phebus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Üniversite bitti ve desktoba döndüm artık. Bu sebeple çok sevdiğim laptobumu satiyorum. CS go da 200 sabit fps ve Pubg gibi popüler oyunları düşük ayarda rahatça oynayabiliyoruz. 250 gb ssd Kingston taktım. Bu sebeple performans çok iyi oldu. Klavye SteelSeries ve yandan fan kontrol düğmesi vardır ayrica 3 şekilde ışıklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 25. yıl stickerı olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 oo csgo fps'le performans analizi alirim bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 25.yıl stickeri staj yaptığım firma da MSI kullanılması yasaktı onu kapatmak için koymuştm sonra da çıkartmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 GÜNCELİ GÖÇERTTİN KARDEŞİM FULL CAPS YAZMA PLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?27,8118187,page=1 csgo 400 fps daha iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 o çoktan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 forum disina mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 phebus said: 25.yıl stickeri staj yaptığım firma da MSI kullanılması yasaktı onu kapatmak için koymuştm sonra da çıkartmadım. WHAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 1500 çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 o kamera niye bantlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Fiyat ne istiyorsun ? Bir arkadaşım var oğluna üniversite için almak istiyor. Ona göstereyim. CAD mad çalıştırır bu. Bu arada MSI yı kullanmayı bir firma neden yasaklar merak etmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 HP ile anlaşmalıdır örneğin. Ya da HP'nin kendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Şirket prensibi olabilir başka marka kullanılmaması ama yasak olamaz. Eğer yasaklıyorsa da HP laptop dağıtması gerekmez mi tüm personele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 kamera bantlı cünkü güvenlik. fiyat 2250 istiyorum piyasa fiyatına bakarsanız bu laptopların fiyat ideal. onun haricin de Casper firmasında staj yaptim orada patron rahatsız olmuştu olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 rahatsız olduysa laptop versin. dünyadaki en çirkin şey olmuş o sticker 1000lira etmez çıkınca iz falan kalır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 25% duser fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 phebus said: kamera bantlı cünkü güvenlik. fiyat 2250 istiyorum piyasa fiyatına bakarsanız bu laptopların fiyat ideal. onun haricin de Casper firmasında staj yaptim orada patron rahatsız olmuştu olay bu. Bizim arkadaş gelsin, pazartesi veya salı göstereyim ona. Windows 10 ile beraber mi fiyat ? Sorunu yok aletin değil mi ? Bluetoothun üstünde ünlem işareti gördüm ? Casper mi rahatsız oldu ? Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Specleri ne aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Bilgisayarın hiç bir sorunu yok ssd ye format aticam son haliyle kurucam gerekli gördüğünüz programlar varsa onları da kurarım her hangi bir sorun olmayacağını göstermek için. Bluetooth çalışıyor ancak ben kullanmıyorum o yüzden kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 alet çalışıyor mu? şehir istanbul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 alet çalışıyor mu ne demek :D çok iyi çalışıyor ve istanbul elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 phebus said: 25.yıl stickeri staj yaptığım firma da MSI kullanılması yasaktı onu kapatmak için koymuştm sonra da çıkartmadım. phebus said: kamera bantlı cünkü güvenlik. fiyat 2250 istiyorum piyasa fiyatına bakarsanız bu laptopların fiyat ideal. onun haricin de Casper firmasında staj yaptim orada patron rahatsız olmuştu olay bu. AHAHAHAEHAEHAEHAEHAEH MUHTEŞEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Aynısını 2 yıl önce 1800e sattim 2200 cok. Üstelik stickerdan 200 tele kaybeder bence. Ha bir de ekran kartı 6 yil önceki seri cs go da ultrada 100 anca alıyor 200 için 1366x768 lazım. https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-765M.92907.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 ben parayla cins köpek aldığı için istanbulda sapa bir yere çağırıp gitmeyecektim lan. üşendim sonra cevap gelmeyince. kim napsın yandan yemiş pcni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar