Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa: Beşiktaş - Konyaspor | 6 Ağustos Pazar - 20:45

Llama

Öne çıkan mesajlar

müthiş ya, müthiş.

twitterda millet "takım fizik olarak hazır değildi" diye övmeye devam ediyor, pollyana'cılık.

ULAN KONYASPOR NİYE HAZIRDI? NEDEN HAZIRDI? SEN NİYE DEĞİLSİN? SENİN AYRICALIĞIN NE LAN?

Bi bok çalışmamış, hiçbir şekilde maça hazırlanmamış takım.

Bu o kadar büyük bir rezalet ki, tiksindim bugün buna sebep olan herkesten resmen maç 1-1'ken bile yenilmesini istiyordum takımın.

Köylü Şenol yine farkını koydu ortaya. 90 dakika aynı oyun, hiçbir değişiklik yok. Kanada in orta kes, konya çıkarsın topu kap kanada in orta kes, konya uzaklaştırsın. 90 dakika bu başka hiçbir planı yok takımın bu da plan değil zaten. 3 ataktan birinde sağ kanatta quaresma topu ezsin bir sik yapmasın mesela onu da kat. tek değişiklik oydu.

köylü bunu 90 dakika izledi, müdahalesi bile bu sistemi devam ettirmek üzerineydi.

son 4 yıldır ilk defa sezon açılışında bu kadar leş bir beşiktaş görüyorum. taraftarı saran kibir takımı da sarmış belli ki. bu felaket habercisi direkt başka bir bok değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bisi olmaz. Raad ol.

Yukleme yapmamistir bizimkilere. Gs fb basakcity gibi erken yuklememyapilmayinca normal yani.

Gecen sene de gule oynaya verdik. Olursa olur, olmazsa siktiret. Su macta kasip sakatlansa biri iyi mi olcakti?

Cok mu onder ozen gibi konustum bilemiyorum ama zemin o kadar kotu olunca muhtemelen bizimkiler birakmistir sakatlanmayalim diye
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bugün bjk'de ozzy'i bir kenara koyarsak harbi cenk (y)

Fener maçının sonunda götünü kaldırmadığı için giden üç puandan bugün maç sonunda en uctan deparlayıp son adam şut kesen adama resmen bi evrim; genel performansıyla birlikte.

Güçlenmiş belli, cesur oynuyor. Neredeyse hiç yıkılmadı, hep akıllı oynadı.

Umarım tek maçlık değildir. Tam görmek istediğim, hayallediğim Cenk'e yakın bir şey vardı bugün sahada. Umarım devam ettirir.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar ikili ikili bastı bizimkiler de fiziken ölü olunca yalan oldu maç zaten
bizim takım neden hazır değil anlam veremiyorum cidden süper kupa lel tamam da bir hafta sonra lig başlıyor orada her puan kaybı büyük sıkıntı
cenk cidden bayağı iyi bu sezon yine ara ara kayıptı gerçi ama üçüncü bölgede doğru düzgün iş yapamadığımız için ölçü sayılmaz
bir de caner tam bu maçların adamı ya ilk 11'de olmalıydı kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

talisca yokken takımın gol için tek bi alternatifi kalıo o da kanatlardan bam güm içeri orta açmak. şenolluk bişey değil bence olay. takımın en kalabalık mevkisine transfer yapılacağına taliscaya alternatif yaratılabilirdi. oğuzhan-tolgay birbirinin aynı iki oyuncu ve ikisi de belli ki amc-forvet arkası pozisyonunda yok olup gidiyor. bu seneki kadro planlaması çok zayıf umarım devre arasına kadar çok geriye düşmeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

asdaf olur mu abi öyle şey?
Kupa, kupadır?

come to beşiktaş diyorsun, pr'ın allahını yaptık diyorsun, ezeli rakibine laf sokuyorsun.
daha ilk maçta kadrosunu kaybetmiş konya ya mağlup oluyorsun.

ciddiyetin haftası mı var?
Hazırlık maçlarında galibiyet yok, tamam.
Süper kupa finaline çıkıyorsun

dark'ın dediği gibi 90dk izledi. q7 kayıptı
sol kanattan caner'in bindirmeleri başka bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...