Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 ya gs taraftarından tiksinmeye başladım ya.sürekli terim de terim diye tutturmuşlar yeter artık abi istemiyorum ben bu adamı takımda.ben hala tudor a şans verilmesinden yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 kendi kendi yiyip bitiren bi gs kitlesi var. balık hafızalı, şekilci taraftar, basiretsiz yönetim, tecrübesiz td, futbolcular, gslı aman pardon terimsporlu gazeteciler resmen giden işi bok etmek için ellerinden geleni ardlarına koymadılar. ulan aykut 9 puan gerideyken medyası sus pus oldu. fbli gazeticiler hala gazlama peşindeydi. rıdvan fenerbahçe tv2'den taraftara çağrılar yapıyordu. ama aziz'in duruşu bunu sağladı. bizim yağlı suratın yaptığı sahte destek ile olmaz o işler. terim'in her gidişi faul, hala terim terim. tudor zaten kovulacak bu baskıdan takım ve tudor kalkamaz artık. bu hafta takım yuhalanır falan lel. terim gelsin de öyle bi güzel patlayalım, canaydın'lı silik yıllara geri dönelim. üzülmeyeceğim valla. terim de gelmek istiyor gibi bi durum var bence. bugün taraftar evine gitmiş de, kapının oradan konuşuyorlar. tiyatro gibi geldi, doğrusu neyse o olsun falan demiş.. bu yönetimi tutmadığından değişim bekliyor herhalde seçimde, ama gs'ın 1 sezonuna mal olacağının farkında değil. camia bir olmadıktan sonra şampiyonluk hayal. herhalde uzun zamandır en çekişmeli sezon. gs'ı düşünse şuan net bi dille yalanlaması gerekirdi bu haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 terim geldi diyelim. hadi şampiyon olduk. seneye terim kötü transferler ve yine alıştığımız olayları ile takımı bırakıp gidecek. başka td gelecek. 2 sene sonra tekrar terim gelecek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Abi bir klubun vizyonu FT - Caylak Hoca spektrumunda dolasiyorsa FT mustehak zaten. Gerets gibi bir adam da getirilebilirdi. FT de yanlis, Riekerink de ama Tudor da yanlis. Ortasi var yani bunun. Ama bunun tabi sistemli ve planli bir sekilde yapilmasi gerekiyor. Su an icin gec tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Yalniz bu isin suyu cikti bir yandan da ahaha. Yok Tudor coraplari elinde laf atiyormus yemekhanede oyunculara. Yok Gomis'e sen ne yapiyorsun filan demis aslan sevincinden dolayi. Yedeklerin suratina bakmiyormus dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Boyle haberler cikiyorsa tudor gitsin diye yonetim yol yapıyor kolpa haber yazdırıyor demektir. Q7nin ilk doneminde tesis içinde iseye iseye gezdigi mi ne yazılıyordu oyle bir sey hatırlıyorum. Gönderiyoruz ama bak taraftar da isyan etmesin yolunu yapalim haberleri. Sinaydir icin de benzer seyler yapildi tepkiyi azaltmak icin. Yakinda terim gelmesin isteyenleri yumuşatacak haberleri servis ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 FT icin klasik zaten o. Floryanin toparlanmasi lazim haberleri. Yok ascilar mutsuz, calisanlar bayramlik alamadi filan bunlar garanti zaten. Heey gidi Florya be. Girerdik cocukken bir sekil Hagi'den filan imza alirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Terim geçen geldiği transferleri yapamaz yanlız , batırır kulubü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Terim'in 3.döneminde gelen transferlerde iş yapanlarının hepsi yönetimin işi. Sneijder'in 10 numara transferinde kendi listesinde 3.sırada olduğu ve üstündeki diğer 2 adamın ne kadar tırt olduğuna dair Hasan Şaş itiraf etmişti ahah. Hamit, Amrabat, Dany falan Terim'in aldırabildikleri. Hatta yönetim Bruma'yı ucuza önceden alacakken Terim veto'luyor