khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Şaklaban gibi orta açmak için açmamış reyiz demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Sabri iyi adam zaten, allahtan mariano exceptional cikti da bi downgrade olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 khalad said: Şaklaban gibi orta açmak için açmamış reyiz demek ki şu şaklaban memeinin ilk çıkışı kaynağı nedir biri anlatsın bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 valla hiç hatırlamıyorum ama @Darkrider'dan filan çıkmış olması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 twitterda bi grup var, onlar başlattı ya. altınsay tayfada taşıdı işte benim arkadaşlar. ben onlardan kaptım, tahminen buraya taşıyan ilk benim ama evet sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 demba ba attı, göztepe 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ABV göztepe 2-0 dan 2-2 oldu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ba akıyor ya lel göztepe aynı beşiktaş kasa 2 tane yediler üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 3-2 oldu attı göztepe . ulan bir maçımız heyecansız geçsiz. geçen hafta trabzon bu hafta osmanlı maçı . yok abi kalp krizi geçirtir gözgöz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 lol ne mac oluyor. yalniz cok keko kart cezalari aldi goztepe. haftaya gencler tiklatir ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 sabri ucuz atlatti net kirmizi o hareket. degsin degmesin. oncesindeki osmanlinin sariyi vermedi hakem. yemedi tabii. of nasil eyyam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 bu penaltiyi anlamadim ben. iki kez izledim goremedim ama goruntu camur. kosarken ayagina mi takiyorlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 robinho hayvani bir gol atmış https://twitter.com/cashtoyukari/status/962654292648841216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 taliscaya hayvan diyoduk bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 tarz farklı abi talisca daha orijinal vuruyor robinho ısı duyarlı füze mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Stringray said: robinho hayvani bir gol atmış https://twitter.com/cashtoyukari/status/962654292648841216 Selam roberto carlos sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 https://i.hizliresim.com/2JrqL0.jpg Vagner Love'dan sonra kapalı savunmaya karşı oynadıkları ilk maçta orta rekoru kırdı Alanyaspor, 60 orta 17 isabet geçemediler. tek golleride göbekten dikine oynayarak buldukları pozisyonda attılar. http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2017-2018/21/alanyaspor/dyanfres-douglas-20831 Maymunlar bile görüp anlar şu ligde bu sistemin artık tutmadığı, kenar ortaların çok iyi savunulduğunu ama işte anlayamıyorlar ve bunlara hoca deniyor. başları da şenor güneş işte. 60 orta nedir ya, 20 dakikada eksik oynadı konya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 arcane said: penaltiyi anlamadim ben. goruntu camur. sunun tekrarini izledim simdi. bariz penaltiymis. arkadan itmis. (osm - goztepe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 evet bende sonradan izledim . itme var arkadan ama adamın atlayışı oscarlık bunu kabul etmek gerek. her hakem de o penaltıyı vermez. arda kardeşler baya baya kötü bir hakem. hakemi de geçersek göztepenin yaptıgı müthiş salaklık. 2-0 riskli skor olsa da, Geçmiş 2 maçta zaten geriye yaslandık . bu maçta da yaslansak miss gibi kazanacaktık.Ligin 2. yarısı tamer tunanın idaresini anlamakta güçlük çekiyoruz. Tek sevincimiz Demba baa nın. jahovic i aratmayacak olması. hatta fazlasını verecek. birde Goufran gibi bir kalitenin ilk kez gol atması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 DarKRideR said: https://i.hizliresim.com/2JrqL0.jpg Vagner Love'dan sonra kapalı savunmaya karşı oynadıkları ilk maçta orta rekoru kırdı Alanyaspor, 60 orta 17 isabet geçemediler. tek golleride göbekten dikine oynayarak buldukları pozisyonda attılar. http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2017-2018/21/alanyaspor/dyanfres-douglas-20831 Maymunlar bile görüp anlar şu ligde bu sistemin artık tutmadığı, kenar ortaların çok iyi savunulduğunu ama işte anlayamıyorlar ve bunlara hoca deniyor. başları da şenor güneş işte. 60 orta nedir ya, 20 dakikada eksik oynadı konya... 17 isabet baya iyi rakam aslında, 2-3 gol çıkması lazım en azından ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Q7 bazen saçmalıyor ama rakip yan toplarda zaaf yaşıyorsa el bombasını bırakıyor resmen ceza sahasına. Fakat tabii ŞG'nin ilk senesindeki gibi ortadan oynayan Ozzy-Sosa-Gomez omurgası BJK'nin dikine oyundaki peak noktasıydı, fazla orta yapmazdı takım. Onun dışında yeteneksiz kenarlar ile oynarsan zaten rakip seni orta yapmaya itiyor, bak bizde Sabri varken o tarafa çok baskı yapmaz rakipler, hatta direkt Sabri üzerinden ortalayalım, oyun kuralım diye çoban gibi yönlendirirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Maşallah yine aynı adamlar küfür edip kameralara yakalanıyor, yine aynı adamlar ceza almıyor. Bizden birine yine 'emsal' yapmaya kalkarlarsa tff/mhk'nin cam çerçeve ne varsa indirsinler bir zahmet. Resmen rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 hedef belli değil bahanesi uydurdular, bu kez hedef de çok net ama işte sonra "siz caneri koruyorsunuz" oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 pfdk sevkleri açıklanmış. volkan listede yok. bugünden itibaren resmi olarak yan hakeme "senin ben mk" demek serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 denilmiyor mu sanıyordun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar