Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul


Sufi

Öne çıkan mesajlar

Emre333 said:

Neyi guzel bu istanbulun tam olarak? Restoran cesitliligi haric hic ilgimi ceken bir yer olmmaistir.

Istanbul diyince aklima nem, koku, kalabalik, dar sokaklar geliyor. Hakkini yemeyim ama carsida yokustan deniz guzel gozukuyor. (Olm bu besiktasin stadini cok kiyakk yere yapmis ilk yapan)


İstanbul'un neresinde yaşadığına bağlı olarak değişiyor bence.

Sallıyorum, Beylikdüzü'nde 1896676168717 katlı bir sitenin 564165456. katında yaşayan bir adamsan İstanbul'un hiç bir anlamı yok. İşe gitmesi dert, işten dönmesi dert, arkadaşlarınla dışarı çıkıp eğlenmesi dert. Evinden kafanı dışarı çıkardığında diğer "site sakinlerini" görmek de gayet bayıcı.

Biz mesela Sarıyer'de oturuyoruz. Evimiz 2+1 ama nispeten küçük ve yaşlıca bir bina. Avrupa yakasındaki pek çok yere tek vesaitte ulaşabiliyoruz. (Anadolu yakasına geçmek biraz sıkıntı) 2 yan sokağımız boğaz ve köpeklerimizi her gün boğaza karşı yürütüyoruz. Üst katımızda boğaz manzarası var ama bizde yok. Yine de gaayet memnunuz açıkçası.

Beklentiye göre değişiyor ya. Bana sitelerde oturmak için 40 yıllık kredi çeken beyaz yakalıların yaptığı biraz mantıksız geliyor. Yani evin içindense evin bulunduğu yer daha önemli gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Adam bogaz manzarali evde oturuyorum, hayat cokguzel demis sdf
Sana, bogazdaki yalilarda oturanlara sorarsak İstanbul tabii ki de guzel.


Yav yalı değil işte. Normal, düz, biraz da eskice ama temiz bir bina. 1300 lira kira veriyoruz. İstanbul şartlarında gayet kabul edilebilir bir rakam. (Bana yine de biraz fazla gibi geliyo)

Ayrıca işsizim lan ben! Zengin falan değilim. Literally işsizim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene geldik İstanbul'a. 1 yıllık kiracıyız. Eşimin işi Beşiktaş'ta. Tek vesaitle gidiş geliş yapıyor.

Tüm olay kıçını kaldırıp sokakları tek tek arşınlamakta. İnternetten sahibinden.com'a girerek ev ararsan güzel ev bulmak imkansız. Eşime kalsaydı saçma sapan Çeliktepe'de, Mecidiyeköy'ün en leş kısımlarında ev bakacaktık. Ben (bir kaç yüz kilometrecik arşınladıktan sonra) burayı buldum. Hem de sahibinden. Ev arama döneminde 3 kilo verdim.

Cidden zengin falan değiliz yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha.. Şöyle bir şey var tabii. Yan tarafımızda 3 katlı kocaman bir yalı var. Öteki yanımızda 2 katlı ama inanılmaz güzel başka bir yalı var. (Bahçesini acayip kıskanıyorum.)

Bir gün eğer Mısır'daki hiç tanımadığım dedemden para kalırsa yine burada fakat yalıda oturacağım. Çok kıskanıyorum herifleri. 3tür teraslarında "barbekü partisi" yapıyolar. Mangal bile değil ya. Barbekü partisi.

Pis zenginler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...