Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağcılıkla uğraşan var mı?

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
normal yemeklik üzüm dikmeyi düşünüyorum ben. karpuz para ederse ondan edineceğim parayla.

Red Globe cinsi dikeceğim. 2-3 tane kadar bağ var çok güzel lezzeti evin kenarında.

yetiştiriciliği hakkında pek bilgim yok 1-2 üzüm üreticisi var çevremde ama onlar yer boş kalmasın mantığında üreticiler. araştırıcam artık dikersem.
Mesaj tarihi:
Yan firmamız şarap üretim teçhizat ve ara malzemelerinin ithalini ve satışını yapıyor + makineler için bakım onarım hizmeti var. Hani dayının bağında amatör şarap bile yapacaksan filtreydi fıçıydı elzem malzemeler vs. için iletişime geçireyim istersen.
Mesaj tarihi:
Bizim köydeki taş evin tam ortasında şarapana var ben çocukken sirke yapılırdı ondan önce de şarap yapılıyormuş zira. Büyükçede bir bağımız var ama son 10 yıldır önünden bile geçmedik , anılarım depreşti üzüldüm bak şimdi.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

biz kendi marka sarabimizi yapiyoruz da bağcılıkla ugrasmadan bildigimiz baglardan temin ediyoruz sadece uzumu

Üzümü nasıl bir yerden alıyorsunuz?
Mesaj tarihi:

ben kendim uğraşmadım, bahçede falan var bağ ama ilgilenmedim hiç. Bizde kuzenler ve babam ilgileniyordu da artık onlarda pek ilgilenmez oldu.
Bunun dışında sınıf arkadaşım var baya derin ilgilenen. Danışmanlık falan da yapıyor kendisi.
Şu markaların da sahibi;

• Yeni Oluştur...