aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 aziz kacmis heralde asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Yemin ediyorum duygulandım çok pis ya. Kongre üyeleri Aziz Yıldırıma atıp satarlar takımı dedim ama büyük çoğunluk çok şükür gerçek taraftarmış bunu gördük. Gidişat Ali Koç başkan gini inş öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 herkes ali koç diyor vay arkadaş beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Aziz Yıldırım Beyazlar aslında benim pusulamdı derse şaşırmam sdpakmfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 ali yürümüş kombinemi alıyorum bu sezon full olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Iki mac koyarlar; ali koc istifa diye inletirsiniz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 yav Esh'deki çekememezliği fark eden oldu mu? Adamın her sayfada Ali Koç'u kötülediği bi post var. Tamam olm Fiko da iyi bi şey demedik hatta en iyi başkan sizinki tamam fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Açılan sandıklarda Koç önde diyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Koç aldı... Kesin bilgi yayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Bir GS taraftarı olarak tebrik ediyorum, çok sevindim. Gitmez denenler de gidebiliyor işte, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: yav Esh'deki çekememezliği fark eden oldu mu? Adamın her sayfada Ali Koç'u kötülediği bi post var. Tamam olm Fiko da iyi bi şey demedik hatta en iyi başkan sizinki tamam fdsfsd Koc alsin isterim abi, aziz yildirimdan nefret ediyorum. Koc da yavru aziz olacak ama, kotu olan o iste Bi de fener taraftar profili belli yani sikinti yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 ekşi'den https://s3.eksiup.com/a6f150ba089.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 futbola cahilce müdahale etmez en azından diye düşünüyorum yoksa ali de onun gibi olcak o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 said: Fenerbahçe kongresinde sayım devam ediyor, Yıldırım stadı terk etti... https://tr.sputniknews.com/spor/201806031033705383-fenerbahce-kongresi-sandiklar-aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Esh said: DRaGoN_SLaYeR said: yav Esh'deki çekememezliği fark eden oldu mu? Adamın her sayfada Ali Koç'u kötülediği bi post var. Tamam olm Fiko da iyi bi şey demedik hatta en iyi başkan sizinki tamam fdsfsd Koc alsin isterim abi, aziz yildirimdan nefret ediyorum. Koc da yavru aziz olacak ama, kotu olan o iste Bi de fener taraftar profili belli yani sikinti yok :D Abartıyosun abi her post yavru aziz olacak, azizden bi farkı olmayacak, sanki koç holding i beraber yönetmişsin yıllardır adamla da o kadar iyi tanıyosun yani. eynen fener taraftar profili belli eynen efendi beşiktaş di mi ? off niye polemiğe giriyosam bugün zafer günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Sevindim koc'un almasina 2 sebepten dolayi. Birincisi aziz, mahmut, sekip vb. çöp adamlardan futbolun temizlenmesi gerekiyordu artik. Umarim koc başkanlığında benzer profilde isimler türemez. Ikinci sebep ise bu secimi 24 haziran provası olarak görüyordum. Benzer bir değişim dalgasinin siyasette de gerçekleşeceği umudum artmış oldu. Çevremdeki tüm fenerli arkadaşlarımin ıstedigi sonuç gerçekleşti. Buradaki tum fenerli arkadaşlara da hayırlı olsun. Içten sevindim sonuca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Tayyipte böyle kaçacak mı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 3-4 kat farkla aldığı söyleniyor. baya ezici olmuş ali koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 olm buna da mi sputnik ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 ezile ezile gitti bi de ohh be. 3e katlamış Koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: Esh said: DRaGoN_SLaYeR said: yav Esh'deki çekememezliği fark eden oldu mu? Adamın her sayfada Ali Koç'u kötülediği bi post var. Tamam olm Fiko da iyi bi şey demedik hatta en iyi başkan sizinki tamam fdsfsd Koc alsin isterim abi, aziz yildirimdan nefret ediyorum. Koc da yavru aziz olacak ama, kotu olan o iste Bi de fener taraftar profili belli yani sikinti yok :D Abartıyosun abi her post yavru aziz olacak, azizden bi farkı olmayacak, sanki koç holding i beraber yönetmişsin yıllardır adamla da o kadar iyi tanıyosun yani. eynen fener taraftar profili belli eynen efendi beşiktaş di mi ? off niye polemiğe giriyosam bugün zafer günü Spora fanatik olmayan adam lazim abi, gs nin baskani gibi. Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: off niye polemiğe giriyosam bugün zafer günü çünkü fenerlisin? dayanamadım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 inş cnm ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 ali koc secilirse Fenerbahcemin bana tattirdigi en buyuk mutluluk oalcak bu olay. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 10 yıldır bugünü bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar