Liebe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 bundan daha kötü arabalar sadece istanbul e-5 trafiğinde gidebiliyor. şehirler arası yol gidicez diyor, allah muhafaza kaza yapsalar un gibi dağılırlar yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Sorieno said: Bizzat o arabalar ve yol tecrübesi olmadığı halde o arabaya binen şöförler kaza yapıyor ve kazaya sebep oluyor ekseriyetle zaten. Araba biraz güçsüz sadece, hemen elitistlik yapmayın. Ekseriyetle kazaya sebep olanlar bilakis altındaki arabayı bi bok zannedip hız yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 niye 4 sayfa yazilmis bu trivial konu icin diyodum sonra arabayi gordum cikmayin yogun trafige bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 aktiftablet said: Sorieno said: Bizzat o arabalar ve yol tecrübesi olmadığı halde o arabaya binen şöförler kaza yapıyor ve kazaya sebep oluyor ekseriyetle zaten. Araba biraz güçsüz sadece, hemen elitistlik yapmayın. Ekseriyetle kazaya sebep olanlar bilakis altındaki arabayı bi bok zannedip hız yapanlar. kazalarin %80'i hizdan degil beyinsizce arac kullanmaktan oluyor. kontrollu hiz tehlikeli bisey degildir ve eger kullandigin arabayi taniyorsan ve haritadan/navigasyondan onunde ne kadar duzluk oldugunu biliyorsan, trafigi kontrol ettiysen 250+ ile bile gidebilirsin. ben gecen hafta antalya-alanya yolunda bi kaza gordum SUV otobusu saglamaya calisirken en sag seritteki traktoru gormemis ve arkadan girmis, dagilmis araba. kazalar hep boyle malliktan kaynaklaniyo bence, kontrollu hiz yapmak kazaya sebep vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 neyse ki boyle bi derdiniz olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Yanlis. Tomkat said: kontrollu hiz tehlikeli bisey degildir ve eger kullandigin arabayi taniyorsan ve haritadan/navigasyondan onunde ne kadar duzluk oldugunu biliyorsan, trafigi kontrol ettiysen 250+ ile bile gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 hayatımda okuduğum en saçma şey olabilir tomkat said: aktiftablet said: Sorieno said: Bizzat o arabalar ve yol tecrübesi olmadığı halde o arabaya binen şöförler kaza yapıyor ve kazaya sebep oluyor ekseriyetle zaten. Araba biraz güçsüz sadece, hemen elitistlik yapmayın. Ekseriyetle kazaya sebep olanlar bilakis altındaki arabayı bi bok zannedip hız yapanlar. kazalarin %80'i hizdan degil beyinsizce arac kullanmaktan oluyor. kontrollu hiz tehlikeli bisey degildir ve eger kullandigin arabayi taniyorsan ve haritadan/navigasyondan onunde ne kadar duzluk oldugunu biliyorsan, trafigi kontrol ettiysen 250+ ile bile gidebilirsin. ben gecen hafta antalya-alanya yolunda bi kaza gordum SUV otobusu saglamaya calisirken en sag seritteki traktoru gormemis ve arkadan girmis, dagilmis araba. kazalar hep boyle malliktan kaynaklaniyo bence, kontrollu hiz yapmak kazaya sebep vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 2 sekilde yanlis 1) kapali devre yaris pisti olmadigindan yolda direksiyon hakimiyetini onemli olcude yitirebilecegin hatalar olabilir. Bkz parcalanmis kamyon lastigi, yola dusmus parsel, hayvan cikmasi, buyuk tasin cami patlatmasi.... 2) yuksek hizda giderken gorus alani ve reaksiyon suresi dramatik bicimde kisaliyor, hataya cok daha meyilli oluyorsun. O surat de hatayi kaldirmaz istersen dunyanin en saglam arabasi olsun. 160 la takla atarsan en iyi ihtimalle beyin sarsintisi gecirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 istersen 250 de yapamazsın türkiye de yollardaki hız sınırları bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 donanımhaber modifiye bölümünde 100+ postun yoksa forumu bırakırım tomkat said: aktiftablet said: Sorieno said: Bizzat o arabalar ve yol tecrübesi olmadığı halde o arabaya binen şöförler kaza yapıyor ve kazaya sebep oluyor ekseriyetle zaten. Araba biraz güçsüz sadece, hemen elitistlik yapmayın. Ekseriyetle kazaya sebep olanlar bilakis altındaki arabayı bi bok zannedip hız yapanlar. kazalarin %80'i hizdan degil beyinsizce arac kullanmaktan oluyor. kontrollu hiz tehlikeli bisey degildir ve eger kullandigin arabayi taniyorsan ve haritadan/navigasyondan onunde ne kadar duzluk oldugunu biliyorsan, trafigi kontrol ettiysen 250+ ile bile gidebilirsin. ben gecen hafta antalya-alanya yolunda bi kaza gordum SUV otobusu saglamaya calisirken en sag seritteki traktoru gormemis ve arkadan girmis, dagilmis araba. kazalar hep boyle malliktan kaynaklaniyo bence, kontrollu hiz yapmak kazaya sebep vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ya anliyorum onlari benim anlatmaya calistigim temiz, duzgun, bos yolda aracinin izin verdigi olcude max. hizla gidebilirsin mesela izmir-cesme otobaninin sonlarina dogru. almanya otobanlarinda 300'le gidiyolar yol izin veriyo buna cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 senin söylediğin şey trafik olmuyor yalnız, boş pist oluyor. yolun düzgünlüğü ve boşluğu hız yapman için kısıtlayıcı faktör değil. sen 250 ile saniyede 70 metreyle gidiyorsun, herhangi bir şeye tepki verebilmenin imkanı yok. kontrollü hız dediğin şey zaten uygulanan hız limiti, o limiti aşarsan kontrollü değil demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Avusturyaya giderken 240 yaptim da kontrol zorlasiyo yani. maks 5 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konu tatilse, en azından AVIS'den indirimli bi şekilde gayet ideal fiyata EN DÜŞÜK SINIF BİLE OLSA daha güvenli bir arabayla gidilebilir. Böylece bütün bu dertlerden kurtulunabilir. O arabanın ağırlığı +- 1ton, 4 kişi daha ekle ortlama 80 kilodan etti sana 1320, 1.0 litre bilmemkaç beygir, o da fabrika verisi. Onun yarısı zaten yoktur şuan. E bir de, kaporta durumu felan. Bence siz canınızı sokakta buldunuz. Kazan yapacaksın demiyorum, Allah korusun da, uzun ya da kısa yol fark etmez. Sürdüğün araba her an her şeye hazırlıklı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Ha bu arada, Türkiye yollarında 250 yapan adamlar da başlığa gelmiş, hoş gelmiş. Eshciğim seni muaf tutuyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Turkiyede yapmadim ki zaten sdfg Yapmam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ben yaptım tr de 250 bir sürü yol var 250 ile gidebileceğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 afrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 tomkat said: aktiftablet said: Sorieno said: Bizzat o arabalar ve yol tecrübesi olmadığı halde o arabaya binen şöförler kaza yapıyor ve kazaya sebep oluyor ekseriyetle zaten. Araba biraz güçsüz sadece, hemen elitistlik yapmayın. Ekseriyetle kazaya sebep olanlar bilakis altındaki arabayı bi bok zannedip hız yapanlar. kazalarin %80'i hizdan degil beyinsizce arac kullanmaktan oluyor. kontrollu hiz tehlikeli bisey degildir ve eger kullandigin arabayi taniyorsan ve haritadan/navigasyondan onunde ne kadar duzluk oldugunu biliyorsan, trafigi kontrol ettiysen 250+ ile bile gidebilirsin. ben gecen hafta antalya-alanya yolunda bi kaza gordum SUV otobusu saglamaya calisirken en sag seritteki traktoru gormemis ve arkadan girmis, dagilmis araba. kazalar hep boyle malliktan kaynaklaniyo bence, kontrollu hiz yapmak kazaya sebep vermez Bu bilgiyi hangi güvenli sürüş ekolünden aldın, paylaşır mısın? %80i degil, %99u beyinsizlikten zaten, navigasyonda düzlük görüp hız yapmak da bu beyinsizliklere bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 250 yapılacak yol çok canım, araban olsun yeterki. 250 le giderken 120 hissi veren arabayla np. aynı adrenalini 120 le puntoyla falan gidince alıosun gerçi lol. premium almanların sütçü beygiri olmayan versiyonlarıyla çok rahat çıkıyorsun zaten. ufak arabalarla yüksek hızlar sıkıntı tabi.benim civicle aydın otobanında bööle sündüre sündüre 200 e çıkmışlığım var(199) acaba çıkacakmı diye böyle ıkına ıkına, sonra 1 sene sonra kiralık tabut accentle bursada farkında olmadan 200 e çıkmışlığım vardır. Burda farkında olmadan kısmı önemlidir, nası bişi yapmışlarsa araba sadece gidiyor heh. Tr de aslında yollar uygun ama her yola uygun hız limiti yok sorun orda. Bunun düzeltilmesi lazım, çünkü manasız kalıyor 120 limiti otobanın her noktasında. he bide, yapacaksanız lastik basıncını ayarlamanız falan lazım rehberde yazar, 180+ da farklı basınc lazım diye. he bide navigasyon denmiş, saçmalamayın yahu. Bilmediğin yolda hız mı yapılır. sürekli gittiğin yol değilse temkinli olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 vardılarmı acaba lastikleri söylemedik olm herife şimdi bunlar 4 adam, lastik falan patlarsa otur izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 olm hala bunu abartmakla mı uğraşıyosunuz siz, albeayla dünyayı gezdim ben ne elit adamlarmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 dogru lan adam haci muratla hacca gidip arabayi haci yapmis neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Araba kirala diyenlere +1 Spesifik olarak www.rentalcars.com karşılaştırıyo bir lokasyondaki fiyatları seriyo önüne Avrupa'da geçici görevliyim, aile ziyarete gelecek diye 1 haftalığına araba kiraladım. Makul büyük bagajlı Focus falan 1100 TL (haftalık) diyordu, 1600 TL ye BMW 5 series buldum. Gittim Sixt bürosuna ellerinde kalmadığı için Jaguar XF e upgrade ettiler, 1 haftada yaptığımız 1640 km yolu anlamadım bile. Bir de aynı şeyi Cuomo ile düşün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Geçen sene ilk arabamı aldım ve bir gün sonra uzun yola çıktık, muhabbet ede ede gidelim uykumuz gelmesin diyorduk baktım 4-5 saat sonra herkes uyumus. Otoban boş yol düz 120 ile gidiyoruz. Git git ben de dalmışım gözümü bir açtım sol şeritten bariyerlere doğru tatlı tatlı kayiyoruz, hafif dokundum direksiyona şerite girdik, Noluyo diye uyandilar, gözlerim dehşet içinde sakince bişey yok yatın dedim yattılar, gözümü kırpmadan eve vardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar