dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hello pati. androidde mikrofonun aldıgı sesi direk degistirmenin bir yolu var mıdır? yani mesela erkek sesini kadın sesi olarak direk alabilir miyiz? ses degistiren uygulamalar var da onlar iş görmez bana. benim istedigim sey tam olarak mesela ses kaydı yaptım ve bir şey yapmadan dinledigimde degismis olması. tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Burdur'da market mi soycan amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 burdur degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ha market soyma dogru yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Ex araranacak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 abi belki meraktan arıyorum böyle bir şey sadece. bu ne meraklı türk insanı tavırları. ne yapmak istersem yaparım yasal degilse zaten kanunlar filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 http://i.imgur.com/NYap6bj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 paticik forumuna böyle lakayıt bir soru sor lakayıt sevimli cevaplar gelince de HEMEN ATAR. madalyasız padawan tam tokatlamalıksın. bu arada şu programı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 sagol işim görüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 bak bak üsluba bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ...aLayıNa qiDeR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bu forumdan yardım istememeyi öğrenmiş olmuşsun ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 goldbären said: paticik forumuna böyle lakayıt bir soru sor lakayıt sevimli cevaplar gelince de HEMEN ATAR. madalyasız padawan tam tokatlamalıksın. bu arada şu programı deneyebilirsin. inşallah ben bu atın sonunu görene kadar sipariş verdiğin pizzalar hep bir boy küçük gelir. end tuşuna basılı bırakıp yatıcam gece. HADİ BAKALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 said: belki meraktan arıyorum böyle bir şey sadece. bu ne meraklı türk insanı tavırları. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Bone said: bu forumdan yardım istememeyi öğrenmiş olmuşsun ne güzel :D forumdan yardim istememekle ilgisi yok, ben bir suru kisiden bir suru konu hakkinda yardim almisimdir. Burdaki gibi ortalama comar davranislari tepki cekiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 op ikinci cevap oalrak "ex!in marketini soyacam abiler" deseydi knu daha tatlış ve komik bir noktaya gelebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 karşıdakine kadın rpsi yapıp kontorlerini alacak amk başka bi açıklamasımı varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 BabacumMostors said: op ikinci cevap oalrak "ex!in marketini soyacam abiler" deseydi knu daha tatlış ve komik bir noktaya gelebilirdi sen op olunca öyle dersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 op olmama gerek yok, bazı arkadaşlar gibi "odun" olmadığımdan mütevvelit ortamı okuyup diyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar