Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Duty Free Ürünler


NightLord

Öne çıkan mesajlar

Nereye gidersen o fiyat. Biz daha mayıs ayında lefkoşa'dan 3 kasa aldık tekne ile girip çıktığımız için kimse sorgulamadı bile. Topkapı ve burgaz aldık. Yeni rakı 4 tane vardı 37TL idi onları da aldık.

Edit: Dediğim fiyat 70lik için. 1 litrelik olanlar 43TL idi ama kalmamıştı

http://www.youtube.com/watch?v=8r5Bb3U5q-I
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rakı çok sahte var özellikle yeni rakı. Kıbrısta sahte rakı çok var değil , sahte çıkanların çoğu kıbrıs rakısı diye satılıyor.Bandrol olayından dolayı.Gerçi onunda sahtesini yapabiliyorlarmış. E zaten gider çok olmadığı için ülke içindeki fiyata satma gibi bir derdi yok adamın. Hızlı satmak için 40 ila 90 arası fiyat koysa kıbrıs rakısı diyor. Bu yüzden ucuz diyor.Bende fişi vardı bulamadım geçen gün görmüştüm halbüki biraz daha ararsam bulurum. Sahte satsam bunları sölemezdim heralde satmam da zaten manyak değilim. İnanmayan varsa masa kurar beraber içeriz birinide hibe ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da hep klasik bahanedir yauw abi onlar sahte. Her yerde bu fiyata satıyorlar süpermarketler vs de farklı değil yani. Neyin ucuzu çıksa yauw onlar sahteyi ne de güzel yapıştırıyoruz. Steam oyunları da crackli zaten yoksa aralda 250TL olan oyun nasıl 60TL olabilir ki? Avrupa, Amerika'da arabalar çin malı yoksa senin benim 150k TL ye aldığımız arabayı nasıl 20k € ya alabilirler ki kesin sahte olmalılar.

Bir gün tekel bayisine bu fiyatlar niye böyle Kıbrısta 3te 1i fiyatına satılıyor dedim adam abi oradaki TL başka gitmeyen bilmez bizim buralar ile kafa kafaya geliyor fiyatları dediği gün ben anladım ki içmeden de uçabiliyormuş insan oğlu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açılın ben kıbrıstan geliyorum.

kıbrıstaki fiyatlarla kıyaslayınca tr'de aynı marka içkiler 2.5-4 kat arası değişiyor benim gözlemlediğim.

90tl'ye 70cl chivas, 60tl'ye 70cl jack daniels, 60-70tl'ye 1L baileys, 30tl'ye 1L absolut vs. 30 tl'ye litrelik viski bulunabiliyor tabi popüler olmayan markalar. fiyatlar böyleyken kıbrısta sahte içkiye niye yer olsun, sanmıyorum.

uçakta 3L sınırı olmasa bavul ticareti yapılır. belki op da o zaman daha düşük fiyat verir ama değmiyo 3L olunca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi kıbrısta kolay kolay sahte içki olmaz. Sahte içki çıkanların çoğu kıbrıs içkisi diye satılmıştır.Boğma rakı diye satılanlardan da çıkabilir.(Boğma rakı içmeyin bu arada). Türkiye'de benim fiyatın altına nerede kim satıyor söyleyinde düşüyüm fiyatı. Burda 127'ye alcağınıza 90' a alcaksın sonuçta. Yine çıkıyorum yurtdışına bişi istiyen varsa söylesin bu sefer fişinede kaybetmiyimde sahte falan kafalarda soru işareti kalmasın. Buldum 1-2 fiş aslında ama başka içkilere ait.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...