sonra adam U-21 kupasında coşunca bonservis rekoru ile aldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 https://ivansshatov.blogspot.com/2017/12/en-net-tablo-besiktas-galatasaray.html güzel yazıymış. bu kadar baskıyla adamın başarı getirmesi zor. yok CV'si kötüymüş, yok stajyermiş bilmemne ilk td deneyimine bjk'de başlayan gordon milne 3 yıl üst üste şampiyon yaptı bjk'i. bizim yönetimde 2.başkanı bi bunak terimi getirmek için, hocasının altını oymaya kalkışır. fb maçında verilmeyen penaltı, ts ölüm kalım maçında hakem katliamları, bjk maçında muslera'nın hediyesi unutulur. kafamızdaki "ideal" 4-2-3-1 dizilişinde ne kadar patates olduğu ortaya çıktı biraz. basın ve sosyal medya gs kadrosunu kurdurmaya başlıyorsa işimiz var. adam denayer ile quaresma'yı kitledi. basında o hamleyi bile kabul etmeyi geçtim, linnes gibi dünyanın en iyi sol bekini nasıl oynatmazsın diye konuşuldu. linnes başlasa ilk yarı kopmuştu maç, girdiği gibi 8dk'da karezma maymun etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 guzel yazi, her kelimesine katiliyorum. umarim dursun bu sene sonuna kadar tanklayabilir tudor'a gelen tepkileri. seneye oturmus takimla cok isteyenler icin derbi de kazanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 said: Geçen sezon Trabzonspor deplasmanı da aynı. Başlangıç fena değil ama bir golde hemen kırılan bir takım ve bunu çözemeyen bir Tudor var. 2. yarı takım yönetimi son derece acizdi. 2. yarıda yaptığı oyuncu değişikliklerini ne amaçla yaptığını anlayamadım. Beşiktaş'ın kurduğu baskı karşısında çaresiz kaldı ve yine akıl tutulması yaşandı. Yani Beşiktaş'ın kurduğu o baskının çözümü Garry ile Yasin'i değiştirmek olabilir mi yahu?Tudor'un gitmesini gerektiren sebep zaten begendigin yazının icinde. Neye neden karar verdigini bilmeyen, fizik ve oyuncu kalitesiyle mac kazanan bir TDmiz var. Bunun dısına cıktıgı anda boguluyor ve kayboluyor. Ayrıca Bilic Tudor karsılastırmasını da komik buluoyurm. Tudor stadsız, yarı feda konumunda bi galatasarayı calıstırmıyor. Eline 35-40m euroluk transfer yapılıp takım verildi her hafta 40bin kisi onunde oynuyor. Tudor'un eksiklerini icinde yogurup saklayabilecegi bir takım yok ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 2.yarı 30.sn'de gol yersen, devre arası içeride yapılan bütün konuşmalar gg oluyor. atmosfer, bjk sezon başından beri en çok bilendiği cl maçlarındaki gibi oynuyor. oyuncu kalitesi de bizden üstün bunu da kabul edelim. 2.yarı ndiaye, fernando, belhanda, feghouli takımın yarısının değişmesi gerekiyordu. o golden sonra en iyi TD bile bu kırılgan takımı ayağa kaldıramazdı. zaten kötü fikstür yüzünden takım moral olarak çöktü. daha geçen hafta sahasında taraftarın yuhalamalarıyla oynadılar. sahada karakteriyle ağırlığını ortaya koyabilen tek kişi gomis. bu yetersiz. birde adama 4-2-3-1 oynatacaksın diye direttiler, adamda alın onu oynattım sonuna kadar diyor işte. orada büyük bi değişiklik yapsa da başakşehir gibi farka gitse maç yine tepki alacaktı. aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. anormal bi baskı var. basında riekerink daha iyiydi diye goygoy başladı. tudor şimdi gitsin, sezon sonu ah tudor vah tudor denir. zaten tudor'un başarılı olması zor bundan sonra taraftar bu hafta direk yuhalar. bu baskıyı ne tudor ne de başkan tanklayabilir. kendi kendimizi imha etmeyi başarabiliyoruz her türlü. rakipler, terimli yeni kurulmuş kadroyla gelen şampiyonluk gibi şikeden patlamış fb, fedalı bjk, travma geçirmiş ts ve başakcity değil. zayıf düştüğün an bi anda 4.lükte bulursun kendini bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ilk yarı da 30. saniyede karşı karşıya kaçırdı cenk. gs sadece ikinci yarıya değil ilk yarıya da kopuk başladı yani. ntvspor'un youtube sitesinde 4 aralık tarihli 90+ var rakamlarla analiz etmişler izleyin. fernando'nun 11dk ayağına top değmeyen belhandanın 10dk ayağına top değmeyen bölümler var. bu sezon en etkin pas yolu olan maicon --> mariano yolu 3 kere kullanılmış tüm 90dk. bence maç içi falan değil, tudor hafta içi maç öncesi patlamış hiç hazırlayamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 onun nedeni gs forması giymemesi gereken serdar aziz. adam kaç tane büyük maçta bomba patlattı ben artık sayısını unuttum. geçen seneki fb penaltısı, bu sene janssen'in tartışmalı golü. yetti artık semih'ten ne farkı var bu adamın bilmiyorum bu adamın ama gs oyuncusu değil. mesela beğenilmeyen tosiç havada karada serdar'dan iyi bi stoper. hatta serdar fb-bjk-bsk-ts arasında en kötü stoperlerden biri olabilir. tudor'un denayer'i orada denemesinin nedeni de bu. hem pimi çekilmiş bi bomba hem de cam adam. savunmadan top çıkaran tek adam da maicon. ona baskı yaptın mı zaten uzun oynamak zorunda kalıyor, o topları da rakip alıyor. kısacası bu kadroyu yetersiz. hocasız çıksa bu puanı bok toplardı. bırakın bjk-bşk'ı, belki abartıyorum ama fb'nin hatta ts'nin kadroları bile bizden iyi olabilir. ideal 11'i iyi olmasa bile daha çok alternatifli. formdan düşen adamı yedekleyebileceğin birileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 buna çözüm bulması gereken tudor yine abi. 1.si bu takım kurulurken tudor başındaydı transferlerde kararların içinde yer aldı. 2.si eğer bir stoperin kazma diğeri baska yiyorsa buna göre alternatif bir oyun planı kurmalısın topu çıakrtmak için. fernando gibi adam 11-12dk topa bile dokunamıyorsa nasl oyun kuracak zaten gs ? bunları çözmesi gereken adam tudor. hani değişikliklere kızıyor gs taraftarı, o girer bu çıkar mı diye ama tudorun asıl sorunu oyun kurmayı,okumayı becerememesi. bak azcık pas yapmayı, ortalama üstünde press yapmayı bilen her takım aciz gösterdi gs'yi. antalya'da 1 şut çekti ts maçında yine çok az pozisyona girdi. c.tesi günü ilk yarı kaleyi bulan şut yok, Beşiktaş 6 tane isabetli şut atmış. bunlara bir şekilde müdahale edebilmeli hoca. akışı değiştiremiyor. asıl bu yüzden kurtulmalısınız bu adamdan sabretseniz de bir cacık olacak gibi değil tudordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Son mac ile ilgili oyuncuları elestirmek gerekse de, Tudor'un fizik guc dısında elinin degdigi birsey yok hala takımda. Degebilirdi takım olarak ilerleyebilirdik ama Tudor'un cift forvet 3 defans fantazileri arasında zorlu maclarda takımın ritmi dagıldı. Kotu konularımızı kapatmak yerine iyi oldugumuz seyleri degistirmekle ugrastık. Geldiginde surekli kafa golu yiyorduk. Hala surekli kafa golu yiyoruz. Geldiginde surekli duran top golu yiyorduk, hala surekli duran top golu yiyoruz. Geldiginde genc ve gelecek vaadeden oyunculardan(Sinan, Koray vs.) yedek olarak faydalanamıyorduk. Hala faydalanamıyoruz. Geldiginde mac ici degisikleri ile oyuna etki edemiyordu(kendisinden onceki hoca da edemiyordu). Hala edemiyor. Geldiginde takımı duygusal olarak kontrol altında tutamıyordu. Hala tutamıyor. Peki bu Tudor naptı? Biz ne kazandık bu adamdan. Bak elestirdiginiz adam lider falan deniyordu artık lider de degil. Buyuk takımların hepsinden puan alan takım ustumuzde lider konumuna gecti. Biz 2 anadolu takımına takılsak yanlıslıkla 5.likten bir daha cıkamıycak cunku rakiplerimizi yenip puan farkını eritme sansımız yok. Cunku Tudor. Islıklamalar falan hepsinin suclusu da Tudor. Ben de ne gerek var oyuncuyu ıslıklamaya diyordum ama yok abi adam anlamıyor. Hakkaten anlamıyor yani. Medyaya atarlı giderli ama macı katleden oyuncuyu cıkartmaktan aciz bir hocamız var. Sadece "anadolu takımı gibi olduk surekli hoca degisiyor bu ne" argumanı var hoca degismesini istemeyenlerin buna katılmasam da ok. Ama bunun dısında Tudor'u gercekten GS'nin basında tutan sey ne acaba bilemiyorum. Tek umudumuz bir sonraki fener macına kadar 10/11 yapması. Yoksa zaten 2. ile aramızda en az 8-9 puan farkla girmezsek o maclara 5. bitiricez ligi. Boyle bir takım olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 abartiyosunuz sanki biraz. besiktas 3 gomlek daha kaliteli o yuzden oluyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Hadi diyelim besiktas bizden 3 gomlek ustun, akhisar'dan da 8 gomlek ustundu ama akhisar puanını aldı evine donduk. Trabzon, Basaksehir falan hepsi puan aldı dondu. Bunun yanında hic biri de aciz duruma dusmedi. 3 yedik ama biraz son vuruslar duzgun olsa net 6 7 olacak bir mac izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 otobus cekseydi tudor o zaman sdfg hos otobus cekmelik bench yok ki, nereye cekiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Basaksehir ve Trabzon hic de otobus cekmediler. Basaksehir top gostermedi Besiktasa. Ki eger gerekiyorsa otobusunu cekip puanını alacaksın. Hem sahaya korkak cıkıp(bkz. sol bek denayer) hem de 10 yiyecek pozisyonu veriyorsan bir anlamı yok o sahaya cıkmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 tamam da o maclarda da besiktas saldi yani, nasilsa yeneriz diyip oynamamayi sectiler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Acikcasi ben de madcow ile ayni dusunuyorum. Simdi burada iki seyi kavramak lazim: Tamam teknik direktor degistirmeyelim, devam edelim insanlara sans verelim. Ama bu kisi Tudor mu? Yani sirf hoca degistirmemek adina yetersiz birine hala sans vermeye devam edecek miyiz? Tudor'un yeterli olduguna dair emareler var mi? Bunlari tartisalim. Bosverin kim gelir kim gelmezi. Tudor niye kalmalinin cevabini bulamiyorum ben. Niye gitmeli icin sayfalarca yaziyoruz zaten. Eger argumanimiz hep hoca degistirmek ise biz de hep yetersizleri getirmisiz derim. Eger Tudor'u getirmek yanlis hamle oluyorsa gondermemek dogru hamle yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 büyük maçları kazanamayacağız zaten diye bişi yok. 2.yarı zorlu maçların hepsi evimizde. bireysel olarak olmasada, takım olgumuz genç. deplasman fobi kazandık. arada bi ts maçı olsaydı evde ve kazansaydık böyle olmazdı. bi güven gelirdi. tudor ballı diyorlar da olay tam tersi. fb maçı verilmeyen penaltı, belhanda'nın satışı, ts maçı rıza'nın ilk maçı, küme hattından ts'i kurtarma operasyonu ve feghouli'nin satışı. bjk/bşk zaten lideriz diye ekstra bilenip, müthiş motive oynadılar. 6 haftada şaftı kaydı takımın.. tudor giderse net bu sezon biter bizim için, kalırsa bi ihtimal şampiyonluk gelir çünkü fikstür kolay. sezon sonuna kadar aynı şekilde devam ederse zaten gider. bu kadar yapılan mahalle baskısı varken o da zor ya neyse. dananın kuyruğu kopsun da terim gelsin. aykut, avcı, şenol arkasında kalsın. valla büyük keyifle izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 abi en azindan devre arasina kadar goturun yaziktir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar