Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 istanbul ankara trenle 75tl felan ya çok saçma pahalı. pendik'ten kalkması da bambaşka bir saçmalık elbette bir an önce halkalı bağlantısı bitirilmeli. hiç zararına çalışıyor demesinler doğru dürüst halkalı'yı bitirselerdi çok insan kullanırdı treni. istanbul'da oturan için pendik 2 saat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 anadolu veya pamukkaleyle giderdim heralde. konumundan dolayı kamil koç oluyor genelde tercihim ankara-istanbul vivalines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 100 yıl sonra olması gereken seviyenin çeyreğine gelebiliriz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Ozan said: Teknolojinin iyice gelişmesini bekledik. Biraz fazla beklendiğine katılıyorum ama garanti olsun, şansa bırakmamak lazım denildi herhalde. Bu arada, uzun zamandır Kamil Koç kullanıyorum öneririm. Gerçi İzmir tarafında gidenler de Pamukkale diyor hep. teknolojinin iyice gelişmesi nasıl oluyor peki? kıstas nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Ozan said: Teknolojinin iyice gelişmesini bekledik. Biraz fazla beklendiğine katılıyorum ama garanti olsun, şansa bırakmamak lazım denildi herhalde. Bu arada, uzun zamandır Kamil Koç kullanıyorum öneririm. Gerçi İzmir tarafında gidenler de Pamukkale diyor hep. Gelişmişi vardı niye beklediniz amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 hee gelişmesini bekledik... Adamlar 1964'de kurmuşlar ve 50 yıllık kazasız çalışmış. 2 kere kaza yapmış onda da doğal afetler yüzünden. https://en.wikipedia.org/wiki/Shinkansen#Safety_record Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Metro tabiki. Hizmette sinir yok adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Kamilkoç büyük hatlarda (İst Ank İzm) çok iyiydi zamanında, ben öğrenciyken uzun süre kullandıydım. Bi işte batmak üzere olan Boss ucuza götürüyordu o zaman Boss kullanıyordum. Ama küçük hat ve tatil otobüslerinde sıkıntı oluyormuş diye duydum Kamilkoç'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 tren icin ise ..birak abi daha fazla yanasmasin istanbula ..atlar patlar sel basar apartman duser ustune taksici ucar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar