Uzun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 İlk oyunumuzu bitirmiş bulunuyoruz. Deneyip düşüncelerinizi varsa hataları söylerseniz sevinirim. Ürkek Goopy hayattan korkuyor. İster çocuk ister büyük ol. Hayat zorluklarla mücadele etmektir. Yılmadan usanmadan hayatı devam ettirmektir. Ama başardığında o artık ürkek bir yumurta değil cesur yumurta Goopy olacak. Ve sen dostum inanıyoruz ki Ürkek Goopy'ye yardım edip onun daha cesur olmasını sağlayacaksın. Zıpla ve düşün! Kolay kolay bitiremeyeceğiniz macera dolu 15 farklı bölüm. Tüm zorluklara rağmen akıllıca seçimler yapıp doğru zamanda doğru yerde olduğun zaman hayatı yenebileceksin.Google Play Url; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dhaub.timidgoopy&hl=tr PS: Mobil oyunlar olmadığı için bu bölüme yazıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 oldu mu şimdi bu advertorial mobil oyun buraya kim napsın ürkek goopy'yi pc bölümünde allasen, bi de anlam yüklemeye çalışmışlar yumurtaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Ben şansımız denedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Reklam yapmasaniz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Reklamda sorun yok da hem bölüm hatalı hem de pati gibi bi ortamda oyununu tanıtıyorsan standart reklam cümleleri yerine şöyle yaptık böyle yaptık dersen itici durmaz. Konu mobil cihazlara ait ama düzgün açılınca biz oyun yaptık denmesinde sakınca görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 goopy niye sasirmis gibi bakiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 said: Turan Abalioglu ***** Efsane oyun olmuş Yalana gel sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Goopy ürkek değil de mal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 axedice said: Reklamda sorun yok da hem bölüm hatalı hem de pati gibi bi ortamda oyununu tanıtıyorsan standart reklam cümleleri yerine şöyle yaptık böyle yaptık dersen itici durmaz. Konu mobil cihazlara ait ama düzgün açılınca biz oyun yaptık denmesinde sakınca görmüyorum. Çok haklısın dostum. Eğer mümkünse yetkililer konuyu mobil cihazlar bölümüne gönderebilir mi acaba ? Oyunumuz Arcade Kategorisinde En İyi Yeni Ücretsizler de 85 sıraya - Arcade kategorisinde İlgi Çeken Uygulamalar bölümünde 65 sıraya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 said: Merhaba, Oyunumuzu denediğiniz ve beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Yaptığımız testlerde 200 zıplamada 1 zıplamanın çalışmadığını görmekteyiz. Ekibimizle beraber bu sorunu çözmeye çalışıyoruz. Buldunuz mu sorunu? 200'de 1 nasil olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Sorunu bulduk. Bir sonraki güncellemede düzelecek. Bu arada her 2 kategoride de 21. sıraya yükseldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 basarilar dilerim. forum kitlesi olara bize hitap etmese de, daha çok yerli oyunun piyasaya sürülmesi güzel bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar