Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 jalteri kimse takas etmez ya benim ole okitali, heraclesli tas gibi hesap duruyor, kimse istemedi ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Fin said: jalter istiyorum cikmadi :/// quartzlara tl fiya etkleyin len itler hepsi dolares :/:/ satayim benim hesabi abi az once jalter cikardim saber vs de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 O kadar beklediğimize değmiş, JAlter aşırı iyi cidden. Daha iyisi de gelmez herhalde, gelse bile en azından powercreepe kurban gitmesi mümkün değil. Bütün grailleri yediresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Da avenger type pek iyi değil gibi ya? Bonus ve resist yok düşmanların %99una karşı. Tamamen karışık type değilse harita pek espisi yok gibi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Bosslarda ve zor content icin iyi iste Bide attacki en yuksek servant, crit multplieri filan sahane. Skillkit desen asiri iyi. Og seiba veya lancer alter yanina kiydumu dragon typedan hayvan gibi attack buffi veriyor, cok uyumlu oldular hani en patates ssr in kiymetini arttirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 atk en yüksek, skiller iyi vs onların hepsine eyvallah da işte uniform type düşman varken kullanmak için sebep göremedim yine de. enemy type ? yazınca iyi ama tabii boss sabit tek bir type filan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Hayvan gibi atk var işte, bir de her classa karşı %10 mu ne bi bonusu var. Tabi en önemlisi crit, NP vurur gibi crit vuruyor resmen. Crit star konusunda sıkıntım var gerçi, ya 1-2 tane daha 2030, ya da crit star sıçan bi servant lazım Okita/Jack gibi. Class konusunda da her şeye karşı iyi işte. Berserkerın glass cannon olmayanı, daha ne olsun? O yüzden grail yedirecek daha gerekli bir servant yok bence. Bu derece oyun kıran başka servant yok. Bir tek Waverla Merlin var, ama onlar support zaten graillemek gereksiz. İşte belki CuAlter, Gil, Ozy filan olabilir ama JAlter daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 hayir :D orjinal jeanne bile overall daha iyi jalterdan, 2 merlin + jalter filan sapik oluyor anca ki oda merlinin kirik olmasi yuzunden merlin su oyuna koyup koyabilicekleri en kirik servant SAVE FOR THE DICK WIZARD! https://i.imgur.com/wDKh7Th.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bastım dolaresleri aldım jalter cu chulainn artoria pendragon scathach hadi byz. slut's parade tamamlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Jeanne nasıl JAlterdan daha iyi ya? Uzun süren boss fightlarda stun/invul la hayat kurtardığı için gerekli de onun haricinde bayağı vasat kalıyor. Tabi onu yapmayı bıraktım, mecbur kalmadıkça da tekrar yapmam çünkü bitmek bilmiyor. Ölmüyor ama öldüremiyor da. O yüzden hayvan gibi damage vuran bi servant lazım, onun için de en iyi seçenek JAlter şimdilik. Merlin en hayvan, o ayrı konu. Ama işte grail skillere etki etmiyor sırf atk/hp, supporta basmaya gerek yok. Grail yedirmeye en değecek servantı arıyorum, o da JAlter bence. Ama evet, Save for Merlin'e başlamak lazım. Ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Event guide da scroll lottery grand prizelardan sonra 4* Fou geliyor yazıyordu, yokmuş. Sadece rerun için mi o? Onlar için kasıyordum, meh. Bir de Fate Zero eventi geliyor 19 unda. KnK eventi gibi mission sistemi olacakmış, sevmiştim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 https://i.imgur.com/LqGlo3K.jpg Gil <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 "but still didnt get them" haricinde(neyse ki) Dantes oluyorum ben sanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 ahaha jalter ben, gerçi ne 5* istediysem çektim ve bırakmadım o yüzden. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Personal Training CEsi almaya değer mi? Master XP pek işe yaramaz sanki? 2k MP biriktirdim şimdilik, ama önümüzde bayağı bi event var 5k mümkün. Ama yine de o kadar MP harcamaya değer mi emin değilim. Bond Point ve Mystic Code gelecek, onlara mı saklasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 tam bir mordred oluşum hahahah biraz daha edgy olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 shadowfury, o konuda okudum da team cost yükselttiği için master xp'yi tercih etmişler mystic code yerine özellikle combat suit filan kullanılıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Evet te işte level cap var, 130 sanırım. XP curve her ne kadar sapıtsa da max level olucaz eninde sonunda. 10% xp için 5k MP harcamaya kıyamadım o yüzden. Bir de her partyde 5* CE için yer açmak mümkün olmayacak her questte de kullanamayacağız, efektif değil. Servant Bond öyle değil, her servanta ayrı kasmak gerekiyor. Gerçi bond/mystic code kasmak için spesifik bi quest olmadığı için onlar da efektif değil ama yine de daha gerekli. Gerçi Bond CE ler de Heracles haricinde pek gerekli değil sanki, onu da pek kullanmıyorum zaten. Bir de hayvan gibi Bond point gerekiyor. Farmlayacak bir yer de yok sanırım. Gerçi Heraclesı kasmaya başlasam iyi olurdu aslında, ileride lazım olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 onemli olan 5-9 zaten, oda SQ verdigi icin. gerisi tatava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 ben hiçbirini almıyorum şahsen, %10 için değmiyor benim açımdan trilyon küp harcamaya ve eventlerde slotlar dolu, farmda da farmı %20 hızlandıracak bir ce benim için daha anlamlı. ce sistemi zaten kötü ve kısıtlayıcı bir sistem, onu da falloutta bile almadığımız xp bonus perklerine denk birşeyle işgal etmek bence verimsiz. bedava verselerdi belki düşünürdüm, belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Heracles için önemli işte. Önemliyi geçtim şart. Gerçi Heraclesın Bondunu 10 layana kadar aylar yıllar geçer, CuAlter filan düşer o zamana kadar. Party attack +15% olan CE ler filan da güzel gerçi, ama şart değil. Stacklesek bayağı faydası olurdu aslında ama sırf Arturia/Altera/İskenderde var sanırım. Neyse XP bonus CEsini atlarım herhalde. Koleksiyon olsun diye 1 tane alırım belki diyordum ama kenarda dursun diye de 1k MP harcanmaz yani. Bir sonraki CE için biriksin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 CE sistemi iyi yeaaaaa https://i.imgur.com/tf1NbNK.jpg hangisi oldugumu tahmin edin su yorumdan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 olmusmu support listim? :D https://i.imgur.com/ELH3o6T.jpg saka saka ehuehu https://i.imgur.com/f28eb96.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Bu da benim. https://s7.postimg.cc/b9y4jadqj/Get_Attachment_Thumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 https://image.ibb.co/ceWQz7/thumbnail_IMG_0048.jpg bakayım jalter çok kullananı olmazsa jeanne'a dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar