teşekkürler para kazan online
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Crypto Trading ÖNEMLİ Bilgiler
bak ordan vurmayın lan. heves ettim de 2 aydır tek video koyamadım, koyabilecek gibi de değilim. koyarsam da koyarım yani. ama üşeniyorum.
bilgilerin çoğu yatırım tavsiyesi kıvamında. olmamış.
elbet artacak diye bir şey yok.
zararına satış çoğu durumda mantıklı olabilir.
falan falan.
elbet artacak diye bir şey yok.
zararına satış çoğu durumda mantıklı olabilir.
falan falan.
kafanız biraz basıyorsa zarar etmezsiniz.
tabi birde ingilizce kaynakları okuyup anlayabiliyorsanız...
tabi birde ingilizce kaynakları okuyup anlayabiliyorsanız...
abi nereyi kimleri takip edeceğiz?
evde mining hala karlı mı?
o nasıl bir soru. tabiki beni sdf.
CryptoBud
Mehmet Hamdi Bol
ChampagneCrypto // bu adam çok gaz bence takip etmeyin evi arabayı sattırır.
CryptoBud
Mehmet Hamdi Bol
ChampagneCrypto // bu adam çok gaz bence takip etmeyin evi arabayı sattırır.
- 4 hafta sonra ...
Benim anlamadigim konu ise bir sekilde aldigim cryptocurrency'i istedigim an nakite cevirebiliyor muyum? Ben euro kullaniyorum ve euro ile alim yapmak istiyorum. Diyelim ki bu alimi yapabildim ve bunu nasil yapacagim konusunda internette aciklamalar bulabildim. Ancak aldigim currency' i nakite nasil cevirecegimi anlayamadim.
Mining icin ne kart bulmaya zamanim ne de param var. Ancak altin alir gibi cryptocurrency' e yatirim yapabilirim diye dusundum. Onceden biraz FX tecrubem de var.
Soru : Cryptocurrency almanin en kolay yolu sudur diyeceginiz bir yontem var mi? Elimdekini nakite cevirmenin kolay ve duzgun bir yolu var mi?
Mining icin ne kart bulmaya zamanim ne de param var. Ancak altin alir gibi cryptocurrency' e yatirim yapabilirim diye dusundum. Onceden biraz FX tecrubem de var.
Soru : Cryptocurrency almanin en kolay yolu sudur diyeceginiz bir yontem var mi? Elimdekini nakite cevirmenin kolay ve duzgun bir yolu var mi?
Yanlis bir sey mi sordum kimse bir cevap vermemis?
soru sormadan once sticky topiclere baksan zaten cevabi bulacaksin, orada cevabi olan sorulara kimsenin yanit vermemesi gayet normal.
Baktim okudum zaten de herhalde gormemisim, sileyim mesajlari bari.
Öne çıkan mesajlar