Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 bu sahnede ne oluyor adamın eli yapışıo filan http://1.bp.blogspot.com/-kSg7sWLU6Ys/VZGr1LE7zrI/AAAAAAAArjE/GluK6rZcEBs/s1600/t45.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 he sıcaktanmış izlemeye devam edince anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 abi 1 dk daha izleyince anlayacağın şey için gelip buraya mı yazdın o resmi bulman daha uzun sürmüştür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 durdurdum direk google'ladım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 sonra noluyo az anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 bu nasıl bir mantık lan asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ahahah çok naif bir konu yerim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Çabukasucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 rabiayı öğreniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 terminator izleyesim geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 daha önce donduktan ve parçalandıktan sonra kalıcı hasara uğrayıp mimik yeteneğinin istemdışı çalışmaya başlaması yüzünden. ama cameron işbu başlıktaki gibi izleyicilerin kafasının karışabileceğini düşünüp sahneleri çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 glitch koymuşlar ama izleyiciler bilgisayara programlamaya falan o kadar aşina değil o zamanlar. kaldırmışlar samin dediği gibi. uzun versiyon blurayinde var. bir de filmin gelecekte barış dolu dünya ile biten bir sonu var ki akıllara zarar. iyi ki çıkamrışlar onu sdfs. asfalt şeritlerinde biten sonu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar