Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Gaming x > armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Ama 12 taksid > hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Zaaaa'dan daha iyi argümanlarla baltalayın konuları. Link atın, örnek gösterin veya benzeri bişey yapın. Yoksa boş boş laf sokma çabalarına girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 2550'ye satılmıştır Halbuki sıfırı 2200 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Ispat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Dekont koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 trink para elden cukka cukka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 O zaman yemezler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 satamadığı belli olmasın diye gece yarısı evden gizlice çıkıp 2 mahalle ötede random bi çöpe atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Esh said: O zaman yemezler abi ahaha hasta mıdır nedir, büyük işsizsiniz yemin ediyorum. sahibinden.com'dan 3 kişi aradı bugün, çağatay diye bi çocuğa sattım. vega çıkıp da biraz fiyatlar düşünce TI alırım 2800'e falan. temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Tamam tamam cagatay. Hani ismi de ahmet mehmet gibi sikmiyo , yeni nesil bilgisayarla ilgilenen bebe ismi veriyo ki yiyelim diye. No dekont no 2550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 doğru haklısın itiraf ediyorum 1800'e sattım ben :( :( 50 tl havale yaparsan, koyayım screenshot'ı rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Has been salted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 haftaya zaten volta ve vega duyurulacak fuarda, cok iyi cakmissin bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 vega baya boktan ilk sızıntılara göre. aradan 1 sene geçmiş, 1080'i daha fazla watt çekerek anca yakalamış gibi duruyor ya. aşırı bi fiyat düşmesi beklemiyorum. amd'nin 480-580 de tırttı, vega da tırt çıkarsa, nvidia hala tekel kalacak gibin. zaten millet mantıklı bulmasa, aynı gün içinde 2 kişi 2500 teklif edip, üçüncü 2550 teklif etmezdi ya. bence büyük fiyat düşüşü çok yüksek oranda mining'e bağlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 forum dışına satılmıştır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 sahibinden de niyazi diye biri 2000 tane 1080 ti satıyor. 2350Tl evga marka. Bu kişi ile görüştük. Dedik imkansız,araştırdık. Arkadaşımın oglu aliden 3 tane satıcı ile görüştü 100 adete 350 dolar yol dahil fiyat çektiler kart başı. Hala şaştık kaldık. Halbuki daha yeni San Francisco dan 2 tane 3200 den vat dahil asus oc strix almıştım. İyi kazık yemişim. Bİr de aldığım kartların kutusunun üzerinde Türkçe yazı var Aeee yönetmeliğine uygundur diye ona da çok şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 onu gördüm sahibinden'de ama güvenemedim pek açıkçası. ne kadar doğrudur, salatalık çıkar mı, ali express'ten çakma evga bile gelebilir mi nedir yani. 350 dolara TI getirtebiliyor yol dahil yani... pek aklım almıyor. buradan ankaradaki biri görüp deneyerek alsın, bi yamuk yoksa komple hepimiz alalım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Aliexpreste meşhur bu tür dolandırıcılıklar, Zamanında Nvidia GTX 680 - son model diye millete biosu değiştirilmiş GTX 460 GPU lu kartları filan kakalıyorlardı. Windows onu GTX 680 diye görüyordu ama. Çok örneği vardır öyle, Aliden ekran kartı pek alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar