Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 olay dış görünüş değil ya. ikisinin de farklı gideri var. sıkıntı karakterde eski lara croft bayağı tuttuğunu koparan, yaptığı işin hakkını veren bir karakterdi. oyunlarda sırıtmıyordu nu-lara yüzlerce adam öldürüyor hala aynı ağlamaklı surat ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Planescape torment e 15% indirim nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yok mu güzel oyun ya bırakın şimdi lara'nın orasını burasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 life is strange güzel mi http://store.steampowered.com/app/319630/Life_is_Strange__Episode_1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 eycof yapistirdim eskilerin hatrina warhammer alacaktimda sonra dedim hic zamanim yok hakkini veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Masticore said: life is strange güzel mi http://store.steampowered.com/app/319630/Life_is_Strange__Episode_1/ biraz bayık bence ya, çok story ağırlıklı. ama çerezlik alınabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Battlerite bu değer mi 20 liraya ya az daha ucuz olsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 rimworld e 0 indirim var ben ona takıldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 kzpmaza said: Battlerite bu değer mi 20 liraya ya az daha ucuz olsaymış keşke battlerite lite key cıkardı. redditten falan bul öyle gir. beleş key dağıtıyrlardı f2p versiyon gibi tek farkı tüm herolar acık değil battlerite öldü bi deboşuna para vermeyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Dishonored 1 güzel mi? 7,24 olmuş. DLCleriyle birlikte 28,99. DLClerde almaya değer content filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Tabancalarla düz aksiyon oynayacaksan güzel olmayabilir. Ama oyunun temasına uygun stealth oynarım dersen iyi. Kimseyi öldürmeden oyunu bitirebiliyorsun. Ama istersen herkesi öldürebiliyorsun da /: Zevkli yani. Ben de mordoru aldım şimdilik. Dlcleri falan görmemiştim daha önce. Bir de yeni gamepadle oynarım dedim /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 attım sepete. dlcleri de almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Trials ve arsenal değmez. Diğerleri mevzuyla alakalı hikayeli dlcler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 sipeyskeyk said: Masticore said: life is strange güzel mi http://store.steampowered.com/app/319630/Life_is_Strange__Episode_1/ biraz bayık bence ya, çok story ağırlıklı. ama çerezlik alınabilir.. Bosver o zaman ya çerezlikler el atılmadan öyle kalıyor :) . Film gibi adventure oyunları sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 shadow tactics alıcaktım, feudal japonyada geçen commandos iştahımı kabarttı ama 60 liraymış ve %25 anca görmüş ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Darksun said: rimworld e 0 indirim var ben ona takıldım :p onun zamanla fiyati artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Torment: Tides of Numenera %50 inmiş . Dram resmen, oyun yeni cıktı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Darksun said: Kütüphane öyle bir şiştiki artık alıp oynadığım oran yerlerde sürünüyor. Emekli olunca umarım oyunlar hala hoşuma giderde anca o zaman denerim herhalde 10000 oyun olur o zamana kadar :p eller titrer, mouse tutamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Rimworld'e indirim gelse alicaktim, vazgectim artik. 1 yildan fazla olmus EA release. Insan bi gostermelik 20% falan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 şunu kacırmayın bu arada 4 saat kalmış https://www.humblebundle.com/store/killing-floor?hmb_campaign=killingfloor_freegame_2017&hmb_source=bundle_page&hmb_medium=banner_cross Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 kaptım. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 ShadowFury said: Dishonored 1 güzel mi? 7,24 olmuş. DLCleriyle birlikte 28,99. DLClerde almaya değer content filan var mı? Dishonored oynamamış olmak neredeyse half life oynamamış olmak ile aynı seviyede gözümde. O kadar başarılı yani. Kesinlikle al. Oyun sararsa ki sarması çok olası, dlc'ler de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 alacak bişey yok vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Alacak baya bi sey var da sizin oynama isteginiz kalmamis :) Shadow of mordor oynamayan alsin mesela 11 lira, mis gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 oxygen not included'ta indirim yok gibi bişi rimworld'te yok pubg'de yok nası whishlist yaptıysam yarısında indirim yok zaten geri kalanı da %10 %25... bi shenzen i/o ile mhrd alıcam sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar