senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Sabah sicinca nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 gz drall. yok mu abi yolun yarısına geldim bekarım evlenmeyi de düşünmüyorum diyen birileri. bi kişi yazsın şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Sessiz ve derinden ilerliyoruz biz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 o yüzden bulamıyoz kimseyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 senko said: Sabah sicinca nolcak? http://img02.imgfotokritik.com/fk_new/lowres/4/9/2/49289/1604075-igne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ahah fikri duyunca kate beckinsale'in sakasi geldi aklima https://m.youtube.com/watch?v=n5lfjyiCAFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Kiz ne pislik cikti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 çok iyimiş afasddvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 nienna said: gz drall. yok mu abi yolun yarısına geldim bekarım evlenmeyi de düşünmüyorum diyen birileri. bi kişi yazsın şuraya. 33 ve niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 cok zengin ve guzel bi hatun istese evlenmez misin lan? ben kafadan "haydi gidek" derim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 nienna said: gz drall. yok mu abi yolun yarısına geldim bekarım evlenmeyi de düşünmüyorum diyen birileri. bi kişi yazsın şuraya. 30 oldum nerdeyse, bu zamana kadar evlenmediysem bundan sonra da zor. (iyiki hayatımı karartmamışım diyorum geçmiş 10 seneme bakınca) anca kızıl saç + mavi göz olucak da öyle köpeği olucam birinin, 10 sayfa sözleşmeyi kabul edecek falan öyle evlenirim. öbür türlü niye sıkıntı çıkarayım kendime durduk yere? ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 dasaaa said: cok zengin ve guzel bi hatun istese evlenmez misin lan? ben kafadan "haydi gidek" derim hani. evlenirim. guzelligini de gec, cok zengin olmasi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Zengin kadinin dirdirini cekmek de efsane olur heralde ya. Var oyle bi evlenen arkadasim. Kiz zengin oglan, eh iste. Dugunde kizin arabasini suslemisler falan. Of ya. Hani takilmam bu tur seylere de, kizin ailesinin parasiyla da surekli baski altinda kalmak kotu bi his olur tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Aynen benim arkadaş var öyle evlenen hayatı zehir şuan ev hanımı modunda. Bence istemezdiniz para için evlenmek. Ha birbirinizi çok seversiniz lafı geçmez arada ayrı fakat sadece para için zor be gencolar. Hani Prad Bitt de değilsiniz forsunuz olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 adamlar öyle zengn oluyor işte araba süslemek için para mı versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Bana handle edermisim gibi geliyor Yapi itibari ile inanilmaz yuzsuz adamim zaten. De zengin kiz beni napsin en basta sdfsf Hayaller bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Emre333 said: nienna said: gz drall. yok mu abi yolun yarısına geldim bekarım evlenmeyi de düşünmüyorum diyen birileri. bi kişi yazsın şuraya. 30 oldum nerdeyse, bu zamana kadar evlenmediysem bundan sonra da zor. (iyiki hayatımı karartmamışım diyorum geçmiş 10 seneme bakınca) anca kızıl saç + mavi göz olucak da öyle köpeği olucam birinin, 10 sayfa sözleşmeyi kabul edecek falan öyle evlenirim. öbür türlü niye sıkıntı çıkarayım kendime durduk yere? ne gerek var. 30 oldum nerdeyse, bu zamana kadar evlenmediysem bundan sonra da zor. ahahhahahah ergen la bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Zengin kızla babası zengin kız arasında fark var. Zengin kız çekilmez ama babası zengin kız çekilir bence. Babacım ehi ehi diye dolaşırsın ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ok demek zengin kiz da yok. napak... yeni playsteysin cikti mi? onu alalim bari biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 27-28 yasinda zengin kiz nasil olabilir abi peki? Babasi zengin olmasi disinda? Yani bi sekilde bi fikri olacak da o fikri gelistirip ise dokecek 3-5 sene sonra okutacak da zengin olacak. Oyle bi feminizm fantazisi dunyada yok, turkiyede bi 100 sene daha olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 niye illa 27-28 olsun ki, 35-40 yaşında biriyle ilişki kurabilecek yaştayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 18inde fuhusa baslayip, yat yat gezerse aslinda iyi para kazanabilir bence. ben olsam oyle yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 dats so sexist u pig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Hangi eskortun parasi var abi? Ben bilmiyorum gormedim oyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Rasmon said: niye illa 27-28 olsun ki, 35-40 yaşında biriyle ilişki kurabilecek yaştayız. Ben denedim 42yle 3 ay. Yani nasil anlatsam bilemiyorum sdfgh, oyuncak gibi bisi oluyosun en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar