Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alienware 17R4 GTX 1070 i7 7700HQ 256 GB SSD 16 GB(2667MHZ)RAM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Promenader said:

alienware daha çok 5.20d sözde lüks araba ama gitmiyor :d

520 d 1060lı monster gibi lüks sayılmaz bence gitmemesi normal bence
Mesaj tarihi:
tekrar gelmiş hepsiburada ya 5 taksitle alabilirsiniz diycem de yorumcuların çoğu boş balta için burda

http://www.hepsiburada.com/dell-alienware-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-aw17-8b7700w161256-p-HBV000004OBP0
Mesaj tarihi:
Loex said:

abi bilmiyorum ama cok taze gibi nerden bakicam. bide sahibindende adam 8500 tl lik musteri ceki teklif etti asdaf 25 gun vadeli

ekran tazeleme hızı görüntü özellikleri monitör başlığı altında sanırım. 144 hrtz ile oynuyorum oyunları sonradan 60 denedim artık çok kötü geliyor 60.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Alsam mi dedim, sonra baktim 5kg cekiyor adaptorle birlikte. Skolyoz var bende, 5 kilo ustu tasimam yasak. Bunu alirsam cantaya baska bir sey koyamam, tasinabilir degil bu benim icin. Vazgectim. Yeni 12" Macbook'lara bakayim ben.
Mesaj tarihi:
yok adam baya ısrar etti güvence falanda verdi ama satmak gelmedi içimden o şekilde

bide 144 hz ile 60 hz in farkını ben anlamadım bundan önce desktopumda 144 hz idi bu ne şuan bilmiyorum gerçi
Mesaj tarihi:
Su devirde cekle is yapmak ve yapana guvenmek heralde cep telefonunu ve bir mijtar para yollayip daha ust model telefon almaktan daha buyuk salaklik olur
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...