ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 paramecium said: Selam, Clio otomatik sinir sahibi yapabilir, o sebeple DSG'li bir araç öneriyorum ben. Saygılar. he ya sonuçta ben de kullanıcısı olacam, psikolojik olarak hırpalanırım ben, renoya binemem sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 renoya binememe kısmı bende de var da işte, daha güzel bi arabayı da acemilik atıcak hanıma vermeye dayanamam gönlüm el vermez gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ginaly said: Xtreme_Chill said: konu disinda yaziyorum ama ne zamana almayi dusunuyorsun? bende 2010 ford fiesta full paket var, dizel. ilk sahibiyim, kazasi yok. ekim gibi kesinlikle satmayi planliyorum. bilgin olsun, tertemiz arac. her turlu bakimi ivir ziviri orjinal serviste yapildi suana dek. tum faturalari da bende. bunu simdi buraya yazdim ama satmaya yakin detayli baslik acacagim zaten foruma. yabanciya gitmesin uzulurum, cok temiz kullanildi cunku. edit; kelime hatasi. ekim geç olur ya benim için. nşa'da ay sonuna kadar almayı planlıyorum. bi de otomatik olması lazım, sendeki otomatik mi bilemedim. ama ekimi beklemem hemen satarım dersen noterde buluşalım (: otomatik degil abi ya, o donemler otomatik vitesler daha cok yakiyor yalanina inanip manuel almistim. gerci otomatik tecrubem de yok cok fazla, hala emin degilim bu konuda. ekim gibi satma planimin sebebi yeni arac alacagim kisa dogru, suan satip aracsiz kalmak istemiyorum ama konuda ciddiyim, size de uygunsa bekleyin derim. tertemiz bir arac almis olursunuz. suana kadar 7 yil icerisine (gectigimiz kis) baski balata, fren disklerine kadar bir defa yenilettim komple.onun faturasi da 5,000 kadar yani genel bir temizlik yaptirdim orjinal servisinde.. o kadar temiz kullanildi yani. 7 yilda bir defa degistirildi bu parcalar. masraf bile yapma durumunuz olmaz o kadar net diyorum.:) hatta aracimin internette fotografini buldum, bire bir tamamen ayni arac. spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Millet ne paralar kazanio lan 2. Arabayi alio fln Degisik hayatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ne 2.si la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 borca girmeden bir sey olmuyor abi. hayat iste. bazen boka da batiyorsun, bazen iyi gidiyor isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 senko said: Millet ne paralar kazanio lan 2. Arabayi alio fln Degisik hayatlar. harbi la. sonra tr'de kriz var falan.. hikaye hep bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 2011 - 2012 Honda Jazz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 milletin almanyada garsonluk yapip aldigi arabayi burda beyaz yakali alinca luks oluyor, oyle bir kriz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sen bilion mu almanya da ki ikinci el piyasasini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 kaldi ki ulkemizde de insanlarin cebinde, araba parasi kadar para harcanmis son model telefonlar hic eksilmiyor. kriz varmis. efendim orada garson biniyormus.. atin anca. zenginlik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 3 sayfayida okumadim. Biraz daha farkli bi teklifle geleyim diyorum. Simdi arabalar fiyat olarak epey ucmus durumda. Onun yerine yillik kiralama dusunmez misin mesela? Hem o ara fiyatlar duserse extra 5 10k zarara girilmemis olur. Benimki sadece fikir, bu konuda tecrubem yok. Belki yapanlar olmustur diye bi ortaya atam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Turkiye de bireysel planlari ekonomik degil hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 folks ne lan sen çorumlu değil misin honda jazz da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 çorum? lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Pordakal said: 3 sayfayida okumadim. Biraz daha farkli bi teklifle geleyim diyorum. Simdi arabalar fiyat olarak epey ucmus durumda. Onun yerine yillik kiralama dusunmez misin mesela? Hem o ara fiyatlar duserse extra 5 10k zarara girilmemis olur. Benimki sadece fikir, bu konuda tecrubem yok. Belki yapanlar olmustur diye bi ortaya atam dedim. "Hem o ara fiyatlar duserse" Bu nasil bir ongoru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 relatif bir düşüşü kastediyor sanırım. yani kur artış hızı ve yeni vergilerin gerisinde kalacak bir artış neticesinde görece düşmüş olması. diğeri zaten hayal sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 2016 ilk 6 ay otomobil - 338k 2017 ilk 6 ay otomobil - 306k Yüzde 10'luk bir daralma olmuş. Fiyatlar bu denli artmışken halen satılıyor yani. Oyna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 10% TOKI vergisi geldi mi araçlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben hala kararsızım araba konusunda ya, 57.500 e ibiza ecotsi dsg var. bunun da ekranı ses sistemi falan güzel değil ya skoda gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Temiz dizel auris bulursun 2012-2010 Arıza yapmaz satarkende rahat çıkarırsın elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 dizel almam ya, aurisin benzini de yakıyordur mübarek cayır cayır. daha modeli yüksek bişi istiyorum hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 aurislerin şanzıman nasıl? toyota'nın bazı şanzımanları baya sıkıntılıydı diye hatırlıyorum @Liebe: mazda3 baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Bildiğim kadarıyla 2015 e kadar yarı auto şanzıman var. Çok iyi bi şanzıman diil vites atarken selam verdiriyor 3 vitese kadar ondan sonra skntı yok. 2015 ten sonta full auto diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 otomatikte honda iyidir ama eski modelleri 2010 dan sonrasini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar