GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 kalitesinden en az taviz vererek hangi programla yapılır, bi help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 whatsapp ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 http://www.bricelam.net/ImageResizer/ şunu kullanıyorum çıktığından beri, inanılmaz iyi bir şey. resize yapınca filan yapınca zaten ufalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 irfanview yapıyordu sanki açıyorum bir klasörü %75 kalite ile olduğu gibi tekrar kaydediyorum gözle görülür bir fark olmamasına rağmen boyutu eşek gibi küçülüyordu. Hem görüntü ve boyut aynı kalıyor hem de mb olarak azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Picasa da yapiyordu diye hatırlıyorum, ama çoktandır kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 paint - yeniden boyutlandır - 50 yapıyorum ben tabi hangi neyi yaptığında önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 boyut dediğim 1.5gb lık 190 foto var misal, bunları 1gb a 900mb a indirsin çokta kalitesini silkelemeden, upload yaparken biyere dandik internetle eziyet oluyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 irfanviewla halledersin basitçe, irfan format sonrası ilk programlardandır belki 12-13 yıldır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 çoklu foton varsa adobe media encodera at, hatta önceden bi preset oluştur. Bas tuşa çıktın hepsi. Daha ucuz çözümleri vardır illa ki btw. PS de de layer olarak export alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 image resizer http://www.bricelam.net/ImageResizer/ cok ufak guzel bi program mass olarak sag clickle istediğin fotografı istediğin resolutiona dusuruyor en guzeli toplu yapabiliyosun hepsini secip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 irfan, Since 1998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar