Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 PS Store'da buyuk indirim var. PS3, PS4 ve Vita icin, kullananlar bakmadan gecmesin: https://store.playstation.com/#!/en-tr/big-in-japan/cid=STORE-MSF75508-BINJ2017 Atelier Arland Trilogy, Suikoden II, Curse of the Great Curry God, Gungnir aldim ben simdilik. Ayin 20'sine kadar indirimler. Nintendo eShop'dan sonra boyle TL uzerine indirimler cok iyi geldi =)
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 evet, golden week vs'de de indirimler yapıyorlar, özellikle eski oyunları almak için iyi fırsat.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ys memories of celcetaya bakin derim cok iyi bir oyun o fiyata hemde. p4g'dan sonra vitanin belkide exclusive(kalan) en iyi oyunu olabilir:D
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 US account oldugum icin ic cekerek baktim ciktim :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Ys I&II aldım ben, sıradan gidiyorum. Hiç Ys oynamadım. Ys, Atelier, bir sürü seri açtı bana Vita.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Darqainu said: US account oldugum icin ic cekerek baktim ciktim :) Eger indirimler psn plus gerektirmiyor ve makinanda baska birinin hesabi primary hesap degilse, bir tane TR hesap acip onu primary yapip US hesabinla kullanabilirsin.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 hangi hesabın primary olduğu önemli değil ya. TR hesabıyla fifa aldım us ile oynuyorum us ile last of us aldım TR ile oynuyorum. tek sıkıntı US'de 1. bölge TR'de 2. bölge olması oyunların
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Atelier serisi supermis bu arada, oynamadiysaniz iste: https://store.playstation.com/#!/en-tr/games/the-arland-atelier-trilogy-plus/cid=EP4108-NPEJ00444_00-ARLANDTRILOGYPLU Bu seri tek basina Vita'ya verdigim paraya degdi dedirtecek neredeyse.
Öne çıkan mesajlar