eldar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Evet bağcılıkla, özellikle şarap üretimi için, uğraşan ya da uğraşan yakını olan var mı? Bazı sorularla başını ağrıtacağım varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 normal yemeklik üzüm dikmeyi düşünüyorum ben. karpuz para ederse ondan edineceğim parayla. Red Globe cinsi dikeceğim. 2-3 tane kadar bağ var çok güzel lezzeti evin kenarında. yetiştiriciliği hakkında pek bilgim yok 1-2 üzüm üreticisi var çevremde ama onlar yer boş kalmasın mantığında üreticiler. araştırıcam artık dikersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 valla yaparsan üzümlere talibim %100 doğal şarap yaparız evde fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 1 donum bag var nevsehirde, bakarim diyen varsa hayrina vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 uc kurusluk pointerda indirim yapmayan adam 1 donum bag veriyor ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bana ver googledan bakarım :) vereyim dediği bağa gidip ırgatlık yapacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Yan firmamız şarap üretim teçhizat ve ara malzemelerinin ithalini ve satışını yapıyor + makineler için bakım onarım hizmeti var. Hani dayının bağında amatör şarap bile yapacaksan filtreydi fıçıydı elzem malzemeler vs. için iletişime geçireyim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 biz kendi marka sarabimizi yapiyoruz da bağcılıkla ugrasmadan bildigimiz baglardan temin ediyoruz sadece uzumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Youtubeda yanitlanmayan soru var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Bizim köydeki taş evin tam ortasında şarapana var ben çocukken sirke yapılırdı ondan önce de şarap yapılıyormuş zira. Büyükçede bir bağımız var ama son 10 yıldır önünden bile geçmedik , anılarım depreşti üzüldüm bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 hala sizin ustunuzdeyse aslinda iyi para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Fistan said: biz kendi marka sarabimizi yapiyoruz da bağcılıkla ugrasmadan bildigimiz baglardan temin ediyoruz sadece uzumu Üzümü nasıl bir yerden alıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 yetiştiricisinden alıyoruz öyle bi dükkan ya da depo gibi bişey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 karpuz alan yokmu karpuz 15 ton var elimde patladı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ben kendim uğraşmadım, bahçede falan var bağ ama ilgilenmedim hiç. Bizde kuzenler ve babam ilgileniyordu da artık onlarda pek ilgilenmez oldu. Bunun dışında sınıf arkadaşım var baya derin ilgilenen. Danışmanlık falan da yapıyor kendisi. Şu markaların da sahibi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 arkadasin adi murat mi acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 mustafa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Gülçin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar