senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Yuz basar demedim yaf Film de anime de art olarak basarililar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 genel olarak haklısın bu kadar detaycı olman da normal ama attığın draculalar da sanki o kadar farklı değil be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 @senko, film yüz basar demişsin demedim. tam tersine random anime seç filmi olan, anime 100 basar demek istedim artwotk bla bla olarak :) filmde eksiği yok fazlası vardır demişsin ya o açıdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Cokomantis said: Laurelin said: bu arada igarashinin yeni oyunu bomba gibi geliyor, syphonoy of the night in remake i ya direk. fuck konami direk, adam ozgur kalinca dokturmus direk. kickstarterda pisman etmeyen pledgelerden biri oldu, geciksin ama oldugu surece sorun yok https://www.youtube.com/watch?v=kTVYb6xeUcU şu batlamaz inşallah ya, japon'a güvenemiyorum niyeyse kikstatta. patlamiycakta klasik devolopment hell, kademeli surucekmis piyasaya okay hani hep olan seyde biz basta dedik 2D git, 3D kasma diye sacma sapan 2.5d dayatti iga. animasyon ve art ham baya trailerda, ben rahatsiz oldum sahsen hani goze batti ki gameplay oldugu gibi sadik kalmis, syphony of the night in hissini veriyor. gene bosslari adam gibi yaparsa tadindan yenmiycek bir oyun dandik gorsellere ragmen millet hala 8bit kusmuk oyunlar yapip para basarken adam diretti 2D olmasin diye resmen meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 İlk bölümün senaryo baya kopuk kopuktu. Sonra toparladı biraz. O kız da tam avatar olmuş. Korra’yi izler gibi hissettim kendimi izlerken. Bir de dracula baya haklı milleti kesmekte falan. Adam uyarısını da yaptı dinlemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Laurelin said: off bone haksizlik elementalisin :p Yav laf atmaya çalışmak için konuşacaksan boşa yazmayayım ben. "Çok sadık bir uyarlama demedim, çok iyi bir uyarlama dedim" diyorum. Gelip "haksızlık elemantilisin" diye laf atıyorsun. Gayet de iyi bir dizi buldum. Sevdim. Sadık bulmamış olabilirsin, bunun muhatabı ben değilim. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Laurelin said: hos gerci sen death note un netflix versiyonunuda begenmissindir (zenci L i begenmemis olabilirsin gerci clan sevmio diye lel) omrunde oynamamis castlevania ve serinin fanina gelmis yorum yapiyor :D umarim sevdigin bir IP ac gozlu bir firma tarafindan zevksiz amerikalilari verilir ve boktan bir uyarlamasina yaparlarda agladiginda "cok guzel olmus" diye dalga gecerim :D hos gerci ghost in the shell filmi yeterli ceza bence senin icin :3 Şu kadar kinlendiğin oyunun artworkü de buymuş: https://static.giantbomb.com/uploads/original/8/87790/1758448-cv3_cast.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 bloodstained baya tırt gözüküyor bu arada. artstyle, 3D karakterler, background hepsi generic. 2 tane şarkı dinledim ikisi de meh'ti. 2D sprite yapmaktan çok daha ucuza mal oluyor birde bu şekilde, adamlar o yüzden bu şekilde yapıyor. tabi dragon's crown gibi oyunu 1m'e mal etmişti adamlar, 5.5m'e bunun çıkması baya hayal kırıklığı. http://i.imgur.com/qJxSCvs.jpg şuna bak birde şimdiki haline. o perdeler ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 son bölümden diyalog onu bunu boşverin hepiniz this isn't a bar fight have some class'da yarılmadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 ne kadar iyiymiş bu ya çoğu oyunundan daha bile iyi bir uyarlama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 baya iyi hakkaten, ki kesılvanya oynamamıştım zamanında. oynayanlar nerdgasm olmuştur heralde. ikinci sezon gelse de yesek. netfis her şeyin dizisini yapacağına şöyle dark fantasy atsa xeşke üstümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Black-ice said: son bölümden diyalog onu bunu boşverin hepiniz this isn't a bar fight have some class'da yarılmadınız mı bu iyiydi hakikaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 ya ben bunu ilk netflixe geldiğinde oha ne lan bu diye çat diye gömdüm , o gün bugundur devamı gelsin diye heyecanla bekliyorum gelmeyecek mi hiç bunun devamı. çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 https://www.imdb.com/title/tt6517102/episodes?year=2018&ref_=tt_eps_yr_2018 imdb'de s2e1 için 26 ekim denmiş. daha da gecikmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 oyş https://www.youtube.com/watch?v=Kbb8zPQBmOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 oha yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 kalite ya akıyo gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 sabah sabah süpriz yaptı (tu) daredevil'in 3. sezonuyla beraber gelecek diye aklımda kalmıştı ama geçen hafta gelmeyince "release değil de ne zaman çıkacağını duyurma tarihi miydi be ya" diye bi üzülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Güzel bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 kaçırmışım başladım izlemeye. güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 2. sezon sonu ya ama ya :( drakula reyis gibi mükkemmel ötesi bi villain'ı nasıl bu kadar çabuk sildiniz :( hadi sildiniz, alucard'la belmont niye ayrıldı, belmont kıyağın büyüğünü niye yaptı, hazır kuleyi belmont mahzeninin üstüne dikmişken beraber takılacaklardı işte birbirlerine laf soka soka. carmilla da sağlam deli çıktı ama dracula vladimir tepeș reis kadar epik olabilecek mi bakalım. biraz tek boyutlu chaotic evil bitch gibi geldi. man-children'dan ve old and mad men'den bıktım, sıçarım bacağnıza'dan başka motivasyonu yok gibi şimdilik. ama yiğidim vlad'im öyle miydi ya :( seni asla affetmicem netfis. çok uzun zamandır YAK HEPSİNİN NAKOYİM İNSANOĞLU GİBİ ALLAH BELANIZI VERSİN diye hönkürerek desteklediğim villain olmamıştı. vatan haini forgemaster'lar da baya iyi. sonda hector duble haini biraz papazı buldu gibi ama napalım, delinin eline düşmeyecekti. isaac zaten iyi'den en iyi'ye yükseldi dracula reis'ten sonra. gelsin dünyanın yarısını yaksın da görün insanlık kere ağzınıza sıçtıklarım. ama dracula :( 75 sezon daha izlerim bu ayarda giderse. lotr'u da bu ekibe yaptırmak lazımmış. yine 2. sezon sonu ah be dracula beee :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 BEGIN https://www.youtube.com/watch?v=3QLi7ITIibU şu sahne ne kadar iyiydi ya. deli fanservice yapmışlar anlayasak baya nerdgasm yaşardık harbiden. adamlar sırada DmC'e animated series yapıcakmış. YAPIN LAN YÜRÜYÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 belliydi orda bi haltlar döndüğü. oyunu oynamamış halimle titrediydim. dmc, lotr, dark souls, hollow knight, soul reaver falan HER ŞEYİ YAPSINLAR. HER THE FUCKİNG ŞEYİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Çok güzeldi ama yetmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 bloody tears herşeyi daha iyi yapıyor https://www.youtube.com/watch?v=_MM_Q0nfaG0 BEGIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar