Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Umarım yalan söylüyordur , 5. block'u yaptırmak istemedim zaman geçirdim demek yalan söylemesinden daha facia bir açıklama. Çünkü james'e atıcak zamanı cok rahat vardı asdaf.

Daha geçen sene imzalamış 2 senesi daha var bu adamın 15-16m'ê kadar gidiyor kontratı.
Mesaj tarihi:
Gece maçı izlemediyseniz yorum yapmayın abi, geceki maçta üç tane akıl sır ermez üçlük attı.Lebron bile bıktı sağa sola garip garip bakıyordu. Birinde geriye düşerken,üstünde LeBron varken havaya savurdu topu hemde yandan frizbi atar gibi. O bile potaya değmeden kilciksiz girdi.Adam açıldığında fark 20 oldu, son çeyreğin büyük kısmında da oturdu
Mesaj tarihi:
Bir iki kere yapınca bal oluyor fakat bu adam bunu sürekli yapınca artık bal demek ayıp oluyor.

Tarihin gelmiş geçmiş en iyi şutörü adam. Bırakta o atışları yapabilmesi bal olmasın.
Mesaj tarihi:
ya bu lebron varken salladigi sutu goremedim 10 dk lik ozeti izledim youtubedan, ustunde love varken absurd sut yapti bir tane. nasil havaya diktiyse, topun cembere gelisi 3 saniye falan surdu.
Mesaj tarihi:
son 2 maçta lebron 28-29 foot atınca anında koşup 2 şer tane 23+ attı, ulan orası benım range ım aklını alırım der gibi. ilk maçta da yapmştı bence lebron hırslandırdı bunu. ilk 2 maçın 3. çeyreklerinde oldu.

Cavs bu sene evinde çok farklı oynadı playofflarda, bence bu hapçı filan düzgün atmaya başlayacaktır, sakalını ***** iggy i sakatlamasaydı iyiydi ya.
Mesaj tarihi:
abi işte takımda 2 adam aksasa başka 2si toparlayacak düzeyde.

kadro güç olarak orantısız ya, adam silver dağıtsın şu takımı artık.
seneye de şampiyon olurlarsa kesin dağıtırlar zaten. gelirler düşmeye başlar.
Mesaj tarihi:
4-1 bitecek işte
sonraki maçı verir gsw
evinde şampiyonluğu kutlar.

final bok gibi olsa da playofflar güzel geçti en azından. hem celtics hem houston lan yoksa! dedirtti.
  • Yeni Oluştur...