r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Eskiden aldığımız pokemon kartlarının koleksiyonunu yapmaktayım. Aradığım seriler: Base set,jungle,fossil,team rocket,gym heroes,gym challenge,neo genesis,neo revelation,neo discovery,neo destiny , promo (wizard black star,southern island) Verebileceğim ücret trollandtoad,ebay gibi sitelerde satış fiyatına yakın fiyatlardır.Satış olmadan önce satıcı fiyatları kontrol edebilir. Konu altına lütfen başka ürün lazımmı veyahut geyik yapmak için garip cümleler yazmayalım. Özel mesajla ulaşabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 siteleri araştırıcak vaktim yok aradığın kartların bir kısmı var ama üşendim çıkarmaya ne kadar verirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Vereceğim ücret karta göre değişmekte, atıyorum bi shining charizard varsa iyi saklanmış ,400 lira çıkarır veririm :) Yani elinizdekilerin ne olduğunu bilmediğimden pek birşey diyemiyorum. Özelden görüşelim isterseniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 şöyle alalım sizi, ki nasıl bir belaya bulaştığınızı anlayıp ona göre talepte bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Kardeşim gereksiz şeyler yazmayalım dedim ama sen genede uğraşmak istiyorsun sanırım. Rica ediyorum lütfen bir daha yorum yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Ha şu sayfadan itibaren yazan ve banlanan arkadaşla nick benzerliği diyorsun yani https://forum.paticik.com/read.php?27,6840756,page=23#msg-7241887 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Bir zamanlar taso koleksiyonu yapmaktaydım. Taso koleksiyonunu tamamladım.Uzun süre uzak kaldım koleksiyondan, şimdide kart koleksiyonuna başladım.Öncelikle belirtmek isterim sessiz kelebek benim bir hesabım değildir.O konuda ne kadar üstüme gelip geyik yaptıysanız, sizin gibi bende saçmalamışım.Şimdi insan gibi rica ediyorum lütfen tartışmayı uzatmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Allah ıslah etsin ,dua edicem senin için tasocu karseş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 abi AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Beyler rica ediyorum gene saçmalamayalım.Seviyeyi korumak istiyorum.Satmayan arkadaşlar lütfen konuya yorum yazmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 http://i.hizliresim.com/rER4ym.jpg bahsettigin seriler elimde mevcut holo olanlari ozenle sakladim. aradigin eksik kartlari soyle yarin kutulardan cikartip bakarim hangileri var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Holy'de vardir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 incredibull said: http://i.hizliresim.com/rER4ym.jpg bahsettigin seriler elimde mevcut holo olanlari ozenle sakladim. aradigin eksik kartlari soyle yarin kutulardan cikartip bakarim hangileri var diye. öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 here we go... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuya alakanız için teşekkürler.Benim gibi farklı koleksiyonerler varsa takasta yapabiliriz.Elimde fazlalıklarımda mevcuttur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 neler lazim usendim baya acip aramaya http://i.imgur.com/R3yGZkM.jpg http://i.imgur.com/R7lBAfm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Team rocket,gym setlerin %95'i ve neo setlerin %100 ü elimde yok. Base setten sadece nidoking ve venusaur kartım eksik. Jungle den elimde 3-5 holo var, fossil setten de aynı şekilde. En iyisi özelden yazayım ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Salakça ve çocukça yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Laurelin magic decklerine talibim:) Neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Sotto said: Laurelin magic decklerine talibim:) Neler var Benim elimdede magic kartlar mevcut, pokemon kartına karşılık takasta verebilirim.2010-2011 deckleri. Farklı koleksiyonerler görmek mutlu etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Sotto said: Laurelin magic decklerine talibim:) Neler var cok karisik ya hani 98-99dan kalma curcuna magic kismi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 raichu, brock(trainer) holo charizard, vileplume, golbat, dugtrio, magneton, rocket's sneak attack(trainer) holo base set full mevcut. fossil ve jungle' lara daha bakmadim. @imamizer; aradigin kartlarin hepsi mevcut sadece dark blastoise eksik. @calimero; om attim sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Bende bahsettiğin serilerden mevcut ama çok iyi saklanmış diyemem. Defter içerisinde saklanmadı, toplu halde kutuya kondu. Bir de arada çıkarıp oynadık falan o yüzden ufak tefek deformasyonlar olabilir. Eve gidince bulup fotoğraflarını çekerim. Üzerinde kahve kupası lekesi olanları da istiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Kuzen bu akşam yollayacak fotoları onda da baya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar