sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Ya dün işteyim, bilgisayarımı karıştırırken whatsapp chat with xxx diye bir dosya buldım. (Eski kız arkadaşım). Şöyle, 3-4 senedir bir ilişkinin içerisindeyim, seviyorum kız arkadaşımı o konuda bir sıkıntı yok, alles gut. Bu bulduğum yazışmalar ise şuanki ilişkimden önceki. Tanımlamak gerekirse çok aşktı, çok olaylıydı, çok kavgalıydı, çok ayrılmalı-barışmalıydı, çok; çoktu. İşi gücü bıraktım bir başladım okumaya, bilmiyorum kaç saat okudum. Yıllar geri sardı resmen, fena dağıldım fakat. Aslında bir şey sormak için açmadım bu başlığı da işte, community feeling hesabı... Montla sıç falan dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ouch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bana da olduydu. buruk bir mutlulukla okuyorsun saatlerce. her şey çok hızlı geçiyor ve satırlara baktıkça o günleri tekrar hatırlıyorsun. güzel ama bence imkanı olan herkesin yapması lazım böyle bişeyi. bir keresinde ben 2008 yılından 2013 yılına kadar olan tüm facebook ileti ve paylaşımlarımı tek tek silmiştim. 3-4 saatimi almıştı ama o yılları tekrar yaşamak adına müthiş bi deneyimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 http://i1.ytimg.com/vi/IdHTnpgpLDc/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 https://youtube.com/watch?v=-_Y2jfK06pY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ağlamak istemiyorsan ilişki yaşamayacaktın kardaş https://www.youtube.com/watch?v=vSc7nuSPAes şu seviye çok iyi ya, insan olarak değil hatıra olarak hatırlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bir haber gordum... "google ses dosyalarinizi kaydediyor!" yaninda da link. https://myactivity.google.com/myactivity tikladim. benim google now'da yaptigim islemler var. atlaya atlaya dinliyorum. arada scroll down. asagiya dogru indim. transcript not available olanlari dinlerken eski kiz arkadasimla olan konusmalar da var. geneli "simdi soyleyeceksin." dememle basliyor aslinda.. haber vermeden bastigim icin. sonra onun sesi. bu kadar salakca bir seyden cok egleniyoruz. bayagi mutluyuz falan. duyunca garip gelmisti. sonra hepsini dinleyip sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 tiLi said: https://youtube.com/watch?v=-_Y2jfK06pY fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 whatsapp'tan nostalji mi olur? mesene chat loglarina bekliyorum hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 onun sonu bakin magaradaki elleri ne guzel cikmis yarimin e kadar gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 benim bilgisayarda hala msn konuşma logları var 5 senelik, düşün onları okumaya başlasam ne feelingler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 https://www.karikaturu.com/resimler/takilma-boyle-seylere.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 erkek tarafını dinledik, peki kızlar da saklıyor mu böyle şeyleri ya da okuyunca tatliş anıları canlanıyor mu acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Whatsapp nasi bilgisayarda depolanio brn orayi çözemedim Whatsapp web peroyodik backup mu alio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 2013 de var mıydı wassab wep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 çok kurcalama ileriye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Anımsa Gülümse Anlatma Move on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 kiz denmis..enson bir tane gelmisti 3 dakikada kemiklerini siyirmaya baslamistiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 e whatsapp depolamıyor ki. OP un kafası karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 space cake mi yedi acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 kaydetmiş işte zavallıcık. kaydetme seçeneği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Kaydetmişim işte koymuşum bir kenara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 canli ve heycanli yani..cam acsana hesabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 montla sıç değilde, tersten oku birde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Niye kaydediyorsunuz ki? Kac senedir kullaniyorum whatsapp telegram su bu. Bir kez lan konusulanlari kaydedeyim demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar