Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard'n'Heavy m/


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

selam. hard&heavy seviyorum. bir yerde 5 metalci varsa orda en az 6 farklı genre vardır gibi bir atasözü vardır muhtemelen, dolayısıyla paylaşacağım şeyler tarz dışına çıkabilir. so what.

heavy metal'i icat edenlerden, horned hand'i aleme hediye eden dio başkan'dan gelsin. klişe ama klişelerin klişe olmasının bir sebebi var.

long live ronnie james dio

https://www.youtube.com/watch?v=csmfoNEY8F8



1/?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demin guns demiştik. ilk albüme böyle şarkı konur mu, ayı mısınız diyerek devam ediyoruz. 4/? olduğu için ilk albümlerinin 4. şarkısını koymayı uygun gördüm ama 5-6-7- falan da olabilirdi çünkü ilk albümde kötü şarkı yok gibi bir şey.

he bi de axl'ın bon jovi can suck my dick demişliği var

https://www.youtube.com/watch?v=IQHqJiebKKA

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2008'deki albümlerinden sonra verdikleri bir röportajda "bu albümün önceki albümlerimizden tek farkı 2008'da yapmış olmamız. yine de bizim gibi insanlara gösterilen bu ilgi aklımızı aldı." benzeri (2. cümleyi biraz sallamış olabilirim) bir demeçle karşımıza çıkan elektrikli şimşekli, bir şeyleri doğru yapıyorlarmış ki 40 yıldır yapıyorlar demek ki'li, 15/?

ürün yerleştirme unintended, ama olsa yerim

https://www.youtube.com/watch?v=P3_aUY_P01g

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güneş demişken, yakın zamanda aramızdan ayrılan, hard'n'heavy olmasa da (so what demiştim) seattle'ın 4 büyüğü'nden gelen, rock'ın yan dallarından birine yön veren abimizi anmadan geçmeyelim. ölmeyeydin iyiydi be.

(grup isimlerin de pek iyiydi)

https://www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...