Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Klarnet alasım var yamaha ycl 255 serisi 2.5k civarlarında. 2k gibi fiyata da ikinci el buffet crampon buldum ancak ikinci el içime sinmiyor pek. buffet 0 fiyatı 4.5k civarı, ağaç klarnet. yamaha değil ancak sıfır olacak. Daha önce hiç çalmadım bu sebeple arada kaldım çok, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Bence çalma, yakalanırsan sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Ehiehieheiehiehei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Baggio said: Bence çalma, yakalanırsan sıkıntı olur. hahhhahaha:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 alsancakta sadoya sor at önüne bi beşlik hem çalsın hem anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Baggio said: Bence çalma, yakalanırsan sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 müzik ve aleti icra etmek ne türkçede güzel ne de ingilizcede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 tek mesajla katana gibi kesmiş derail etmiş konuyu ustaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 klarnetine üfleten var mı diye sorması lazımdı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 aldım konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 la ne zaman böle bişi görsem şu konu geliyo aklıma takaslık alto saksafon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Hoşuna gitmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 çal da dinleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 ahaha cukcuk ney lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Fistan said: çal da dinleyek Bayram tatilinde öğreniyim çalarım dönünce haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar