DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 bingildak said: eğer gönlünüz varsa ilk olarak trade eden aracılarda hesap açıp, verification olayını girin. o zaten haftalar sürüyor. ben kraken e başvuralı 1 hafta oldu tık yok. btc-e hesabını açtırmaya çalışıyorum, 1 haftayı geçti tık yok.bittrex hesabi actigim aybi saat icinde enhanced olarak onaylandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 gpu için sıralama yapabilecek var mı? 470>480>x>t>y>z>m gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 470<480=1060<580<1070<1080<1080ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Lan bu gpu basligi degilmis dfggsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Vladimir Putin’den bitcoin’in rakibi ethereum’a özel ilgi Son dönemde bitcoin’den daha hızlı büyüme gösteren ethereum, Rusya’da devlet desteğini arkasına almaya başladı. Ethereum’un arkasındaki isim olan Vitalik Buterin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile özel bir görüşme yaptı. http://webrazzi.com/2017/06/13/vladimir-putin-ethereum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 büyük firmaların eth yatırımları, ülkelerin eth yatırımları bu kadar arttırıyor zaten. bu yatırımlar da eth'ın farkı benden daha iyi hesap kitap yapıyolardır diye tahmin ediyorum arap ülkeleri dışında, özellikle uzakdoğu ve avrupada bir sürü devlet btc'ye giriyordu zaten, btc'den sonra girdikleri ilk yer oldu eth. ytd tabi ama daha artar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ruslara yedirmezler o coin isini yalniz Etherumu yasaklarlar amerikada sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Hadi ya Yasaklanirsa değeri de kalmaz sanki Almayalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Esh said: Ruslara yedirmezler o coin isini yalniz Etherumu yasaklarlar amerikada sdfgh Valla listesi yok elimde ama ICOlarda saniye basina 1 milyon dolar raise ediliyor, buyuk ihtimalle bunlarin cogu amerikadadir. Yasaklamak kendi ayagina sikmak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Kraken hesabı açtım gireyim ETH ve Ripple'a die de verification çok uzun sürüyor sanırım değil mi? Neyse geç olsun güç olmasın şu trene atlayışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yeni actiysan poloniex ac, kraken 2 haftayi bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bir avantajı dezavantajı var mı? aynı mı tamamen Ben Irlanda'dayım, Kraken'da direkt banka hesabından Kraken'a euro gönderebiliyorsun 0 kesinti ile. Sonra o euro ile de istediin currencyi alıp satıyorsun. Aynı işlemleri yapabiliyorsam gireyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 cok hakim degilim, incele istersen. site guvenilir ama para yatirma cekme opsiyonlari feelerini bilmem. hem de 2 haftaya atesi dusecek gibi gorunuyor belki de hayirlisi olur beklemek, 400e dayanmisti 365'e dustu eth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 kraken ve poloniex icin tr hesabindan aktarabiliyor muyuz yapan oldu mu hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Krakene 1 haftayı geçti reply yok. Ticketa fln da dönmüyorlar. Baya sakat aslına bakarsan. Hesap patlasa yardım bile alamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Phone support varsa telefondan darlayabilirsiniz aslinda. Ben cogu isimi oyle halletmistim onay beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 abi sakatmis harbiden 1 hafta nedir. gerci sitede de yazmislar heavy load var 2-4 hafta arası surer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bingildak said: Krakene 1 haftayı geçti reply yok. Ticketa fln da dönmüyorlar. Baya sakat aslına bakarsan. Hesap patlasa yardım bile alamayacaksın. sen nereden alıp sation peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 tansaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Koinimden btc alıp trade edecektim ama olmuyor. Tl to btc giriyor felaket giriyor. Zarar yani külliyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Alırken kaybederken tradeden para kazanmak çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 eski phenom black editiona 2-3 tane r9 280x taksam nasıl olur ya bu iş ? şöle quicky netten hesaplama sitelerine baktım elektrik fiyatı fln hesapladım basic 500- 650 dolares akıyo, ne diyosunuz ? sen bilmezsin keko hiç girme diyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Yedirmezler Osmaaaaaaan sfdsfs Şaka maka 10 tane rx 480-580 kartı farma bıraksan , 1. aydan sonra ev geçindirirsin.Gerçi difficulty hayvan gibi artıyordur herhalde, konu ile alakasız adamlar ev araba satıp buna girişiyorlar. Birde üstüne değer kaybederse tüm yatırımın çöp olabilir. Mağara adamı seviyesindeki bilgimle bu sonuçları çıkardım sfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 denalir said: eski phenom black editiona 2-3 tane r9 280x taksam nasıl olur ya bu iş ? şöle quicky netten hesaplama sitelerine baktım elektrik fiyatı fln hesapladım basic 500- 650 dolares akıyo, ne diyosunuz ? sen bilmezsin keko hiç girme diyor musunuz? Piyasada ekran kartı bulabilirsen bence denemeye değer, açıkçası benimde aynı niyetim var. Her gün kontrol ediyorum ama bildiğin hiç bir yerde AMD yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar