Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sdeceokuyangenç said: Sene 2017 sıkıntı yaşamasına rağmen hala Hepsiburada'dan sipariş veriyor. Bilinçli tüketici olduğunu iddia ediyor hmm Ne kadar büyük satıcı isen o kadar fazla problem yaşıyorsun. Bir amazon asla değiller ama sorun çıkmıyor genelde ve uygun fiyat oluyor işte. Daha sonra genel ev ihtiyaçları için 6 7 kere sipariş verdim hiçbirinde problem yaşamadım. Bazen stoklarında olmayan mallar açık kalıyor bence, ondan sorun yaşıyorlar, tedarik edene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Adam tuvalet kağıdına heyecanlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 adam hem haksız kazancını legalize etmiş kendince. hemde hepsiburadadan kağıt havlu vs söylemek normalmiş muamelesi yapıyor. takdir ettim, evet mi bastın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 abi siz gercekten internetten tuvalet kagidi / kagit havlu alinmasini garip mi buluyosunuz? yoksa hani forumda komik gozukeyim diye mi bunca caba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yekeyeke said: Donanımhaber'e ramak kala... ADSHFASJKDLHFJASDHJFLASJDHFJLASDHF cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bathory said: abi siz gercekten internetten tuvalet kagidi / kagit havlu alinmasini garip mi buluyosunuz? yoksa hani forumda komik gozukeyim diye mi bunca caba? Evet garip buluyorum? Komik gözükeyim ne alaka? 5 lira az vermek için 3 gün kargo mu bekliyorsunuz siz şimdi tuvalet kağıdı için? >Gidin markete alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sadece 5 lira az vermek için değil markete gitmeye ayıracağın zamanı kendine saklamak ve aldıkalrını taşımak için harcayacağın eforu da sarf etmemek için bu arada hâlâ 6lı tuvalet kağıdından bahsettiğimizi ve tuvalet kağıdı sıfırlandığında sipariş verildiğini sanyorsan senin için baya kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ayrıca internetten alış verişi garip bulanları 1998 senesine alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 1998 yılına dönerken elinizdeki akıllı telefonları da kenara bırakırsanız ayrıca tatlış olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bathory said: abi siz gercekten internetten tuvalet kagidi / kagit havlu alinmasini garip mi buluyosunuz? yoksa hani forumda komik gozukeyim diye mi bunca caba? yarısı komik gözükmeye çalışıyor (neyin komikliği ise) yarısı da zavallı köylü kalmış, internet çağına ayak uyduramamış, bütün mantığı vs evde bırakıp, çıkıp alışveriş yapıp dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Markete gitmeyi nasil bir gunluk kayip olarak goruyorsunuz anlayamiyorum. Herkes mi evden cikmayip butun gun evde oyun oynuyor dogru soyleyin. Is servisinden iniyorum. Yol uzerindeki markete ugrayip almam gerekenleri 4-5 dk da aliyorum iste: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 hızlı tüketilmesi gereken taze ürünü az alıyorsan mantıklı da uzun süre durabilecek tüketim malzemeleri (tuvalet kağıdı, temizlik malzemesi, kişisel hijyen vs.) alıyorsan ve yerin olduğu müddetçe fazla alıyorsan internetten satın almak mantıklı oluyor durum tüketicinin şartlarına bağlı elbette mesela 40 merekare tek oda bir yerde yaşıyorsan ve kilerin yoksa az almak zorundasın veya bir kaç kişi ortaklaşa daha büyük miktarda alabilirsin burada yapılan şey tamamen tüketicinin bütçe dahilinde optimum harcama tercihini oluşturması ve bu sayede rasyonel davranması kendin almasan bile başkası alınca direk "internetten tuvalet kağıdı alınır mı yea" baya kestirip atmak şu durumda ve cahilce bir davranış marsa koloni kurmanın konuşulduğu bir dönemde internetten bu tür ihtiyaç mlzemelerinin alınması o kadar temel bir şey ki hani anlamamk için gerçekten çağın gerisinde kalmak veya odundan hallice bir sorgulama yapısına sahip olmak gerekiyor kaldı ki ortada bahsetiğimiz şey ölücülük değil, o bambaşka bir konu, tasarruf-harcama eğirisinin radikalleşen tarafı ki radikallikten habsetmiyruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 30 yillik asosyalim. Evden çıkmamak icin hepsiburadan tuvalet kagidi siparis etcek noktaya gelemedim daha. Baya yol var demek onumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 BabacumMostors said: sadece 5 lira az vermek için değil markete gitmeye ayıracağın zamanı kendine saklamak ve aldıkalrını taşımak için harcayacağın eforu da sarf etmemek için bu arada hâlâ 6lı tuvalet kağıdından bahsettiğimizi ve tuvalet kağıdı sıfırlandığında sipariş verildiğini sanyorsan senin için baya kötü haberlerim var abi tamam internetten almanın mantıklı açıklamaları vardır da bu markete gitmeye ayıracağın zamanı kendine saklamak değil. komik yani. her köşe başında bir market var. ayıracağın zaman maks 10dakika o da oyalanırsan. 2-3 ayda 1 10 dakika'yı kendine ne gibi saklayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ne kadar sicabilirsin ki internetten siparis vermeye kasiyosun abi? Al marketten gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Markete gitmeye zaman ayırmak nedir abi :) Goztepede otururken basakkentteki markete mi gidiyorsun Migros 2dk otede. Hepsiburdadan siparis verme ile ayni surede gidip alinabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 senko said: 30 yillik asosyalim. Evden çıkmamak icin hepsiburadan tuvalet kagidi siparis etcek noktaya gelemedim daha. Baya yol var demek onumde. 50 metre yanımda oturan arkadaşımın 15 gün önce kağıt havlusu bitmiş, inmiş bakkaldan almış. 3'lüsüne 8 lira mı ne vermiş. dert yanıyordu oha arkadaş bu nasıl bir pahalılık diye. 16 liraya 12'lisini alabiliyorsun internetten mesela. onun dışında ben verdim mi 250 liralık sipariş veriyorum, gidip 250 liralık alışveriş yapmak neresinden baksan 2.5 saat. üstüne taşıması etmesi falan. 10 dakikada sepetine ekle ver siparişi gelsin. evden çıkmayayım ile ilgisi yok yani kısacası olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 >> justifying kocagöts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 e çıkın spor olsun. 3-5 kuruş az vermekten iyidir. hava alırsınız. in before bu sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 doğru bir noktadasın o yüzden biraz daha detaylandıracağım, aylık toplu alış verişlerden bahsedersek tek gidiş bile olsa ayıracağın vakit 1 saat civarı + yakacağın benzin + trafiğe girme derdi + arabanın ekime payı (tamam bu sonuncusu radikalleşen noktaya giriş oldu eheh) şimdi bir de aylık alış verişi parçalara bölecek olursak her bir kalem malı ayrı ayrı zamanlarda almaya gidip geldiğinde yine o 10 dakika 10 dakikalar oluyor, yani sadece tuvalet kağıdı almak da değil, herhangi bir şeyden bahsediyorum, tuvalet kağıdı sadece tek bir örnek ve bu tek örneğe takılma ki evde tuvalet kağıdı bitmişse ve o anda lazım olursa elbette evden çıkıp o zamanı harcıyorsun özetle, her 2-3 ayda bir ayıracağın 10 dakikadn bahsetmiyoruz, 10larca dakikadan bahsediyoruz Red said: BabacumMostors said: sadece 5 lira az vermek için değil markete gitmeye ayıracağın zamanı kendine saklamak ve aldıkalrını taşımak için harcayacağın eforu da sarf etmemek için bu arada hâlâ 6lı tuvalet kağıdından bahsettiğimizi ve tuvalet kağıdı sıfırlandığında sipariş verildiğini sanyorsan senin için baya kötü haberlerim var abi tamam internetten almanın mantıklı açıklamaları vardır da bu markete gitmeye ayıracağın zamanı kendine saklamak değil. komik yani. her köşe başında bir market var. ayıracağın zaman maks 10dakika o da oyalanırsan. 2-3 ayda 1 10 dakika'yı kendine ne gibi saklayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 senko said: 30 yillik asosyalim. Evden çıkmamak icin hepsiburadan tuvalet kagidi siparis etcek noktaya gelemedim daha. Baya yol var demek onumde. sosyallikle ne alakası var, yapılan iş hamallıktan başka bişi değil ki abi. ona harcayacağın zamanı kendine harca, evde yat dinlen yani. carrefour online'da taşıma ücreti bile almıyorlardı son 2 aya kadar. 50 liralık alışveriş yapmak gerekiyordu sadece alt limit. şimdi 2.90tl mi ne bişi alıyorlar sanırım. verdiğin sipariş 2-3 saate geliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 evde kendine ayrıcağın vakit ne ya sfasf osbir çekersin o vakitte en fazla. gören de dakikalarla yarışıp yaratıcı şeyler yapıyosunuz evde sanacak. "haklı olmalıyım haklı olmalıyıııııım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Abi nasi bi vakitmos bu tuvalet kağıdı alamiyacak kadar. Bu kadar yogun programiniz 7/24 is temponuz veya neyle ugrasiyorsaniz onun temposu varsa ok. Zaten muhtemelen asistanlriniz vardir onlar halleder. Ama 2 dakka daha lol oyniyacam diye markete gitmeyip internetten soyluyorsaniz, vvaktim yok demeyin plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ayrıca etraflıca düşümemek mi yoksa idrak edememk mi sorununuz bilemedim aslında bunun çok basit bir konu olması gerekiyor, bu kadar anlatmamaız gerekiyor, internetten alış veriş lan, hani roket bilimi değil, büyük meblağda çok kalemli bir alışverişten bahsediyoruz, marketten maydonoz veya o anlık canı çektiği için çikolata/şekerleme alımından bahsetmiyoruz (geçimiş dönem harcama miktarı biliniyorsa çekerleme/çikolata da yüksek adette internetten alınabilir elbette) ortada ya bir algı kıtlığı yada bir zeka kıtlığı var, belki de ikisi birden ayrıca şu tartışmayı çok anlmasız yere aşılan bir başlık altında yapıyoruz, bu konunun en başta açılmamaı gerekiyordu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar