Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla dün malatya maçında "taraftarız biz çekeriz cefa aziz başkan bizi bırakma" diye tezahürat yapıldı dsfdsfs. daha bu adamın aday olması bile çok ilginç ya.
Mesaj tarihi:
1 şey duydum, 1 şey okudum.

Duyduğum: Aziz seçilirse, Ali Koç bir daha yarışa girmez, tamamen bırakır.
Okuduğum: Aziz bu sene son demiş, Ali Koç Aziz lehinde çekilip 3 sene bekleyecekmiş. Sonra Ali Koç devam.

Aziz kendisi bırakmadan gitmez.
Mesaj tarihi:
ben ikisine de inanmadım. ali koç şimdi kaybedip kendisi bıraksa bile inanılmaz bir baskı var üzerinde başkan olması için. aziz artık ölünce falan mutlaka etrafındaki baskıya dayanamaz olur başkan. adamın en büyük hayaliymiş zaten. öyle aziz yüzünden bırakmicaktır.

diğer olay içinde ali koç için kesinlikle ok yaydan çıktı artık. zaten son zamanlarda demeçleride sertleşti. kafa kafaya geldiler artık aziz'le. çok bel altı vuruyo aziz iftiralar yalan yanlış ifadeler. artık cevap vereceğini söyledi ali koç o yüzden mutlaka katılacak seçime. çekilme falan olmaz artık.
Mesaj tarihi:
Adam seçiledim diye bozulsa bile önünde 3 sene olacak, o zamana kadar fikrini değiştirir. Seçim kazanamadı diye bir daha aday olmayanlar var tabi herkes bir Dursun değil ki kendi yapmayacağı mayıs seçimine rakibi yapıyor diye bir daha bir daha katılsın. :P
Mesaj tarihi:
karabük ne kadar kötüymüş ya hiç izlememiştim maçlarını. zaten kafa olarak bitikler tamamen. kaleci iyi oynamasa ilk yarı 7 oluyodu neredeyse. bizimkilerde aşırı yüklenmeden 10 15 dakkada bir gol atıp daha fazla rencide etmeden bitirdiler maçı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...