Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

binance coin 10 dolara düştü. o coin daha çok değerlenebilir iki üçe falan katlanabilir. binance 250m dolar kar etmiş son çeyrekte sanırım. coin de yaktılar geçen. dönüşü acayip olur.

15 dolara çıkmış tekrar. 25'e kadar yolu var. tabi btc'nin de biraz daha canlanması lazım.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ulan bi korede yasaklandı diyemi şimdi bunlar askfhaslf

Kore geçen haftasonuydu, şu anki durum üstüne Çin'de de yasaklandı diye.

https://www.cnbc.com/2018/01/15/china-is-reportedly-raising-the-bar-on-its-cryptocurrency-crackdown.html

Artçıları da geldi domino taşı gibi

https://news.bitcoin.com/luno-exchange-bank-account-frozen-by-malaysian-tax-officials/

Sonuç olarak kriptonun hasının döndüğü doğu pazarı komple patladı.
Mesaj tarihi:
çinliler dünyanın parasını toplamadığı mı coin sacmalığı sayesinde
borsalarımız bile çinli

engelleyip ne yapıcak. hükümet olmak gerizekalılık ile bundle geliyo herhalde
Mesaj tarihi:

Mining den şaşma.
YOKSA!

2 tane aktif çalışan botum var bir de bitconnect lending platformu kapattı daha yükselen ödemeler karşısında daha fazla dayanamıyacagız diye bir açıklama yaptı. Bende mi numarayı arasam?

Mesaj tarihi:
akirafes said:

Mining den şaşma.
YOKSA!

2 tane aktif çalışan botum var bir de bitconnect lending platformu kapattı daha yükselen ödemeler karşısında daha fazla dayanamıyacagız diye bir açıklama yaptı. Bende mi numarayı arasam?

bitconnect ne abi nerelere atıyorsunuz paralarınızı

esh damlar şimdi bana verseydin bari parayı diye sdfsd
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

Eth trenini kacirdik.param olmadigindan.su an ne alinir ripple? Lan bir sorumada cevap verin alcaklar!!

O soruya cevap verecek adam zaten vermeye tenezzül etmez, Bahama'larda manken manitasının göbeğinden hindistan cevizi kokteylini yudumluyordur şimdi :)
  • Yeni Oluştur...