escape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 İyi günler Ben geçen sene 1 yıllık üyelik almıştım ve dün bitti. Bugün 1 aylık tekrar aldım ama şarkıları ileri geri saramıyorum ve bir önceki şarkıya atlayamıyorum. Oturumu aç kapa yaptım yine olmadı. Free gibi oldu hesap ama premium gözüküyor. Nedir durum?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 spotify ye sordun mu bi yaz belki bug olmuştur
escape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Türkiye support iletişim adreslerini bulamadım
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ben de aradım canlı destek yok heralde bunların öğrenci premiumuna kayıt olayım dedim. baktım belge istiyo benim de online olarak verebileceğim bir şey yok elimde. sonra hallederim dedim adamlar ücreti çekmiş 5 gün oldu gelmiyo geri. utanmadan İŞLEM TAMAMLANANA KADAR ÜCRET ALINMAYACAKTIR MERAK ETMEYİN yazmışlar bi de
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 öğrenciysen e-devletteki öğrenci belgesini indirip göndersene. ben öyle yaptım.
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sorumsuz bir vatandaş olduğum için e-devlet şifrem yok. bakayım ama teşekkürler
escape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Spotify uygulamasını silip tekrar yükledim sorun çözüldü tamam. Sanırım cookies ile ilgili bir şeydi
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 e-devlet'e girmenin başka yolları da var abi. ben de şifreyi unuttum, çoğu zaman internet bankacılığıyla giriyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Claiborne said: sorumsuz bir vatandaş olduğum için e-devlet şifrem yok. bakayım ama teşekkürler Kimlik bilgileri, internet bankacılığı ve elektronik/mobil imza ile girilebiliyor.
kami Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Okulun sitesinden PDF olarak alabileceğin bir transkript ile de öğrenci indirimi alabiliyorsun. Islak imza vs. gerek yok.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 GERGE said: Claiborne said: sorumsuz bir vatandaş olduğum için e-devlet şifrem yok. bakayım ama teşekkürler Kimlik bilgileri, internet bankacılığı ve elektronik/mobil imza ile girilebiliyor. bana "bir yakınımın kimlik bilgilerini" soruyordu, anneminkileri girince de "cep telefonu numaranızı doğrulamadığınız için telefuna şifre göndermiyoruz" gibi bir şey diyordu.
Öne çıkan mesajlar