Loex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Promenader said: alienware daha çok 5.20d sözde lüks araba ama gitmiyor :d 520 d 1060lı monster gibi lüks sayılmaz bence gitmemesi normal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Selam yine ben Monster dediğin Clevo kasalar baya popüler yalnız Avrupa'da da, en iyi f/p ürünleri onlar çok uzun süredir. Internal thermal tasarımları da baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 monsterda da ışıklı klavyeyle logo var btw bu ikisi için 3-4k fazladan vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 güzel bilgisayar ama fiyat çılgınmış. başka ürün falan öneren olmuş daha makul diye, adam napsın onu mu satsın bunu satmayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 sorma gardaş ya kıskanıyolar laptopumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 6500 yarin elden alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 tekrar gelmiş hepsiburada ya 5 taksitle alabilirsiniz diycem de yorumcuların çoğu boş balta için burda http://www.hepsiburada.com/dell-alienware-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-aw17-8b7700w161256-p-HBV000004OBP0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Sadece meraktan soruyorum hb'de yazmıyor: bu monitörünün ekran tazeleme hızı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 7k max veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 abi bilmiyorum ama cok taze gibi nerden bakicam. bide sahibindende adam 8500 tl lik musteri ceki teklif etti asdaf 25 gun vadeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Bu devirde çekle bir şey satmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 çek ne ya. amerikada mıyız? bilgim yok ama orada bile azarak bitmiyo mu bu çek olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ordaki cek anlayisi ile bizimki farkli orda nakit para gormuyo gibi bisi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 yoo, piyasa bu çeklerle dönüyo bildiğin. hemde baya baya yani, öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Loex said: abi bilmiyorum ama cok taze gibi nerden bakicam. bide sahibindende adam 8500 tl lik musteri ceki teklif etti asdaf 25 gun vadeli ekran tazeleme hızı görüntü özellikleri monitör başlığı altında sanırım. 144 hrtz ile oynuyorum oyunları sonradan 60 denedim artık çok kötü geliyor 60. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Alsam mi dedim, sonra baktim 5kg cekiyor adaptorle birlikte. Skolyoz var bende, 5 kilo ustu tasimam yasak. Bunu alirsam cantaya baska bir sey koyamam, tasinabilir degil bu benim icin. Vazgectim. Yeni 12" Macbook'lara bakayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 haklısın gaming laptopun alternatifi macbook cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Gaming laptop lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Herhalde bir 3 sene sonra satılmazsa fiyat teklif edebilirim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Abi cek teklif etmisler ahaha Sattin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 yok adam baya ısrar etti güvence falanda verdi ama satmak gelmedi içimden o şekilde bide 144 hz ile 60 hz in farkını ben anlamadım bundan önce desktopumda 144 hz idi bu ne şuan bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Su devirde cekle is yapmak ve yapana guvenmek heralde cep telefonunu ve bir mijtar para yollayip daha ust model telefon almaktan daha buyuk salaklik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Esh said: Su devirde cekle is yapmak ve yapana guvenmek heralde cep telefonunu ve bir mijtar para yollayip daha ust model telefon almaktan daha buyuk salaklik olur(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 yok mu parayı denkleştiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar