escape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 İyi günler Ben geçen sene 1 yıllık üyelik almıştım ve dün bitti. Bugün 1 aylık tekrar aldım ama şarkıları ileri geri saramıyorum ve bir önceki şarkıya atlayamıyorum. Oturumu aç kapa yaptım yine olmadı. Free gibi oldu hesap ama premium gözüküyor. Nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 spotify ye sordun mu bi yaz belki bug olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Türkiye support iletişim adreslerini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ben de aradım canlı destek yok heralde bunların öğrenci premiumuna kayıt olayım dedim. baktım belge istiyo benim de online olarak verebileceğim bir şey yok elimde. sonra hallederim dedim adamlar ücreti çekmiş 5 gün oldu gelmiyo geri. utanmadan İŞLEM TAMAMLANANA KADAR ÜCRET ALINMAYACAKTIR MERAK ETMEYİN yazmışlar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 öğrenciysen e-devletteki öğrenci belgesini indirip göndersene. ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sorumsuz bir vatandaş olduğum için e-devlet şifrem yok. bakayım ama teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Spotify uygulamasını silip tekrar yükledim sorun çözüldü tamam. Sanırım cookies ile ilgili bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 e-devlet'e girmenin başka yolları da var abi. ben de şifreyi unuttum, çoğu zaman internet bankacılığıyla giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Claiborne said: sorumsuz bir vatandaş olduğum için e-devlet şifrem yok. bakayım ama teşekkürler Kimlik bilgileri, internet bankacılığı ve elektronik/mobil imza ile girilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Okulun sitesinden PDF olarak alabileceğin bir transkript ile de öğrenci indirimi alabiliyorsun. Islak imza vs. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 GERGE said: Claiborne said: sorumsuz bir vatandaş olduğum için e-devlet şifrem yok. bakayım ama teşekkürler Kimlik bilgileri, internet bankacılığı ve elektronik/mobil imza ile girilebiliyor. bana "bir yakınımın kimlik bilgilerini" soruyordu, anneminkileri girince de "cep telefonu numaranızı doğrulamadığınız için telefuna şifre göndermiyoruz" gibi bir şey diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar