Komodo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Lord_Argos said: cacodemon said: Araba mavi renk mi? 5886 sonu? Evet abi nerde gordun 😂 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Arabayla ilgili izlenimlerimi yazayim, daha once bununla trafige cikmamistim uzun yol arabasi kesinlikle degil mesela 120 km'den sonra zangir zangir titriyor bu beni biraz endiselendirdi ama dikkatli ve emniyetli surunce cok bir sikinti yasamadim cogunlukla sol seritte 100 km ile yardirdim. Sadece direksiyonun hidrolik olmamasi, vitesli olusu, 100 km ve uzerinde kontrol zorlugu beni yordu, olumsuz yorum yapan arkadaslar her ne kadar abartsalarda haklilik payi yok degil biraz delilik ozellikle otobanda 140 km ciktigimda araba ortadan ikiye ayrilicak zannettim. Tabi sonunda yasattigi duygu hepsine degdi tabi. Donuste kesinlikle sabah cikicam ve mumkun mertebe daha yavas giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 100km ile sol şeritte değil en azından orta şeritte kal. bol bol selektör yemişindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 susurluktan geçerken bizi su satarken görmüş olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 140 a çıktığında motor kaç devirdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Lord_Argos said: Arabayla ilgili izlenimlerimi yazayim, daha once bununla trafige cikmamistim uzun yol arabasi kesinlikle degil mesela 120 km'den sonra zangir zangir titriyor bu beni biraz endiselendirdi ama dikkatli ve emniyetli surunce cok bir sikinti yasamadim cogunlukla sol seritte 100 km ile yardirdim. Sadece direksiyonun hidrolik olmamasi, vitesli olusu, 100 km ve uzerinde kontrol zorlugu beni yordu, olumsuz yorum yapan arkadaslar her ne kadar abartsalarda haklilik payi yok degil biraz delilik ozellikle otobanda 140 km ciktigimda araba ortadan ikiye ayrilicak zannettim. Tabi sonunda yasattigi duygu hepsine degdi tabi. Donuste kesinlikle sabah cikicam ve mumkun mertebe daha yavas giderim. ayrılmaz da rot balansına baktırın bi nolur nolmaz (balans özellikle). her türlü huzursuz eder en azından ekstradan etmesin sdfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 arabalar genelde vitesli hacut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Lord_Argos said: cacodemon said: Araba mavi renk mi? 5886 sonu? Evet abi nerde gordun 😂 Arda bey Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 hidrolik direksiyon olmadan uzun yol kol felci yapar lan. hele bir de cruise control yoksa ordan bide ayak felci basliyo, ortada bulusup titretirler artik tum vucudu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Dönüşte sabah çıkma öğleden sonra çık. Güneşe doğru gitmemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Lord_Argos said: cacodemon said: Araba mavi renk mi? 5886 sonu? Evet abi nerde gordun 😂 Sanırım Susurluk a varmadan gördüm. Arabanın rengi zaten fevkalade göz alıcı, arkadan yaklaşırken içinde 4 tane iri kıyım görünce de aha bu dedim. Sağ şeritten 90'la gidiyordun. Dönmeden önce arkadaşların dediği gibi rot balans ve yağına suyuna baktirmayi unutma. Daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 reyou said: hidrolik direksiyon olmadan uzun yol kol felci yapar lan uzun yolda farketmezsin bile hidrolik olup olmadıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 ne renkti araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 140 nasi yaptin ya onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar