NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Her ay 2-3 kere Türkiye'ye giriş çıkış yapıyorum. Duty freeden alabilirim ürünleri.İsteyen istediği ürünü söylesin fiyat söyliyim. Anlaşırsak getiriyim. Elimde 6 adet litrelik rakı var şuan. Litresi 90 TL den. Bu ay birkaç kere daha giriş çıkış yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 istanbul avrupa / anadolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 durty free ünlüler okudum tanıdık iyi biri var mı ucuza diye bakmaya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Goering said: istanbul avrupa / anadolu ? İstanbul. İstanbul içi çok uzak olunursa ortak biyerde buluşulunur falan... Şehir dışı kargoyla gidebilcekleri kargolarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Rakı kıbrısta 30TL bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 kıbrısa gidip bana 2 şişe getirmediğin sürece şu verdiğin bilginin işe yarar bir yanı yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 DareJedi said: Rakı kıbrısta 30TL bea Türkiye'de litreliği 127. 30'a nerde var bea Kıbrıs'ta söyleyin gidince alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Nereye gidersen o fiyat. Biz daha mayıs ayında lefkoşa'dan 3 kasa aldık tekne ile girip çıktığımız için kimse sorgulamadı bile. Topkapı ve burgaz aldık. Yeni rakı 4 tane vardı 37TL idi onları da aldık. Edit: Dediğim fiyat 70lik için. 1 litrelik olanlar 43TL idi ama kalmamıştı http://www.youtube.com/watch?v=8r5Bb3U5q-I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 verdigin fiyat frisop icin pahali ona ayar cekmezsen pek bir siparis alamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Merak ettim bu fiyatlarla Kıbrıs ta alkol kullanma alışkanlığı oranı türkiyeye göre nasıl. Hani hep diyorlarya fiyatların yüksek olması iyi kullanım oranı azalıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 kıbrıs'ta sahte de çok var diyolla, nası güveniyoz bu durumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sahtesini nasıl satıyorlar gerçeği 30-40 lira zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sahtelerin %95'i yeni rakı beylerbeyi ve yas efe'den sasmayin pati tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Rakı çok sahte var özellikle yeni rakı. Kıbrısta sahte rakı çok var değil , sahte çıkanların çoğu kıbrıs rakısı diye satılıyor.Bandrol olayından dolayı.Gerçi onunda sahtesini yapabiliyorlarmış. E zaten gider çok olmadığı için ülke içindeki fiyata satma gibi bir derdi yok adamın. Hızlı satmak için 40 ila 90 arası fiyat koysa kıbrıs rakısı diyor. Bu yüzden ucuz diyor.Bende fişi vardı bulamadım geçen gün görmüştüm halbüki biraz daha ararsam bulurum. Sahte satsam bunları sölemezdim heralde satmam da zaten manyak değilim. İnanmayan varsa masa kurar beraber içeriz birinide hibe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 ben inanmadim, inandir bizi lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 2009 girişlileri inandırmam zor. Edit: Aa doğru direk cevap olmuş oluyordu üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Forum kültürümü kaldı bende :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 ustteki mesaji alintilamiyoruz. hani beraber icecegidik?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 O teklifim hala geçerli. Masayı siz kurcağınız için benmi daveti yapıyım? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Bu da hep klasik bahanedir yauw abi onlar sahte. Her yerde bu fiyata satıyorlar süpermarketler vs de farklı değil yani. Neyin ucuzu çıksa yauw onlar sahteyi ne de güzel yapıştırıyoruz. Steam oyunları da crackli zaten yoksa aralda 250TL olan oyun nasıl 60TL olabilir ki? Avrupa, Amerika'da arabalar çin malı yoksa senin benim 150k TL ye aldığımız arabayı nasıl 20k € ya alabilirler ki kesin sahte olmalılar. Bir gün tekel bayisine bu fiyatlar niye böyle Kıbrısta 3te 1i fiyatına satılıyor dedim adam abi oradaki TL başka gitmeyen bilmez bizim buralar ile kafa kafaya geliyor fiyatları dediği gün ben anladım ki içmeden de uçabiliyormuş insan oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 fiyati cok uctun kardesim. boyle satis olmaz. bu fiyattan alana da gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 arkdaslar hastanedn yaziyorum, sag gozm pert, sol doktor %30 gorursun dedi, bilgnize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 bu fiyata aliyorsan hakkediyorsun dombili kardesim. kendinizi bu kadar da sey yaptirtmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Daha ucuzu Türkiye içinde nerde kim satıyo ona göre düşürcem fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 açılın ben kıbrıstan geliyorum. kıbrıstaki fiyatlarla kıyaslayınca tr'de aynı marka içkiler 2.5-4 kat arası değişiyor benim gözlemlediğim. 90tl'ye 70cl chivas, 60tl'ye 70cl jack daniels, 60-70tl'ye 1L baileys, 30tl'ye 1L absolut vs. 30 tl'ye litrelik viski bulunabiliyor tabi popüler olmayan markalar. fiyatlar böyleyken kıbrısta sahte içkiye niye yer olsun, sanmıyorum. uçakta 3L sınırı olmasa bavul ticareti yapılır. belki op da o zaman daha düşük fiyat verir ama değmiyo 3L olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Dediğim gibi kıbrısta kolay kolay sahte içki olmaz. Sahte içki çıkanların çoğu kıbrıs içkisi diye satılmıştır.Boğma rakı diye satılanlardan da çıkabilir.(Boğma rakı içmeyin bu arada). Türkiye'de benim fiyatın altına nerede kim satıyor söyleyinde düşüyüm fiyatı. Burda 127'ye alcağınıza 90' a alcaksın sonuçta. Yine çıkıyorum yurtdışına bişi istiyen varsa söylesin bu sefer fişinede kaybetmiyimde sahte falan kafalarda soru işareti kalmasın. Buldum 1-2 fiş aslında ama başka içkilere ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar