Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 yok kullanılmıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 jaxx shapeshift ile eth aldim ama 12 saattir gozukmuyor eth wallet'ta, ne kadar suruyor bu islemler? ozellikle bir wallet secimi yoktu, kafasina gore wallet mi olusturuyor yoksa? edit: shapeshift dun yapilan islemler icin 24 saat bekleyin yazmis, nvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bu salak status ico'nun release'den dolayi eth network sicti dunden beri. gun icinde duzelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Status patlatmış herhalde :D http://www.coindesk.com/ico-blues-status-raises-58-million-leaves-buyers-waiting/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ethereum networkunun scalability issuelari ne zaman cozulecek acaba. gelecek bukadar narin bi networkte olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 296 euro şu an eth girelim mi bu fiyattayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 razzRaziel said: http://hypecoaster.com ahah kaç lambodasınız beyler? 1.8 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mortis said: 296 euro şu an eth girelim mi bu fiyattayken yok kanka bekle 1 euroya düşecekmiş mazot gibi o zaman alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 hanzomain said: razzRaziel said: http://hypecoaster.com ahah kaç lambodasınız beyler? 1.8 (:D Lordum 10 eth piliiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ben iki tane lambomla kac eth alabiliyorum onu merak ettim, yenisini yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ayagini bosluga atti ETH 1 saatte -8% :) pardon 1 gune bakmisim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Merhaba, kraken'den hesap açtım. SEPA ülkeleri dışında euro yatırmanın bedeli 10 euro, çekmenin bedeli de 60 euro. Bütün sitelerde aynı mı bu bedeller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 60 euro mu kesiyo parayı çekince yani? çüşovski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Evet. Bu sayfada yazıyor. https://www.kraken.com/help/faq#deposits-and-withdrawals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Ayrıca para yatırma seçenekleri arasında SEPA ve wire transfer var. İki seçenekte de sadece SEPA ülkelerinden para transferi kabul ettikleri yazıyor. Kraken kullanan var mı? Ya da başka bir site önerebilir misiniz Türkiye'den kullanılabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Kraken'den BTC/LTC/ETH bisey alip baska yere aktar, orada sat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 krakene euro yatıramıyorum ki. Neyse bir arkadaş koinim.com u önerdi oraya kaydoldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Ben cikmistim gene aldim, cok sabit durdu it can only go up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Buna boldu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 gazı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Bütün hepsi düşüyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 btc 100 dolar düştü eth 50 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 geç mi kaldık bu işe yatırım için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Dün vitalik öldü diye söylenti çıkardılar ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Milletin eth sini toplamak için. Coin alemi troll scam ve fake news üzerine kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar