Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 4★ Fou Cards geliyormus eventle, sene sonuna kadar anca 40 tane gelir diyorlar toplamda. Pfffff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Ibaraki eventi başlamış. Golden Carp CEsi olmayanlar mutlaka alsın, One Turn Kill setuplarında çok işe yarıyor. Olanlar da 2. sini filan alsın işte lazım olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Gecen eventten 2 tane mlb, 2 tane normal golden carp vardi. MLB leri 3 ledim. Herhalde 4 lerim event sonuna kadar. Damage point daha day 1 da 60mil, Scathach-Merlin akiyor. Jalter olsaydi ne olurdu dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 https://www.animemaru.com/type-moon-publishes-complete-encyclopedia-of-the-fate-series/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Öf challenge quest çok gıcık, nefret ettim. Command Sealla bitirmek zorunda kaldım. Difficulty curve çok absürd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Ya arts teamle 100 turn de bitiyor, ya da command seal la. Nasilsa command seal i normalde kullanmiyoruz bir ise yarasin. Onigashima rerun gelicek 2 haftaya kadar, arada daily quest takilir rahatlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Shinjuku'yu bitirmemiştim ben, üşenmiştim, half AP eventi varken onu bitiririm. Onigashima rerun kötü oldu yalnız, Quartzlarımı UmuCaster için saklıyordum, Raikou gelecek hepsini yiyecek yine. Üstüne bir de çıkmayacak kaltak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Onigashima i beklenenden erkene almislar. Herhalde 21-22 gibi agartha gelir, 04.07 gibi summer rerun gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Shinjuku'yu bitirdim, mükemmelmiş. Normalde chapterları bitirmeye üşeniyorum hikaye ve dialogları okuması bayağı eziyet diye, ama bu akıp gitti resmen. Bu kadar iyi olduğunu bilsem bekletmezdim. Story çok iyi. Twistler filan mükemmel olmuş (gerçi ben tahmin etmiştim :p) Dialoglar çok iyi. Özellikle sonları bayağı eğlenceliydi. Karakterler zaten en iyi, JAlter best waifu. Derhal Camelot ve Babylonia animelerini iptal etsinler, bunu yapmaya başlasınlar onların yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Bana kisa gelmisti Shinjuku nun hikayesi, aa bitti nasil yaa olmustum. @ShadowFury nedir durum, cikti mi Raikou? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Çıktı ^^ UmuCaster için de 215 SQ kaldı. İleride Nero olmasa geri kalanları da NP2 için gömerdim ama beklesem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 ooo gratz :) 215 sq iyidir, bende o kadar bile yok okita faciasindan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 unuttum buraya yazmayi bayadir gecen event melt rollarken tickettam karna cikti diye baya oyuna kustuydum, dun ust uste angry mango ile ilk rollda raikou cikti CE icin rolladigim halde LIVING THE DREAM bi saber lazim sanirim benim lineupa, artoria disinda 5* saberim yok, onun disinda hayal ettigim herkese sahibim. neroya kasmiyabilirim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Benim de tek saberım Artoria, hatta NP2. İş görüyor, fena değil ama başka birşey olsa daha iyi olurdu. Gerçi bi Altera çıksaydı keşke içimde kaldı. Okita veya Musashi de olurdu ama şart değil. Benim wishlistim şu şekilde: #1 - NeroCaster: Top Tier Waifu, ayrıca en iyi damage caster. Özellikle fast clear için filan işe yarar. #2 - Jack: ASMR-Loli bayağı iş görüyor gerçi ama MurderLoli aşırı efektif, lazım. #3 - Gil: Ne zamandır tier listin tepesinden inmek bilmedi, en OP servantlardan biri. Edgelord Dantes ve Achilles te burada, ama onlar ancak Shishou-Caster geldikten sonra parlayacak onların acelesi yok. Bunları sırf OP oldukları için istiyorum açıkçası. Gelmesine daha çok var ama şunlara da biriktiririm mutlaka: Hokusai: Bazı yerlerde berserkerlar kan kusturuyor, anti-berserker olarak foreigner classı lazım. Tentacle-Loliden daha iyi diye buna rollarım herhalde. Shishou-Caster: Merlin 2. Nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Ben bir 5 ticket attim raikou yu np2 larmiyim diye, ama o kadarda kaldim butce kisitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Halen event in farmindayim ben, bazi matlar (eternal gear, hearts, vs.) cok az kalmis, biraz onlari toparladim. Agartha ya kadar bitiririm herhalde, ama cok baydi bp point raid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Agartha kisaydi ama combatlar hosuma gitti (Sondan 1-2 onceki haric). Bu Remnant Order larin konusu 7 singularities e gore daha hafif geliyor bana (Gerci normal). Yeni eventte kadar (sanirim 10 gun sonra summer rerun gelicek), qp ye gomerim ap leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 muh second amendment diyip dipçiği şerifin ağzının ortasına gömmemiş mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paid gacha dan Scheherazade cikti, ne diyim ya... 4* da Vlad III ile Emiya-Archer cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paid Gachayı daha almadım, tamamen random olması çok kötü ya. Pool çok geniş, korkuyorum ^^ Scheherazade hiç fena değil yalnız. Niche bir skillseti olsa da King/Queen type servantlara karşı bayağı kullanışlı ve bunlar bayağı kalabalık bir kategori. Bu arada Extra Mission diye bir şey eklemişler, achievement gibi bir şey, Solomon arcına kadar bitirilen story chapter başına +10 SQ veriyor (geri kalanlar daha sonraki eventlerde eklenecekmiş) 90 SQ geldi havadan, iyi oldu. UmuCaster bannerı için hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Scheherazade fena degil de, cok niche bir skill seti var dedigin gibi. Spesifik combatlarda ise yarar gibi duruyor. Gecen sefer quartz alirken fazla almistim, dedim elimde olan bisi cikmadikca iyi. Tabii caster i gorunce, waver olsun, yada sanzang olsun diye icimden gecirmedim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 np2 lancer artoria geldi paid gachadan bari olmayan birsey gelseydi... neyse en azindan sevdigim karakter konsept olarak (bknz avatarim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Beterin beteri var, Artoria NP3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar