.
Mesaj tarihi:
https://chrome.google.com/webstore/detail/yemeksepeti-joker-bek%C3%A7isi/gdjgoocinndilnjfebkddgbbeafindle?hl=tr

çok güzel addon bu arada. yalnız açık unutmayın, acıkmaya başlayınca açıp bir 40 dakika bekleyin vakit varsa. tam ölücü addon.
Mesaj tarihi:
Goering said:

senko said:

Ahah abi neden ya

yanlis anlasilmasin, olucu degilim :D
ahhah cok sevdigim bir mekan var bomonti'de cross fingers diye

islak mini burger - 7 TL
curry mini sosisli - 7 TL

bunlardan yardiriyorum :)
yoksa YS'de ayilip bayildigim cok restoran kalmadi, disari cikip ev yemegi/z.yagli falan cakiyorum ztn...

Baya ölücüsün olm asdfadf
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

https://chrome.google.com/webstore/detail/yemeksepeti-joker-bek%C3%A7isi/gdjgoocinndilnjfebkddgbbeafindle?hl=tr

çok güzel addon bu arada. yalnız açık unutmayın, acıkmaya başlayınca açıp bir 40 dakika bekleyin vakit varsa. tam ölücü addon.

browser'da addon disinda sayfayi da mi aciyorsun?

baya iyiymis, tesekkur
Mesaj tarihi:
Goering said:

paradoksalkedi said:

browser'da addon disinda sayfayi da mi aciyorsun?

nasil calistigini cok anlayamadim da

sadece chrome açık olsa yeter, adonnu da aç, adres istediğin adres seçili olsun sonra bekle. joker çıkınca popup geliyor direk, belirli aralıklarla refresh atıyor arkada
  • Yeni Oluştur...