draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 mesela d & r 'da satılamayan yabancı dergiler daha sonra ne yapılıyor , dağıtıcıya iade ediliyor olmalı , ardından bir şekilde ucuza ulaşılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ulaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 benim cok eskiden bildigim dergisine ve dagitimcisina bakiyor.. atiyorum yaysat belli dergileri geri almiyor ..bazilarini daha ucuza veriyor ama yine geri almiyor..bazilarini da alabiliyor.. ama geneli angarya..yani geri aldigi dergileri aylik ise ay basindan 1-2 gun oncesinden bildirip gondermen vs lazim atlarsan elinde patliyor bir de tabi dolar euro ustunden oldugu icin kulliyen zarar satilmayan yabanci dergiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 http://g02.s.alicdn.com/kf/HTB177ljFVXXXXcxXVXXq6xXFXXXI/221211671/HTB177ljFVXXXXcxXVXXq6xXFXXXI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 sunu merak eden galaksideki tek yasam formu sen olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Gazetelerde olay, gazetenin sayfaları açılmışsa (kenarlardaki ufak deliklerden anlaşılıyormuş) geri almıyolarmı. Burada bi bakkal vardı da kilosu 2 tl ye satıyor. Ona sormuştum. Dergileri geri almaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kagit kalitesine gore geri donusume gider, yabanci veya yerli farketmez: hurda gibi KG hesabi ile satilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Yerliler dagitimciya geri donuyor da recycle oluyo mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Satilmayanlar iade edilliyor. Dergilerin dagitimini yapan 2-3 firma var, onlarda iadeleri geri donusturuyordur. Ama donusturmeden ulasabilirsin. Dagitimcilari ogrenemezsen sorup ogrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 pascalnouman said: sunu merak eden galaksideki tek yasam formu sen olabilirsin insanların bir şeyleri merak edip öğrenmeye çalışmasıyla dalga geçilmesine hayranım. şu tip küçümsemelerle elinize ne geçiyor o da ayrı soru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Dergiler pahalı ya, ucuza çözmek için mantıklı bi yol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ucuza çözemezsin çöpe atarlar vermezler boşuna heveslenmeyin öyle olsaydı herkes bekler satılmayanlardan alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 30 sene önce dünya gazetesinde çalışıyordum. 4-5 dergi bana bağlıydı. satılmayanlar 2. el olarak belli depolara toplanıp daha ucuza 1 ay satışta kalıyor sonra geri gönderiliyordu. O zamanki işleyiş böyleydi. Şimdi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar