Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılamayan yabancı dergiler mağaza sonrası noluyor ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim cok eskiden bildigim dergisine ve dagitimcisina bakiyor..

atiyorum yaysat belli dergileri geri almiyor ..bazilarini daha ucuza veriyor ama yine geri almiyor..bazilarini da alabiliyor..

ama geneli angarya..yani geri aldigi dergileri aylik ise ay basindan 1-2 gun oncesinden bildirip gondermen vs lazim atlarsan elinde patliyor bir de tabi dolar euro ustunden oldugu icin kulliyen zarar satilmayan yabanci dergiler..
Mesaj tarihi:
Gazetelerde olay, gazetenin sayfaları açılmışsa (kenarlardaki ufak deliklerden anlaşılıyormuş) geri almıyolarmı. Burada bi bakkal vardı da kilosu 2 tl ye satıyor. Ona sormuştum. Dergileri geri almaları lazım.
Mesaj tarihi:
Satilmayanlar iade edilliyor. Dergilerin dagitimini yapan 2-3 firma var, onlarda iadeleri geri donusturuyordur. Ama donusturmeden ulasabilirsin. Dagitimcilari ogrenemezsen sorup ogrenirim.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

sunu merak eden galaksideki tek yasam formu sen olabilirsin

insanların bir şeyleri merak edip öğrenmeye çalışmasıyla dalga geçilmesine hayranım. şu tip küçümsemelerle elinize ne geçiyor o da ayrı soru...
Mesaj tarihi:
30 sene önce dünya gazetesinde çalışıyordum. 4-5 dergi bana bağlıydı. satılmayanlar 2. el olarak belli depolara toplanıp daha ucuza 1 ay satışta kalıyor sonra geri gönderiliyordu. O zamanki işleyiş böyleydi. Şimdi bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...