Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. el tercihinde yardım

ginaly

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:

Xtreme_Chill said:

konu disinda yaziyorum ama ne zamana almayi dusunuyorsun? bende 2010 ford fiesta full paket var, dizel. ilk sahibiyim, kazasi yok. ekim gibi kesinlikle satmayi planliyorum. bilgin olsun, tertemiz arac. her turlu bakimi ivir ziviri orjinal serviste yapildi suana dek. tum faturalari da bende. bunu simdi buraya yazdim ama satmaya yakin detayli baslik acacagim zaten foruma. yabanciya gitmesin uzulurum, cok temiz kullanildi cunku.

edit; kelime hatasi.

ekim geç olur ya benim için.
nşa'da ay sonuna kadar almayı planlıyorum.
bi de otomatik olması lazım, sendeki otomatik mi bilemedim. ama ekimi beklemem hemen satarım dersen noterde buluşalım (:

otomatik degil abi ya, o donemler otomatik vitesler daha cok yakiyor yalanina inanip manuel almistim. gerci otomatik tecrubem de yok cok fazla, hala emin degilim bu konuda. ekim gibi satma planimin sebebi yeni arac alacagim kisa dogru, suan satip aracsiz kalmak istemiyorum ama konuda ciddiyim, size de uygunsa bekleyin derim. tertemiz bir arac almis olursunuz. suana kadar 7 yil icerisine (gectigimiz kis) baski balata, fren disklerine kadar bir defa yenilettim komple.onun faturasi da 5,000 kadar yani genel bir temizlik yaptirdim orjinal servisinde.. o kadar temiz kullanildi yani. 7 yilda bir defa degistirildi bu parcalar. masraf bile yapma durumunuz olmaz o kadar net diyorum.:)

hatta aracimin internette fotografini buldum, bire bir tamamen ayni arac.

spo

Sosyal ağlarda paylaş

3 sayfayida okumadim. Biraz daha farkli bi teklifle geleyim diyorum. Simdi arabalar fiyat olarak epey ucmus durumda. Onun yerine yillik kiralama dusunmez misin mesela? Hem o ara fiyatlar duserse extra 5 10k zarara girilmemis olur.

Benimki sadece fikir, bu konuda tecrubem yok. Belki yapanlar olmustur diye bi ortaya atam dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

3 sayfayida okumadim. Biraz daha farkli bi teklifle geleyim diyorum. Simdi arabalar fiyat olarak epey ucmus durumda. Onun yerine yillik kiralama dusunmez misin mesela? Hem o ara fiyatlar duserse extra 5 10k zarara girilmemis olur.

Benimki sadece fikir, bu konuda tecrubem yok. Belki yapanlar olmustur diye bi ortaya atam dedim.

"Hem o ara fiyatlar duserse"

Bu nasil bir ongoru?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...