Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 #pınarürünleriboykot bu konuda herkesin bilgisi olduğu ön kabulü ile ne düşünüyorsunuz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Garbage tehlikeli. 2 gun sonra yanlislikla attim mesaji demezsin insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 her gittiğim markette özel pınar reyonu, pınar indirimleri, pınar tanıtımları falan gördükçe mutlu oluyorum. ama şahsen boykotu deldiğim tek ürün var o da pınar labneli hazır börek. ne kadar hazır börek denediysem hiçbiri bunun tadına yanaşamadı. 2 3 haftada 1 bundan alıyorum sadece. onun dışında bitirdim tamamen pınar kullanımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 gündeme açsak niye gündem diyorsunuz, taşınsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 mokoko said: her gittiğim markette özel pınar reyonu, pınar indirimleri, pınar tanıtımları falan gördükçe mutlu oluyorum. ama şahsen boykotu deldiğim tek ürün var o da pınar labneli hazır börek. ne kadar hazır börek denediysem hiçbiri bunun tadına yanaşamadı. 2 3 haftada 1 bundan alıyorum sadece. onun dışında bitirdim tamamen pınar kullanımını. o kadar güzelse ben de alayım çok severim labneli börek. canım çekti bak gidiyorum markete şimdi teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Süt, yoğurt alıyoduk biz, tamamen değiştirdik. Pınarla ilgili hiç bir şey almıyoruz. Lafı söyleyen adam nereye gideceğini de bilsin, yönetimi full değişse gene de dönmem artık Pınar'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 sadece su aliyodum, degistirdim referandum sonrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Vardı bunun konusu sanki? Ben de bıraktım pınarı olaydan beri, yokluğunu pek hissetmedim asdf Bazı mekanlarda soruyorum bile piçliğine, "pınar ürünü var mı bunda??"diye.. Kullanıyosa bile mahçup oluyor en azından asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Evde sütten yoğurda, damacana suyundan peynirine tüm ürünler Pınar'dı, artık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Feamer said: gündeme açsak niye gündem diyorsunuz, taşınsın o zaman kim diyor? gündemle ilgili politik bir konu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 yeni bir olay mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 daha önce yogutdu sütü random aldıgımdan hangi marka alıyodum bilmiyorum ama boykot başladıgından beri hiçbişi almadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 özür dilemişler niye boykot ediyorsunuz çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ben de almamak yonunde dikkat ediyorum..daha ucuz bile olsa asla..anlamsiz bir sekilde almiyorum abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Zaten sponsor olduğu için özellikle alıyordum. Şimdi hiç almıyorum, dolu alternatifi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 yav said: mokoko said: her gittiğim markette özel pınar reyonu, pınar indirimleri, pınar tanıtımları falan gördükçe mutlu oluyorum. ama şahsen boykotu deldiğim tek ürün var o da pınar labneli hazır börek. ne kadar hazır börek denediysem hiçbiri bunun tadına yanaşamadı. 2 3 haftada 1 bundan alıyorum sadece. onun dışında bitirdim tamamen pınar kullanımını. o kadar güzelse ben de alayım çok severim labneli börek. canım çekti bak gidiyorum markete şimdi teşekkürler paticik abv adamları tam boykot edemediğim gibi bide boykot kırıcı oldum lan pü bana yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 olay ne bi ozet geciversenize bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 İlk günden beri almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 mokoko said: yav said: mokoko said: her gittiğim markette özel pınar reyonu, pınar indirimleri, pınar tanıtımları falan gördükçe mutlu oluyorum. ama şahsen boykotu deldiğim tek ürün var o da pınar labneli hazır börek. ne kadar hazır börek denediysem hiçbiri bunun tadına yanaşamadı. 2 3 haftada 1 bundan alıyorum sadece. onun dışında bitirdim tamamen pınar kullanımını. o kadar güzelse ben de alayım çok severim labneli börek. canım çekti bak gidiyorum markete şimdi teşekkürler paticik abv adamları tam boykot edemediğim gibi bide boykot kırıcı oldum lan pü bana yazıklar olsun aldım geldim ailecek yedik çok beğendik tüm komşulara eşe dosta tavsiye edicem kesinlikle teşekkürler mokoko <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 abv.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 vote ban var mıydı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 mokoko said: her gittiğim markette özel pınar reyonu, pınar indirimleri, pınar tanıtımları falan gördükçe mutlu oluyorum. ama şahsen boykotu deldiğim tek ürün var o da pınar labneli hazır börek. ne kadar hazır börek denediysem hiçbiri bunun tadına yanaşamadı. 2 3 haftada 1 bundan alıyorum sadece. onun dışında bitirdim tamamen pınar kullanımını. Ya ben bunu gecenlerde baskasindan daha duydum, pinar labneli borek diye Burdaki migrosta var midir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Firmaya boykot başlığının 2. sayfada firmanın reklamına dönüşü... paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 yarin kahvalti icin pinar labneli borek mi alsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 labneli böreğe yükleniyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar