Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread (Definitive Edition)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üff boş beleş "einstein matematikten kalmış okuldan atılmış" tier "bilmemkim ressam 4 rakamını burun olarak görürmüş de hep yüzün gerisini tamamlarmış" diye bi geyik vardı o geldi aklıma.

umut sarıkaya'nın "dördü falan ne biçim yapmış" karikatürü vardı, net 2 saat falan aradım ama bulamadım. buldurana ya da buraya koyana benden 2 dürüm, gold'dan da bir buçuk (büyük boy) pizza.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

üff boş beleş "einstein matematikten kalmış okuldan atılmış" tier "bilmemkim ressam 4 rakamını burun olarak görürmüş de hep yüzün gerisini tamamlarmış" diye bi geyik vardı o geldi aklıma.

umut sarıkaya'nın "dördü falan ne biçim yapmış" karikatürü vardı, net 2 saat falan aradım ama bulamadım. buldurana ya da buraya koyana benden 2 dürüm, gold'dan da bir buçuk (büyük boy) pizza.

https://galeri8.uludagsozluk.com/453/_696713_m.jpg

buldum, hiçbirinize ihtiyacım yok.

gold bana bir buçuk (büyük boy) pizza borçlusun bu durumda
Mesaj tarihi:
quixef bütün skala var diyorsun da skala üstte var. altların çoğu kot.

kot olmasında sorun yok da burdakiler tavuk dönercinin yanına açılmış, 20 liraya kot satan dükkanlardan alınmış gibi duruyor allah affetsin (facepalm)

bende de öyle durmuyordur umarım
Mesaj tarihi:
o kadar eski tarih de değil, 2004 müş açılışı. o yıllarda zeytinburnu halı saha ekibi gibi olabilmek ekstra öküzlük gerektirir ya. üşenmesem kimin ne para aldığına da bakıcam 2004 te
  • Yeni Oluştur...