applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 o sıra wizard ile normal sezon kasıyordum. sonra bayık gelince arkadaşları gaza getirdim, hadi hardcore yapalım diye, 31-32 falan olduk dün gece işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bana item düşmüyor bu sezon. soketli traveler's pledge set düşmedi arkadaş hep saçma sapan şeyler düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Küp ve bracer'larım hariç seti tamamlayabildim ama sürekli mesai yapmaktan devamını getiremedim. Item'ların çoğu kalitesiz ama küpün hali içler acısı, jewelry slot'una koycak item'ım bile yok sdfsd Yine de baya iş yaptı build ya, başta bounty'lerden raiment çıkmasına üzülmüştüm ama sonradan çok beğendim, acaip zevkliymiş crippling wave build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bu arada kimse crusader oynamadığı için ilk 1000'e GR45 ten falan girebiliyorsunuz :D Ben europe 380'e kadar gelebildim. Necro ilk 1000 GR70 den başlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 poe'nin yeni patchi 4 gun once cikmisken diablo oynadiginiza inanamiyorum abi ya. bu sezon ben de takildim ama yasandi bitti poe 3.0la dhaksfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 HC güzel olabilir, yeni GPU almışken bir deneyeyim. Eskisinden dolayı makina kitleniyordu arada, HC doğru düzgün oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 samaella said: bu arada kimse crusader oynamadığı için ilk 1000'e GR45 ten falan girebiliyorsunuz :D Ben europe 380'e kadar gelebildim. Necro ilk 1000 GR70 den başlıyor :D aynen ama asıl sebep millet alsın diye aşırı op yapılmış bi class şuan necro aynısını zamanında hon'da görüyoduk işte, hero oyuna free sokulmadan 2 hafta parayla alınabiliyodu, o 2 haftada %80-90 winrate'e sahip oluyodu bide, aynen necro gibi aşırı op yapılıyodu, sonra free olunca hoop nerf'ün allahı geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Ve elektrik gidince HC paragon 600 küsür demon hunterim pert oldu ama keyifliydi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar