Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 üff boş beleş "einstein matematikten kalmış okuldan atılmış" tier "bilmemkim ressam 4 rakamını burun olarak görürmüş de hep yüzün gerisini tamamlarmış" diye bi geyik vardı o geldi aklıma. umut sarıkaya'nın "dördü falan ne biçim yapmış" karikatürü vardı, net 2 saat falan aradım ama bulamadım. buldurana ya da buraya koyana benden 2 dürüm, gold'dan da bir buçuk (büyük boy) pizza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 https://i.hizliresim.com/ZO5nB3.jpg definitiv mi şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 gold olmasa siz olmazdınız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Cokomantis said: üff boş beleş "einstein matematikten kalmış okuldan atılmış" tier "bilmemkim ressam 4 rakamını burun olarak görürmüş de hep yüzün gerisini tamamlarmış" diye bi geyik vardı o geldi aklıma. umut sarıkaya'nın "dördü falan ne biçim yapmış" karikatürü vardı, net 2 saat falan aradım ama bulamadım. buldurana ya da buraya koyana benden 2 dürüm, gold'dan da bir buçuk (büyük boy) pizza. https://galeri8.uludagsozluk.com/453/_696713_m.jpg buldum, hiçbirinize ihtiyacım yok. gold bana bir buçuk (büyük boy) pizza borçlusun bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 goldbären said: gold olmasa siz olmazdınız ;) ustu kapali annen denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 goldbären said: feamerların dükkanında çektim: https://pbs.twimg.com/media/DF_Io3eWAAAbeKU.jpg https://i.imgur.com/cl6rSkT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 ben de görmüştüm öyle maltepe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 maltepeye kadar üşenmez gelirsen yersin pizzanı beleş. yanında da elma dilim patates, tavuk parçaları, bi litre de kola (şişeden içeceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 çhildliyksinsifvindir yav he gerçek nihilizm bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 çokomantis gerçek hayatta sen de çok sıkıcı adamsın dimi : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 forumda da oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 @nötrino uzun zamandır gördüğüm en iyi ayar sjhdfgs (xeşke ben yemeseydim tabi o ayrı :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Sdfsf olsun cokomantis, senin nickin bile renk katmaya yetiyor foruma. ama gri tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 serkan balcı bunun açılışında bir türlü suşi diyemiyordu şusi falan diyordu millet dalga geçiyordu sdf. çöp hafıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 lan o kadar parayla yine böyle giyinebilmek dghnklm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Bütün skala var neredeyse kıyafette, sen kendi fotonu bi koy giyinik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 volkan ballı düzgün sanırım ama o da geride kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 quixef bütün skala var diyorsun da skala üstte var. altların çoğu kot. kot olmasında sorun yok da burdakiler tavuk dönercinin yanına açılmış, 20 liraya kot satan dükkanlardan alınmış gibi duruyor allah affetsin (facepalm) bende de öyle durmuyordur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 hepsi 3-4 beden yük. paçalar kat kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 uffff bende paçalara bakıyodum. daha doğrusu bakamıyorum kötü paçaya bakamama tikim yada fobi gibi bişeyim varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 hadi hepsini anlarım da luciano'nunki çok fena be abicim sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 tuncay cok fena cıkmış ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 o kadar eski tarih de değil, 2004 müş açılışı. o yıllarda zeytinburnu halı saha ekibi gibi olabilmek ekstra öküzlük gerektirir ya. üşenmesem kimin ne para aldığına da bakıcam 2004 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar