Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ahah evet nightingale roll kesin zaten, ramayı bilmiyorum gerçi 5* saber doldum hani. quartz durumuna bakarım geldiğinde. “fgoda kartlar yeniden dağıtılıyor” skilli bence de süper ehu. hiç buster çıkmayınca tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben oyunu kirdigim icin kartlari sallamiyorum :P 3x 2030 gil-waver-artoria ilk wave np chargeliyorum, 3 turnde critler ile zaten fulleniyor ki gilin golden rule a ihtiyac bile yok kek (skill upgrade gelince iyice sacma olcak 3. skill %20 chargelio) ikinci wavede buff up tabaneru wa hoshi no ibuki. kagayakeru inochi no honryū. ukeruga yoi! EKUSUKARIBAAAAAAAAAAAAA!!!! 3. wave mystic code bas sabaki no tokida . sekai o saku wa waga kairi ken! ukeyo! ENUMA ERISHUUUU!!!!!! dun dududu duuun dutttu duuuuu 2030 cok iyi CE yanniz, keske 4 tane daha rollasamda bitanesini breaklesem :( inanilmaz cheesy oldu bosslar disinda bol bol cosmic air dinliyorum sayelerinde https://www.youtube.com/watch?v=OfN8n4lH6pY kyaaa~~~ <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bende 1 tane var sırf o bile hayvan gibi fark yaratıyor, her turn 24+ starla cidden 1* servantlarla filan bile oyunu bitirebilirsin herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Şimdi önümüzde hangi eventler var? New Year haberi çıkmadı ama kesin gelir herhalde. Şurada bir JP geçmiş sorulareventler listesi var http://fategrandorder.wikia.com/wiki/Event_List_(US) Ondan sonra Saber Wars takip eder mi? Saberfacelere abanmak lazım Neromu Chevalierimi maxlamayı erteliyorum bayağıdır. En fazla bonus ta Lily de gerçi, içim acıya acıya ona da gömerim kartları herhalde. Benchte oturur ya da, Arturia ve Neroyla hallederim questleri. Bir de London bitti sonunda, farminge geri döndüm (dönmeseydim keşke, çok bayık). Şu üstte dediğimi denedim de çok işe yaradı, 3 turnde quest temizliyorum resmen her turn 1 NP diye ^^ Nerv Suit > Hogwarts Uniform konusuna katılmak zorundayım. Card Shuffle çok tırt kalıyor servant switch in yanında. Her şeyi takır takır indirmeye başladım bu sayede. Assassin hariç tabi, Drake şart olduğundan Assassin problem olur kesin. Bir de Archer hariç olsa da iyi olurdu ama o kadar da problem değil. Bir de bosslar hariç tabi ama onları bile 2-3 turn filan kısaltıyorum NP spam sayesinde. Yalnız Tesla da Drake'e alternatif olabilir, üstüne bir de bayağı güçlü gibi gözüküyor ve abansam mı diye elim gidiyor yine. Quartz hoardım daha yeni yeni toparlanmaya başladı Jack bannerı hepsini sömürdükten sonra. Gömmemem lazım. Ama Arturia(Boobs) ta var aynı bannerda... Resmen oyunu her açtığımda will save rolluyorum. Mysterious Heroine X e zaten quartz basmam, bayağı tırt gözüküyor. Kara no Kyoukai collaboration event şubatta gelmiş, bize de gelirse orada beleş 4* Shiki var assassin çok daha sağlam. Graillemeye bile değebilecek kadar iyi gözüküyor (ama tabi yine de 4* a basmam grail) Valentine eventinde de rollanmaz herhalde. Gerçi Nero Bride için olmasa da birlikte bütün waifular sırayla geliyor, elim kayabilir, özellikle Altera veya Jack günlerinde :p Kara no Kyoukai ne zaman gelir belli olmaz ama Shiki Saber a da rollamam muhtemelen. Shiki Assassin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 lancer alter 90 quartzda geldi bana, rate up is a lie herkulden sonra en iyi 4* lardan biri ki asil grailladimi lvl90 cogu 5* ile yarisicak kadar attack oluyor 12k ile, iki grail ile 90 lamak bile iyi investment cunki blessing + manaburst ile partydende star geldi ise NP + B + B ile jalteri kiskandiracak bir dps yapabiliyor https://www.youtube.com/watch?v=rLi4PLVlBKY tabi merlin faktoru var videoda, oyun zaten merlinden once ve merlinden sonra diye ikiye ayriliyor :P buster oriented servantlarin cosup hala supportu olmayan quicklerin dibe dusmesinin temel sebebi merlin graili once waifuya/husbandoya sonra bole broken servantlara kullanmak lazim :P shishou olsa cok kasmazdim lancer icin cunki zaten aoe fest butun servantlarim ama kotude olmadi, en azindan 40 quartz filan havadan geldiydi tesla kotu baya, lancer alter rollerken tesla cikaranlar agir sovuyor, archer zaten rekabetin cok yogun oldugu bi class ki gil/orion/arjuna/archuria varken, herkeste beles nobu varken asiri gereksiz teslaya quartz harcamak MHX iyi bir assasin degil cunki jack disinda iyi assasin yok gibi oyunda, welfare shiki yeterli yani lazim olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Merlin geçerli bir argüman değil zaten, yanına Sumanai filan bağlasan bile iş yapar :p Artoria(DarkBoobs) un en iyi yanı da neredeyse 5* versiyonu kadar güçlü olması. Hatta builde göre daha iyi bile olabilir crit skilli sayesinde (5* da NP charge var onun yerine) Shiki de yeterli filan değil, bayağı sağlam bi servant gibi gözüküyor. Tabi Instakill skilline odaklandığım için böyle geliyor da olabilir. Hem death resist debuff ı hem instakill skilli olunca direkt indirir gibi geliyor ama pratikte pek öyle olmaz tabi o yüzden beklediğimden biraz daha zayıf çıkabilir ama genel olarak skilleri filan bayağı iyi. Crit star generate konusunda biraz daha iyi olsa filan daha mutlu olurdum tabi ama bu hali bile çok iyi bence. Bir de death resist/instakill tam olarak nasıl işliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 lancer alter için rollasam mı yoksa camelotu mu beklesem diye düşündüm bugün ben de, sırada camelot olduğundan 2 aya gelir herhalde? quartz stoğunu harcamasam mı şimdi diyorum. yalnız ne cimri bu adamlar, gbfde bir haftada 200 premium draw çektim bedavaya ve hala devam ediyor. free draw filan verseler ya bunda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Ben elimin kaşıntısı geçsin diye yine ticketları gömdüm, quartzları bıraktım. Camelotta ne gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 artoria lancer var işte, şimdikinin alter olmayan 5 yıldızlısı. ikisi de lancer, öbürlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Camelottan once colonial murrica var, 4 aydan fazla var yani Alter olmayan lancer artoria iyi degil bide tasarımı efsane olmasina ragmen. Alter bir daha solo rate up almicak ve 2 grail ile oyundaki butun lancer ihtiyacinizi cozuyor o kiti ile :p heraclesten sonra en iyi 4* iste bonus cirkinve kokulu diil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 hadi gazladın, 18 ticket ve 90 quartzdan sonra geldi. umarım camelota kadar biriktirebilirim gene. carmilla, martha, 2030 ve formal craft da arada bonus oldu. bu da güzel ama esas lancerı istiyorum gene. :) carmilla da iyi oldu, jing ke vardı sadece. tanaka atsukoyu gene tanaka atsuko ile değiştirdim lol. aynı seiyuuya direkt iki assasini seslendirtmeselermiş keşke. ha bu arada, ben de combat suite geçtim. mass effect: grand order (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Ahah gratz, cok iyi seyler dusmus :D Martha ilk ve en sevdigim servamtlardan biri oldu ya, np5 olduktan sonra millet paso kullanir dedim ama most used waver-gil ve vlad arasi gidip gelio. Lamer lancer liz yerine carmilla gelseydi keske bide :( shiki gelene kadar assasin yok cursed arm hassan disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Elimin kaşıntısını biliyorsunuz inadına reklamını yapıyorsunuz ya. Neyse ki çok quartz hoardum kurumadan düştü ^^ Martha da pek iyi değil ama. Damage bayağı kötü, support olarak ta şimdilik healera gerek yok, kullanmaya değmiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Summon banner bayağı vasat ya. MHX kesinlikle rollamaya değmez, beleş 4* Shikiden daha tırt. CE lere baktım onlar da tırt. Eventi kolay farmlamak için işe yarar da sonrasında çöp direkt. Belki NP için Umu veya Saber Alter düşer diye 1-2 ticketla yokladım da düşmedi, vazgeçtim. Yalnız Heart of Foreign God lazımdı, bu eventte 10 tane gelecekmiş neyse ki. Tabi bayağı kasmak lazım Altrium tierleri. Gerçi yetmez bana 10 tane, keşke store'a gelseydi de 20 tane filan alabilseydik. Sırf Wavera bile 33 tane lazım oha. Bunun üstüne Saberboobs Lancera 4 lazım, Heraclesa 4 lazım, Tamamo Cat'e 4 lazım, unuttuğum daha vardır hatta. -ki bunlar Waver hariç skilleri boşverilmiş hali, yoksa daha çok lazım yani Scathach Heracles filan- Deli gibi farmlamak gerekicek şimdi eventi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Aa questlerde toplam 9 tane daha geliyormuş, iyi, waverın 2 skill fullenir böyle (QP yetmeyecek tabi, eventten gelecek miktara bağlı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 daha eğlenceliydi bu event ama evet ben de bannera basmayacağım artık. camelot bannerda şanssızlık yaşayabileceğimi öngörüyorum ehu, ancak birikir. gerçi bir tane daha assassin lazım, saberface de iyi aslında ama. kendimi kuşkuya düşürdüm şimdi yazarken şu mesajı lol. shiki en sevmediğim nasu charı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Eğlenceli de çok kasış ya. Bu nedir yani? http://fategrandorder.wikia.com/wiki/Saber_Wars_Event/Free_Quest Elinizin ayarını silkeyim dedim şu sayfayı açınca. Hep kolay kolay gidiyordu eventler, biraz daha zorlaşsa diyordum şimdi de abartmışlar. Teslaya hazırlıksız yakalandım ağzımı kırdı ahahah. Lvl 40 Archer 406,016 HP Tabi event bonus diye full saber partyle gidince dağıttı. Artık bonus hevesinden vazgeçilecek tabi, bütün Lancerlarımla dalıcam AP dolunca. Onu geçtim de bu nedir? Lvl 70 Lancer 958,240 HP Bitti mi? Tabii ki hayır. Son boss bu: Ultra Heroine Z Lvl 82 Assassin 1,054,800 HP 1M HP nedir ya? Nasıl farmlanır ki bu? 3xCommand Seal seçeneğini gömmeden imkansız sanki. Single target caster yok di mi oyunda? Listemde bi tane grailli Medeası olan eleman vardı, lan grail basacak başka servant mı bulamadın diyordum her gördüğümde. Şimdi o dediğim lafların hepsini yiyip summonlayabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Ya fgo eventleri çok kasınç farm kısımları zaten ona lafım yok, bu bütün ce bonus olayları filan facia yani her defasında zaten. Bu sefer servant vermediği için fazla uğraşmam herhalde. Çekilecek eziyet değil yani yoruyor beni kart combatı zaten. Bir keresinde yolunda giderken bir keresinde rng bozaniliyor combat setupı çok rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Ya evet ama event farmlamak ta bayağı gerekli, sırf eventlerde farmlayıp sonra oyunu bir sonraki evente kadar bıraksan pek birşey kaybetmezsin mesela. Buradaki problem hayvan gibi zorlaştırmışlar questleri. Gerçi event CElerde damage bonus var, onları fulleyip öyle girişmek lazım belli ki, ben onu daha fulleyemediğimden sürünüyorum böyle. Craft mat farmlamak için en uygun questler hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 bulabildiğim en düzgün rehber/liste saber wars için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 eu cıkmadımı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Çıkmadı, çıkmaz da herhalde. US serverını açarlar belki. Hem gerek yok zaten, QooApp le filan indirip oyna. Lag filan problem olmaz zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ben bu sefer ötesine geçmedim jeanne'ın boss olduğu seviyenin. yarım milyon hp archer dövülmez saberlarla, bende de lancer yok o kadar güçlü. zaten quartz harcamadığım için transistör harici bonus veren kart da yok. bayağı iddialı kötü ya event sistemi. quartz yakmazsan salla gitsin demişler resmen. bonus olmadan uğraşılmaz yani, guest bonusla yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 command seal ile hallettim ben lancer kullanmadan, tesla aglatiyor evet :( bu arada hint, event CE ler butun servantlara veriyor buffi yani %100 up buffi lanceroia ya verebiliyorsun ustune star of artoria ile ek %50 daha bufflanio parti artorium farmlamak icin efektif olmasada questleri bir kere bitirmek icin iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 işte item drop bonus ce'leri diyorum ya, geçen sefer banner'dan ce çıkardığım için sorun olmamıştı ama şimdi 0 bonusum guest hariç. jeanne bile zorluyor iyi guest bulamazsam zaten. neyse transistor toplayıp xp kart filan alırım belki de onun yerine gidip daily de yapabilirim, ha o zaman da niye oynuyorum oyunu ayrı mesele. combat zorluğu veya farm ozlruğu bunlar ayrı şeyler de "banner'a quartz yakmazsan 100 kere değil 300 kere yapacaksın" dendiği zaman turn-off yani. belli ki böyle devam edecek her event, meh. burda da servant yok sandım da lily varmış, neyse belki biraz daha yaparım da hiç yapasım yok. bonuslar saberlarda, düşmanlar ya resist ya nötr yapabildiğim stagede. üstüste abuk sabuk kart dizilimi gelince 2 kere dağılıyor grup zaten, rec 60 yeri 70-80'lerle zor yapıyorum, seal harcamam gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar