applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 biraz futbol izleseniz cahil cahil konuşmayacaksınız da... bursa başakşehir karşısında ne 1-0'da ne 2-0'da hiç baskı kuramadı. Başakşehir top göstermedi Bursa'ya demek öyle çok da normal bir durum değilmiş 0-0 oyunu ile 3-0 oyunu arasında hiç fark yoktu Başakşehir'in.. ortada çok rahat top dağıttılar, baskıyı kanatlara inerek aştılar, hatta sürekli hızlı hucum bularak bunu avantaja çevirdiler. tüm maç yaptılar bunu. ulan futbol konuşulsun diye ağlıyorsunuz, futbol yorumu yapıyoruz bize kötü diyorsun diye ağlıyorsunuz ne haliniz varsa görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 apple bildiğin immortal sdff ÖLMÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 dokunmayın elmaya biz onu öyle sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 aklima geldi votkali elmasekeri yapsak ya..millet jello ayagina ne fantaziler uretiyor..biz hala klasik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Fifanın spikeri bile 2-0 olunca 2-0 tehlikeli bir skordur bakalım ne olacak diyor. Bizim prof cahilsiniz diyor. He canım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 konuyla alakası ne allah aşkına ?? konu: 0-0 oyunu ile 2-0 oyununun aynı olmaması doğal cevap: başakşehir için doğal değil bak adamlar deplasmanda bursa'ya top göstermedi. arguman: fifa'da spiker 2-0 tehlikeli diyor. hadi abi ya sizle uğraşanda kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 1-0 da yeniliyorsun o zaman 2-0 tehlikeliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 3-0 da tehlikeli, 1 tane yersen 2-0 gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 valla cevap vermeyeceğim, adam trollse de komik değil çünkü. 1 tane maç örneğiyle çürüttüğünü sanıyor falan. ama komik değilsin, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 ben olsam direkt kendi kaleme atarim rakip kaleye attigin tum goller sakat cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 CthuLhu said: Fifanın spikeri bile 2-0 olunca 2-0 tehlikeli bir skordur bakalım ne olacak diyor. Bizim prof cahilsiniz diyor. He canım he fifada momentum var. spiker bunu biliyor, geleceği görebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Celtics said: valla cevap vermeyeceğim, adam trollse de komik değil çünkü. 1 tane maç örneğiyle çürüttüğünü sanıyor falan. ama komik değilsin, haberin olsun. 2015/16 sezonu Beşiktaş maçlarına bakabilirsin. 2-0 yaptığı maçlarda hiç baskı yeme gibi bir şeyi yok. 3ü 4ü 5i arıyor sürekli. iyi takım 2-0 geride kapadığı yarıdan sonra baskıyla başlar bknz gs-akhisar maçı 5dk içinde 2-2 oldu sonra maçı aldı zaten. ama daha iyi takım o baskıyı yemez. çok rahat çıkar pas istasyonlarının sayısını arttırarak baskıyı kırar. öyle ortaya fikir atıp arkasını desteklemeden kaçınca haklı olduğunuz fikrine nasıl kapılıyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 kaçak dövüşmenize gerek yok beyler. fikri olan varsa gelsin futbol konuşalım, fikirlerimizi ortaya koyalım. neden öyle neden böyle diye üretken bir şeyler ortaya koyalım. paticik isimli forumda kastığınız ad hominem şeyimde değil yani anca post kasarsınız boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 tmm haklısın. gs kötü takım, hakemle aldı maçı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 gs kötü takım değil. baya iyi ama eksikleri de bariz, siz gözünüzü kapatınca kaybolmuyor yani. baskı yiyince orta sahada top dağıtacak adam yok. Terim goy goyu dönecek dedim gazetelerde dönmüş.. boş kaleye golü kaçırmasa kayseri gs'nin atacak potansiyeli olduğunu düşünmüyorum. Terim de diyor 25dklık oyunumuzu 60dkya çıkarmalıyız diye. şu oyunun tudor oyunundan farkı yok, değişiklikler de o kıvamdaydı. terim goygoyu yapılması benim işime gelir, ben istemem gs öz eleştiri yapsın açıkları kapasın. konunun en başına döndük böylece loopa girdik sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Teknik direktörlük sadece değişiklikten ibaret değil ki. Oyuncular farklı taktik ve mentalite ile sahaya çıkıyorlar. Daha dominant olmaları gerektiğinin bilincindeler. Herkes daha fazla sorumluluk alıyor. Bu kayserispor dediğimiz takım baya can yakan bir takım. Tüm ilk yarı boyunca büyük takımlara çelme takanlardan biri oldu. Beşiktaş ve Başakşehir, Galatasaray'a göre daha oturmuş ve derli toplu oyun oynuyor olabilir. Galatasaray'ın yeni kurduğu takımla ilk yıldan şampiyon olmaya iddia koyması heyecan verici bir şey. Hele ki Beşiktaş ve Başakşehir gibi oturmuş ve iyi oynayan şampiyonluk adayları da varken. Bence Galatasaray'ın bu iddiaya sahip oluşunun tadını hep beraber çıkarmalıyız. Gitgide ivme yakalar, şampiyonluk ipini göğüsler veya eksiklerini kapatamaz ve üçüncü sırada ligi tamamlar, orasını şu an bilemeyiz. İşlenecek bir maden var. Terim de oyuncuların içindeki dominant ruhu ortaya çıkarırsa, daha iyi oynamadan da rakiplerimizi alt edebiliriz. İyi savunma ve fırsatçı goller ile derbi kazanabilirsin yani. Futbolda var bunlar. Geçmişte gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Selcuk Ndiaye Feghouli gibi super yumusak ve oyle cok da baskı altında topla iyi oynamayan bir orta saha oyundayken ve savunmada Denayer-Serdar gibi cok topla cıkıs da yine cok iyi olmayan ikiliyle oynarken 20 dakika orta sahayı kaybetmis olmamız, savunmadan etkili cıkamamıs olmamız ve baskı yememiz gayet normal. Onemli olan Fernando ve Maicon geri dondudugunde boyle birseyin yasanmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 İşte ben gs'nin terim öncesi de dominant olduğunu düşünüyorum. terim'in ilk maçından sonra da "işte terim farkı" gibi başlıklar atıldı gazetelerde ama zaten tudor ile de iç sahada eziyordu rakiplerini ilk yarılarda özellikle. hani şuan daha terim'in takıma karakter koyduğunu düşünmüyorum, bu kadar kısa sürede koyamaz da zaten. Haliyle tudor gs'sinin eksikleri ortaya çıkıyor, en başta da 2.yarıda oyundan düşmek geliyor. terim TD'liği değişiklik sahaya diziliş ile değil söylediği gibi 25dk oynadığı oyunu 60dk'ya çıkararak yapmalı. söylediğini yapabilirse güçlenir gs. yoksa yarın boş kaleye kaçırmazsa rakip yine olaylar başa sarar gs'de son 2 senede olduğu gibi. ben izlediğim maçtan önce zevk almak istiyorum o yüzden mümkün olduğunca gs maçı izliyorum, fb maçlarından kaçarak uzaklaşıyorum. ilk defa izlemediğim için arada çok fark olmadığını görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 As kadronun iskeletinin ortası yok (maicon-fernando-gomis), mariano sakatlıktan yeni dondu ve yeni bir transfer de yapılmadı. Buna ragmen besiktas(10 kisiye karsı) ve basaksehir'in puan bıraktıgı deplasmanda en cok pozisyon buldugumuz deplasman macını oynadık. TD'miz yaptıgı degisiklikler macı dengeye getirebildi. Bunlar takımda gorulecek pozitifler. Yoksa bu sekilde 17/17 yapamaz takım. Cezalılar sakatlar illa bi ara donecek. Her macta da kayseri deplasmınında oynamayacagız. Aynı sekilde ilk devre 3 de 4 de olabilirdi. dakika 40'ta mac bitebilirdi. Rakip kacırdıysa biz de kacırdık. Belki bir sonrakinde biz kacırmayız dakika 30'da bitiririz macı. applev0dka said: terim'in ilk maçından sonra da "işte terim farkı" gibi başlıklar atıldı gazetelerde ama zaten tudor ile de iç sahada eziyordu rakiplerini ilk yarılarda özellikle. Burda ic saha onemli bir ayrım ilk 8 haftadaki baskılı oyunu deplasmanda da cok sergilemedik. Belki bi Bursa deplasmanı(ki bu maca da dengeli baslayıp sonra geriye dusunce takım refleks olarak kendini one atmıstı bence). Onun dısında cogunluk sakin(ve kotu) oynattı deplasmanları Tudor. Terim baskınla skoru alıp macı bitirmeyi sever. O anlamda terimlik bir mac. Tak tak 2 gol. 3'u bulacak 2 pozisyon. Bulsa tam terim macı olurdu. Olmadı. Orta saha fizik olarak dustu baskı yedik. Sonrasında degisikliklerle dengeye gelen macta kontradan 3 4 5 i de bulabilirdik yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 applev0dka said: konuyla alakası ne allah aşkına ?? o kadar genel geçer yaşanan bir durum ki bilgisayar oyununda bile bundan bahsedilebiliyor. gidip başak yapmadı beşiktaş yapmadı diye saçma sapan argüman sunmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Bence çok ekstra galibiyet. Tüm rakiplerin kazanmış, haftayı kapatıyorsun, deplasman, rakip ligin en iyi takımlarıdan, stoperin, golcün, orta sahan oynamıyor. Fark yaratacak oyuncun bir şekil yedek. Maç uzun süre berabere gitse hatta tek farklı götürsek bile puan kaybı olurdu. İlk yarıda 2 gol çok ekstraydı. Zaten Tudor'un da çok rahat geçtiği bir fikstür var ilk haftalarda. Tam Fenerbahçe ile ters, onların da ilk 7 hafta kasış. Ben BJK'nin düşeceğini düşünüyorum yarıştan bir şekilde, Başakşehir-FB önemli. İşte o kulüp kültürü dediğimiz son düzlükte hedefe kitlendiysek bırakmama hadisesi olabilir umarım Terim ile. Ama bol bol Yasin, Sinan, Selçuk izleyeceğiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 CthuLhu said: applev0dka said: konuyla alakası ne allah aşkına ?? o kadar genel geçer yaşanan bir durum ki bilgisayar oyununda bile bundan bahsedilebiliyor. gidip başak yapmadı beşiktaş yapmadı diye saçma sapan argüman sunmanın manası yok. 0-2 geri düşen iyi bir takımın 2.yarıya gazla başlayıp baskı kurması normal ayrıca. 0-0'la 0-2 arasında tabii fark olacak adamın dediği bu.. ben de aksi örnekleri sayıyorum işte. iyi takımlar bu baskıyı yemiyor diyorum. nesini anlamak istemiyorsun inatla ??? gs 2-0 geri düşünce bize karşı pozisiyon bulabildi mi ? 3e gitti maç 6ya 7ye giderdi. orta sahada güçlüysen 1-0 da öldürürsün maçı güçsüzsen 3-0 da yetmez geri düşersin. genel geçer bir şey değil, takım karakteri ile alakalı. sığ yaklaşan genel geçer şeyler söyleyen sizsiniz kusura bakma. sunduğum argumanlar saçma değil, aksine bir çözüm yolu. baskı yememeye güzel örnekler, anlayana tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 https://i.hizliresim.com/rOgDMV.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 keşke sen de yazabilsen ferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 neyi yazayım sercan'cım? 2-0 geriye düşen takımın refleks gösterip karşı tarafı baskı altına alması olağan bir şey. 25dkda geçti bu dengelendi diyoruz. hala şu maç bu maç diye örnekler verip bak olmadığı da oluyor diyor. tamam işte bu maç oldu diyoruz ama olmadığı da oluyor diyor hala. kayseri 2. yarı ezdi ile başladı muhabbet. 25dk oynadı kayseri dedik hayır dedi. sonra bakın demirkol da 25dk ezdi dedi demek ki siz cahilsiniz dedi. ne yazmamı bekliyorsun allah aşkına? bölümün mimlenen trollerinden tek farkı uzun mesajlar yazması. ama aynı takımı tuttuğun için sana hoş geliyor yazılanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar